Palmiros horoskopas sekmadieniui, gegužės 22 d.

Sekmadienis puikus aktyviam poilsiui. Tiesa, patartina daugiau dėmesio skirti namams, šeimai. Iki 17 val. 57 min. harmoningesnis metas. Vėlesnis laikas nepalankus šventinimams, netinkamas vertingų daiktų įsigijimui. Vakaras taip pat nepalankus meilės pasimatymams bei romantiškoms pažintims. Ne laikas vakare būtų ir aiškintis santykius su savo pora, aptarinėti šeimos išlaidas ar planuoti naujus pirkinius – ne tik apsiriksite, bet ir galite susivaidyti.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 22, 2022, 12:01 AM

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Kelionė, kelias, medžiai – geros permainos, svajonių išsipildymas. Miręs giminaitis – apsaugos įgijimas. Blogai kirpti plaukus, nagus, matyti iškreiptą savo atvaizdą veidrodyje, išvysti stiklinius daiktus, ypač juos dūžtant.

Blogas ženklas: ką nors pamesti (ypač piniginę) – galima liga, gresia nuostoliai, nemalonumai šeimoje, jei sulūžtų peilio ašmenys – galima katastrofa, saugokitės vagių, chuliganų užpuolimo, jei skėtis sulūžtų – vienatvė, jei vėjas nuneštų kepurę – nuostoliai, liūdesys, jei plaukai labai veltųsi, prie drabužių liptų siūlai, svetimi plaukai – nužiūrėjimo ar kitokio negero maginio poveikio požymis.

Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą – laimė, skalsa šeimoje, įgysite tikrą draugą; pamesti smulkių pinigų (be piniginės) – pavyks išvengti gresiančių nemalonumų, rasti odinį ar medinį daiktą – sėkmė.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienio vakarui neplanuokite jokių atsakingų susitikimų, nepriiminėkite svarbių sprendimų, kad ir ką išgirsite – ne viskas bus taip blogai (arba gerai), kaip pasirodys. Ir nepasiduokite minėtu sudėtingu laiku gražiems įkalbinėjimams.

Jautis (04 21–05 20). Bent jau sekmadienį raskite daugiau laiko mylimam žmogumi, sutuoktiniui.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį nepamirškite atsipalaiduoti, atsitraukti nuo dalykinių rūpesčių: sekmadienis juk skirtas poilsiui.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalis palankus romantiškai išvykai su šeima ar mylimu asmeniu.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis iki pavakarės tiks aptarti meilės santykių perspektyvas. Deja, sekmadienio vakaras žada stresus, nenumatytas išlaidas...

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį daugiau šilto dėmesio skirkite antrajai pusei. Beje, šiomis dienomis galimos lemtingos pažintys – galite susitikti su žmogumi, kuris pakeis jūsų ateitį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Puikus sekmadienis, jei nesistengsite pastebėti visų artimųjų trūkumų – nepamirškite apie artimųjų nuopelnus, jų gerąsias savybes.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis intravertiškas, kai reikia pasiduoti tinginiavimo nuotaikoms ant minkštos sofos.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį (ypač vakare) geriausiai jausitės būdami kartu su artimaisiais bei savo namuose. Jei pasimatysite su mylimu žmogumi vakare – nebūkite reiklūs, pernelyg neakcentuokite savo nuoskaudų ar mylimo žmogaus pražangų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį būkite atidesni artimųjų nuotaikoms, poreikiams. Vakarą geriausia praleisti namuose. Beje, nepalanku užmegzti naują romaną – jei tai nutiks vakare, didelių vilčių į bendrą ateitį nedėkite.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį verta paišlaidauti dėl vaikų (tiesa, iki 18 val.).

Žuvys (02 19–03 20). Džiugiai pralėks sekmadienis, tiesa, jei ieškosite vakare nuotykių... Diena gali nekaip baigtis – vakaras apgaulingas. Nepasikliaukite naujais žmonėmis, saugokite savo paslaptis bei turtą. Sekmadienį venkite nesuplanuotų išlaidų ir daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.