Palmiros horoskopas antradieniui, birželio 28 d.

Antradienis – kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių: baigiasi Mėnulio mėnuo. Būsime itin įsitempę, išaugs konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų, įvairių avarijų – darbe bei namie, kelyje, – tikimybė.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2022, 12:01 AM

Šiandien mažiau planuokite – aplinkybės gali priversti užsiimti kažkuo kitu, ypač nebaigtais darbais, netesėtais pažadais, neįvykdytais įsipareigojimais. Tik labai dėl to nesinervinkite – ši diena niekam daugiau netinkama, tik užvilkintų, senų reikalų tvarkymui, darbų užbaigimui. Ką nors naujo pradėti visai netinka.

Ir labiau susirūpinkite santykių tvirtumu su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu, būkite atidesni jų užuominoms, prašymams.

Būkite atsargesni prie vandens, atidesni maisto kokybei – labiau tikėtini apsinuodijimai. Venkite svaigalų.

Nepalankus metas šventimams, romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Antradienį 3 val. 34 min. Neptūnas pradėjo judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis arba retrogradinis judėjimas tęsis iki gruodžio 3 d. Kai Neptūnas juda atatupstas, labiau nugrimztama į vidinį pasaulį – verta analizuoti savo nuojautas, baimes, kompleksus, palankus darbas su psichologu. Tinka gydyti alkoholizmą, narkomaniją, depresiją.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, tačiau susiję ne tiek su jumis, kiek su aplinkiniais.

Blogas ženklas: jei kas netyčia vandeniu aplietų, būti sulytiems – jūsų paslaptis gali išaiškėti, pačiam išlieti vandenį – galimos apkalbos, susijusios su jūsų artimaisiais; jei išsipeštų daug plaukų šukuojantis, jei suplyštų avalynė.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas, jei paukščiukas paženklintų jus ar jūsų daiktą – netikėta sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti ryškių spalvų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį painus, apgaulingas laikas – situacija gali pasirodyti geresnė... Nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe ar mylimu asmeniu, bei nepriimkite atsakingų sprendimų – galite rimtai pakenkti savo karjerai, sugadinti santykius su mylimu žmogumi. Saugokitės vagių bei kontrolierių.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį nesitikėkite, jog dabartines problemas jums pavyks išspręsti lengvai. Gali kilti konfliktų namuose bei darbe dėl finansinių nesklandumų. Gresia nuostoliai, priverstinės išlaidos.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį, kad ir kas atsitiktų, nepasiduokite impulsui ir nepraraskite savitvardos. Jūsų nepasitenkinimas gali būti stipresnis, tad likite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, dalykiniais partneriais, šefu.

Vėžys (06 22–07 22). Liūdesys – ne išeitis, tačiau antradienį optimizmas irgi gali pakenkti. Nebrandinkite vilčių – tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių praregėjimų metas. Beje, jei tądien šaus į galvą kokia išganinga mintis imti ir perdaryti viską, nemanykite, kad tai pasiteisins. Kol kas reikia išlaukti.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį pasirodys, jog esate laisvi ir galite daryti ką norite, tačiau tai ir yra šios dienos spąstai. Mokėkite skirti provokacijas, pasiruoškite netikėtumams: jie gali sugriauti jūsų planus. Saugokitės netikrų draugų.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį gerai dirbti nebus lengva, o reikalaujama iš jūsų bus tikrai daug. Tiek aplinkiniai, tiek viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Bus geriau, jei nesitikėsite teigiamų įvertinimų. Labiau pasaugokite savo darbo vietą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį jus gali nuvilti asmuo, kuriuo pasitikėjote, kuris buvo jums autoritetas, tik to nereikėtų sureikšminti: dar viskas keisis. Svarbių reikalų su užsieniečiais patartina netvarkyti bei į keliones nevykti, į svečius nevaikščioti. Ne laikas pasirašinėti reikšmingus dokumentus.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis – pavojų, nuostolių bei kitokių nemalonių staigmenų metas. Diena itin sudėtinga bus iki 15 val. Tačiau ir vėliau mažiau tikėkitės sėkmės bei naudos, o taip pat niekur nepersistenkite – už iniciatyvą galite nemenkai nukentėti.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis – sunki diena, kai tuščia laukti teisybės. Tad nenorėkite būti suprasti, išgirsti, įvertinti ir labiau derinkitės prie aplinkybių – ypač derėtų paisyti, ko iš jūsų nori vadovybė, sutuoktinis, šeima. Pirmą dienos pusę stenkitės taikytis, ieškokite kompromisų. Labiau nemalonus bei pavojingas metas po 15 val.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi – beje, ši diena labiausiai ir yra tinkama tvarkymuisi: išneškite iš namų nereikalingus daiktus, drabužius.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį nepervertinkite savo galimybių: šios dienos pastangos gali atnešti priešingų rezultatų – nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite. Labiau saugokite vaikus. Antrą dienos pusę būkite atidesni sveikatai – gali atsinaujinti seni negalavimai, paaštrėti lėtinės ligos.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį bus svarbu nurimti, bent laikinai atidedant visus reikalus ir rūpesčius į šoną. Dabar neverta kažkur skubėti, juolab svarbius reikalus tvarkyti. Geriausia ilsėtis ir dieną ramiai praleisti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant artimiesiems. Venkite bet kokių konfliktų su vaikais bei mylimu asmeniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.