Astrologė: Saulė jungsis su Juoduoju Mėnuliu, šie ženklai turi būti atsargūs

Laukia nerami savatė, perspėja astrologė Palmira. Ketvirtadienį Saulė jungsis su Juoduoju Mėnuliu, ir tai ypač paveiks Vėžius bei Liūtus.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2022, 10:55 AM

Avinas (03 21–04 20)

Ne laikas antradienį žadėti, ką nors tvirtinti, priimti atsakingus sprendimus tiek veikloje, tiek santykiuose su mylimu asmeniu. Ši savaitė – netikusių išvadų metas. Lemtingi gali tapti antradienis, penktadienis ir savaitgalis – būkite išmintingi, nepasiduokite provokacijoms, mokėkite suvaldyti savo įniršį ar tiesiog nepasitenkinimą tiek namuose, tiek darbe.

Nepasiduokite iliuzijai, kad viską dabar sunaikinę sukursite ką nors džiugaus, vertingo. (Net naikinti reikia tinkamu metu.) Ne laikas maištauti – dažniau prisiminkite seną japonišką išmintį: „Negriauk seno namo, kol nepastatei naujo.“

Jautis (04 21–05 20)

Savaitė nepalanki aktyviai tvarkyti reikalus – ko nors nepastebėsite, neišgirsite, neįvertinsite. Ant nieko nepykite, nesiginčykite, nors galite būti kaltinami dėl dalykų, su kuriais neturite nieko bendra. Vėliau jūsų bus atsiprašyta, bet dabar jūsų santūrus elgesys bus svarbus, kad neprarastumėte aplinkinių pagarbos ir išsaugotumėte gerą reputaciją.

Trečiadienio vakaras, ketvirtadienis iki pavakarės – palankiausios savaitės dienos, kai verta padaryti viską, ką galite, kad santykiai su kolegomis, vadovybe ir šeima būtų puikūs. Jei esate susipykę su draugu ar mylimu asmeniu, pakvieskite juos pietų, įteikite dovanėlę, primenančią kartu išgyventas mielas akimirkas. Nuo penktadienio – kritinis metas, tik pirmadienį galėsite lengviau atsipūsti.

Dvyniai (05 21–06 21)

Šią savaitę pasaugokite turtą, sveikatą ir gerus santykius su draugais bei savo pora. Ypač antradienį, penktadienį ir šeštadienį pasistenkite nesusipykti nei su vadovybe darbe, nei su artimaisiais, giminaičiais, kaimynais – tai gali virsti sunkiai pataisoma klaida. Nesiaiškinkite meilės santykių sekmadienį. Gali kilti nesutarimų, jei imsite aptarinėti šeimos išlaidas.

Pirmadienį taps ramiau, ir tai bus geras laikas taikytis su artimaisiais, tačiau svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti diena nebus tinkama.

Vėžys (06 22–07 22)

Šią savaitę Saulė jūsų ženkle jungsis su Juoduoju Mėnuliu, ir tai reiškia, kad nederėtų planuoti nieko svarbaus, netinka nieko keisti, pradėti ko nors nauja, nepalanku nutraukti ar užmegzti santykius.

Bus svarbu ramybė, atida ir susikaupimas. Išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, konfliktų tikimybė. Dabar geriausia neskubėti reikštis darbe ar kovoti už savus interesus namuose – sąmoningai venkite galimų nesutarimų, santykių aiškinimosi. Vis dėlto pirmadienis jau smagesnis – pradės spręstis senos varginančios problemos.

Liūtas (07 23–08 22)

Šiai savaitei neplanuokite nieko rimto, nepradėkite naujų darbų ir nesivelkite į konkurencinę kovą. Deja, šiuo metu jūsų pastangos gali nueiti perniek. Kiek atsitraukite – tai laikina, vėliau viskas savaime išsispręs ir be jūsų pastangų.

Vertėtų daugiau dėmesio skirti sveikatai stiprinti, bus svarbu gerai išsimiegoti. Būkite apdairūs – šią savaitę (ketvirtadienį) Saulė jungsis su Juoduoju Mėnuliu, tad gali pristigti gyvenimo džiaugsmo, sėkmės. Labiau būsite linkę pasiduoti ne tik liūdnoms mintims, bet ir iliuzijoms. Visa savaitė nebus tinkama svarbiems sprendimams (dalykiniams, finansiniams, asmeniniams) priimti, svarbioms medicininėms procedūroms.

Mergelė (08 23–09 22)

Tai neprognozuojama savaitė – gali nutikti kas tik nori. Mažiau planuokite, mažiau vilkitės. Imkitės tik tų dalykų, kurie jums įprasti, kuriuos gerai išmanote. Geriausia būtų atsitraukti nuo darbų ir paatostogauti.

Kad ir kur atsidursite, nesivelkite į kovą, nepasiduokite provokacijoms: nepamirškite, kad priešai nesnaudžia ir gali pasinaudoti jūsų agresyvumu, gal įtarumu. Saugokite gerus santykius su pora – ne laikas kelti pavydo scenas savaitgalį. Tik pirmadienį niūrūs debesys ims sklaidytis – tai bus naudinga diena, kai net pačią nepalankiausią situaciją galima pakreipti savo naudai!

