Palmira: susitikimai taps laimingi, o naujienos geros

Šeštadienio nuotaikos smagios – būsime užvaldyti entuziazmo, kupini tikėjimo, kad viskas bus gerai! Ir bet kokie susitikimai taps laimingi, o naujienos geros. Keliaukite, lankykitės svečiuose, priimkite pas save draugus, nepraleiskite progos ir pažinčių užmezgimui ar nutrūkusių ryšių atnaujinimui – draugiškų, dalykinių ar romantiškų. Sėkmingas laikas ne tik bendravimui, bet ir mokymuisi – plėskite savo akiratį, keiskitės žiniomis, dalinkitės patirtimi.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2022, 5:30 AM

Beje, šeštadienio pokalbiai ne tik suteiks daug džiaugsmo, galite gauti vertingų patarimų, sulaukti įdomių pasiūlymų. Tarkitės su bičiuliais, prašykite pagalbos – jie padės išspręsti varginančią problemą.

Diena palanki šventimams, pramogavimui. Tinkamas laikas ką nors pirkti, parduoti, taip pat spėti ateitį, mesti burtus.

Šeštadienį 4 val. 24 min. Saulė įeina į Dvynių ženklą. Kai Saulė Dvyniuose, bendravimas, žinių kaupimas, kelionės tampa aktualesnės bei smagesnės. Tačiau daugėja paviršutiniškumo, lengvabūdiškumo, apgaulių. Šiuo metu lengvai užsimezga (arba išyra) pažintys, flirtas.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti šventes, pokylius – turtas, pagalba reikalingą akimirką, įgysite turto bei globėjų; ugnį – sunaikinsite savo priešus, žaibą – geros permainos; vanduo – apkalbos; regėti košmarus, alkį jausti – nuostoliai, neturtas, kančia, liga.

Blogas ženklas: rasti pinigus ar kokį metalinį daiktą, juolab pasisavinti – prasidės nelaimės, jei užsitrenktų durys, lūžtų raktas, lazda, skėtis, akmuo iš žiedo iškristų – apsaugos praradimas, apgaulė iš jūsų aplinkos žmonių, jei namuose kas savaime užsidegtų ar suplyštų užuolaida, staltiesė, lovatiesė ir pan. – saugokitės vagysčių, gresia nuostoliai, neturtas, jei sugestų, suplyštų šiandien nupirktas daiktas, mėnesio laikotarpiu nepalanku įsigyti vertingų daiktų.

Geras ženklas: jei kelis kartus gatvėje pašauktų – geros permainos, norų išsipildymas (reikia tuo metu iš karto sugalvoti norą), jei išėjus iš namų vėjas pūstų iš šono ar medžio šakelė, lapas ant galvos užkristų – aukštesnių jėgų globa, apsauga.

Avinas (03 21–04 20). Džiugios, tiesa, kiek persmelktos nostalgija dienos, kurias geriausia praleisti artimųjų bei gerų draugų rate.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį tiktų spręsti profesines problemas neoficialioje aplinkoje – galite sulaukti vertingų patarimų, pelnyti įtakingų žmonių simpatijas bei paramą.

Dvyniai (05 21–06 21). Kelionėms, susitikimams labiau tinkamas šeštadienis. Galimi tądien naudingi susitikimai jūsų veiklai, karjerai, tad neatsisakykite vykti į draugiškus vakarėlius ar oficialius susitikimus.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalį būsite linkę per greitai karščiuotis, be reikalo nervintis. Vis dėlto šios dienos palankios susitikimams, pasimatymams. Tik likite atidesni kito nuomonei, nepraraskite saiko juokaudami.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis geras taikymuisi, ypač su sutuoktiniu ar žmogumi, su kuriuo sieja senas romantiškas ryšys – nesunkiai rasite kompromisą.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį būsite itin darbingi – tai puiki proga imtis didelio tvarkymosi, kažką iš esmės pakeisti savo namuose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Romantiški ir puikiai nusiteikę būsite beveik visą šeštadienį.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį neverta planuoti kelionių – likite namie, ilsėkitės, tvarkykitės, jei turėsite ūpo. Kvieskitės draugus pas save. Ir nepamirškite gerai išsimiegoti.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis puikus įvairių reikalų tvarkymui, susitikimams, kelionėms.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis palankus buitinių bei piniginių, turto reikalų tvarkymui, vertingų daiktų įsigijimui. Laukia ir nuotykiai, nauji įspūdžiai.

Vandenis (01 20–02 18). Savaitgalį atsiskleis jūsų tikrasis žavesys. Žmonėms, kurie jus matys pirmą kartą, paliksite kerinčio asmens įspūdį, tiesa, jei liksite santūrūs bendraudami bei puotaudami, jei jūsų vertinimai bei sprendimai nebus kategoriški.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienio netikėtumai maloniai nuteiks – netikėta pagalba, seniai matyto draugo vizitas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.