Svarstyklės (09 23–10 23)

Tai sudėtingas metas, ypač tiems, kurie dirba, – galite padaryti fatališkų klaidų, dėl kurių kils grėsmė jūsų karjerai, todėl saugokite savo darbo vietą. Ir nesugalvokite išeiti iš darbo ar pradėti darbo naujoje vietoje. Veikla pradės sektis nebent kitą savaitę, tad kol kas būkite santūrūs ir apdairūs.

Ypač iš šefo nieko nereikalaukite, neatsisakykite papildomo krūvio ir nepykite, kad esate nepakankamai įvertinti. Jus supras draugai, atjaus ir padės mylimas asmuo, jei nesugalvosite jo išsiųsti už horizonto linijos antradienį ar baigiantis savaitei.

Skorpionas (10 24–11 22)

Šią savaitę (antradienį, šeštadienį, ypač sekmadienį) gali knietėti aiškintis santykius su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu. Tai bus efektingas projektas, tiesa, turintis šalutinį poveikį, verčiantį pripažinti, kad lazda turi du galus. Net jei būsite suprasti teisingai, sunkiai tikėtina, kad jūsų antroji pusė pasirinks jums patinkantį sprendimą.

Net atviras, draugiškas pokalbis (ypač penktadienį ir savaitgalį) gali baigtis tuo, ko jūs labiausiai nenorite. Pasistenkite ketvirtadienį suderinti santykius su jums svarbiu žmogumi.

Šaulys (11 23–12 21)

Už viską reikia mokėti, ir savaitės pradžioje tai itin gerai pajusite, mat galite pasijusti ganėtinai išsekę, dirglūs, nervingi, nesukalbami. Galima spėti, kad nemenkai pasiseks jūsų antrajai pusei, jei nebadys akių savo buvimu ir nesipainios jums po kojomis.

Na, o prisiminus kojas norisi įspėti: dabar labiau tikėtinos traumos dėl neatsargaus judėjimo, tad neskubėkite, avėkite patogią avalynę. Jei dar nesiilsite, pasistenkite bent nuo penktadienio atitrūkti nuo darbų, išvykti kur nors toliau nuo namų. Reikalus tvarkyti verta nuo pirmadienio.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitė bus gana įtempta – prasideda išbandymų laikas santykiuose su antrąja puse. Ne laikas nei poros rinktis, nei vertinti dabartinius santykius, nei teisti partnerį. Saugokite tai, ką turite, net jei tai jums nepatinka. Jei turite svarbesnių reikalų, jei siekiate taikytis, jei norite ramiai aptarti sudėtingą klausimą, mėginkite savo laimę ketvirtadienį.

Vėliau itin sudėtingos ir nepalankios dienos – išaugs konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Neklausinėkite sekmadienį sutuoktinio, ar jis (ji) jus myli, kokie mylimojo (-osios) planai jūsų atžvilgiu. Šios dienos kalbos apie bendrą ateitį pakenks jūsų santykiams. Saugiausia ir perspektyviausia diena, ypač reikalams tvarkyti, – pirmadienis.

Vandenis (01 20–02 18)

Ramu nebus. Teks visur ir viską spėti, darbų krūvis augs, reikalų pavojingai daugės. Vis dėlto bus svarbu įsisąmoninti, kad dabar tas laikas, kai galite būti perkrauti darbais, ir jei nesistengsite laiku pailsėti, jei nebūsite pakankamai organizuoti ir nemokėsite laiku pasakyti „ne“, jūsų sveikata gali ne juokais pašlyti.

Kadangi Saulės susijungimas su Juoduoju Mėnuliu stiprina painiavą, nepasitikėjimą tais, kurie tikrai jums atsidavę, ir – paradoksalu – perdėtą pasitikėjimą apgavikais, ketvirtadienį raskite laiko šiltam pokalbiui su artimaisiais, savo atžalomis, kad juos nuramintumėte, užtikrintumėte jūsų santykių stabilumą. Savaitgalis gali būti itin sudėtingas – neplanuokite rizikingų pramogų, sudėtingų kelionių.

Žuvys (02 19–03 20)

Nors jaučiatės mylimi ir laimingi, nors aplinkiniai jums palankūs ir jumis žavisi, šią savaitę, ko gero, ne kartą teks sutrikti. Netikėtai galite sužinoti kai ką naujo apie savo sutuoktinį ar vaikus, patirti nesėkmę darbe.

Svarbesnius susitikimus planuokite nebent ketvirtadieniui, o geriausia – pirmadieniui. Penktadienį ir savaitgalį gali kilti nenumatytų rūpesčių tiek darbe, tiek namie. Galimi įvairūs gedimai, avarijos. Labiau pasaugokite sveikatą. Būkite atidesni vaikams. Galimi rūpesčiai ir dėl naminių gyvūnų. Savaitgaliui neplanuokite svarbių tvarkymosi, remonto darbų. Reikėtų labiau pasisaugoti ir apgavikų, vagių. Pirmadienis sėkmingas įvairiems susitarimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.