Horoskopas rugpjūčiui: vienam ženklui tai bus be galo šviesus ir gražus metas

Vieni ženklai rūgpjūtį gyvens smagiomis atostogų nuotaikomis, kitiems teks rūpintis karjeros reikalais ir priimti atsakingus sprendimus. O viską, pasak astrologės Ramunės, suderins Skorpionas – nors darbų bus daug, jam tai bus be galo šviesus ir gražus metas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 6, 2022, 12:46 PM

AVINAS 03 21–04 19

Rugpjūtis – pokyčių metas. Jums norėsis pabėgti nuo visko, kas slegia arba laiko vietoje, trukdo judėti į priekį ir tobulėti. Tai gali būti ir žmonės, ir vietos, ir situacijos, kuriose dažnai atsiduriate.

Šį mėnesį jums gali tekti tvarkyti teisinius reikalus, susidurti su biurokratija. Viską atlikite pagal reikalavimus, antraip ateityje gali iškilti nemalonumų.

Būkite atsargūs patikėdami svarbius reikalus kitiems – galite nusivilti. Jūsų lūkesčių gali nepateisinti ir antroji pusė. Jei jus sieja trumpa draugystė, gali būti, kad naujų iššūkių neatlaikysite ir išsiskirsite. Tvirtoms poroms išsiskyrimas neturėtų grėsti.

Pasistenkite iškylančias problemas spręsti viską gerai apgalvodami. Suplanuokite kiekvieną savo žingsnį, nes šį mėnesį priimti sprendimai turės ilgalaikių pasekmių. Skubotiems sprendimams dabar tikrai netinkamas laikas.

JAUTIS 04 20–05 20

Paskutinis vasaros mėnuo jums nebus pats lengviausias. Neišsigąskite – nieko baisaus nenutiks. Tačiau jei tikitės, kad galėsite visiškai atsipalaiduoti ir atitrūkti nuo kasdienybės, kažin ar taip nutiks.

Jums nepavyks išvengti susitikimų su žmonėmis, kurie siurbs jūsų energiją ir viską aplinkui užkrės neigiamomis emocijomis. Kelissyk pasitaikys, kad iki paskutinės minutės nežinosite, kokia linkme pasisuks numatyti planai.

Visą šį mėnesį būkite ypač budrūs, o priimdami sprendimus viską labai gerai apgalvokite. Nors ne viskas klostysis pagal planą, būtinai atraskite laiko poilsiui, pabūti su artimiausiais žmonėmis ir šeima.

DVYNIAI 05 21–06 20

Tai metas, kai turėtumėte apsispręsti, ar tikrai einate teisingu keliu, ar jūsų pasirinkimai teisingi ir ar šalia esantys žmonės verti jūsų pasiaukojimo. Nuo atsakymų į šiuos klausimus priklausys, kaip klostysis ateinantys mėnesiai. Liaukitės siekę, kad visi aplinkui jus būtų laimingi. Tai neįmanoma. Be to, tai nėra jūsų pareiga.

Šiomis dienomis jums teks ne kartą pasirinkti – dėl to kas nors liks nusivylęs ar net įskaudintas. Tačiau jūs privalote elgtis taip, kaip atrodo geriausia. Neturėtumėte patys sau būti paskutinėje vietoje.

Jei šiuo metu esate vieniši, labai tikėtina, kad sutiksite mylimą žmogų. Jis greičiausiai bus už jus vyresnis, labiau subrendęs ir pasirengęs rimtiems santykiams.

VĖŽYS 06 21–07 22

Paskutinį vasaros mėnesį jausitės puikiai, lydės gera nuotaika ir energija. Jūsų optimizmas ir atvirumas padės lengvai pelnyti žmonių simpatijas.

Šis mėnuo palankus kelionėms. Jų metu neleiskite laiko vien ilsėdamiesi paplūdimyje. Išmokite ko nors nauja, pavyzdžiui, vietos kalbos ar tradicinių kulinarijos stebuklų. Plačiai atmerkite akis ir stenkitės pažinti kuo daugiau. Kelionėje kilusios idėjos ateityje jums gali padėti pasiekti svarbių tikslų.

Vieniši Vėžiai atostogų metu gali sutikti antrąją pusę. Reikalus sunkins tik tai, kad nežinosite, kaip elgtis, kai ateis laikas grįžti į namus. Meilė per atstumą iki šiol jums buvo sunkiai įsivaizduojama.

Rugpjūčio mėnesį nepriimkite svarbių sprendimų skubotai, ypač jei tai susiję su pinigais. Tai laikas, kai vertėtų labiau susiveržti diržus ir per daug neišlaidauti.

LIŪTAS 07 23–08 22

Paskutinis vasaros mėnuo nebus toks intensyvus, kaip tikėsitės. Daug laiko pareikalaus asmeninių santykių aiškinimasis, pastangos susigaudyti savo jausmuose. Jus blaškys vis pasitaikančios progos nerti į naujus romantiškus nuotykius. Tai, be abejo, neigiamai paveiks jūsų dabartinius santykius. Tikėtina nemažai nesusipratimų, barnių.

Dabar toks laikas, kai būsite labai drąsūs ir žavūs. Beje, būtent šios savybės jums padės pasiekti profesinių tikslų ir užsitikrinti finansinę gerovę bei stabilumą. Nepakenks ir tai, kad būsite nepamainomi derybininkai.

Jei šiuo metu ieškote naujo darbo, geresnio laiko kaip rugpjūtis nerasite. Naujiems darbams, projektams ir siekiams ypač palankus mėnesio vidurys. Šis laikas taip pat palankus investicijoms, netgi rizikingoms.

MERGELĖ 08 23–09 22

Artėjant rudeniui sutelkite savo dėmesį į asmeninius pasiekimus. Dabar tinkamas metas planuoti tolimas keliones į egzotiškas šalis. Taip pat vertėtų pasidomėti galimybe studijuoti užsienyje. Jei ieškote darbo ar jį norite keisti, jums turėtų pasisekti. Galbūt tai ir nebus jūsų svajonių darbas, bet jame daug ko išmoksite ir pasisemsite labai naudingos patirties.

Darbe kylančią įtampą išsklaidykite laisvą laiką leisdami su šeima ir brangiausiais žmonėmis. Panašu, kad santykiai su antrąja puse šiuo laikotarpiu bus gana sudėtingi. Jums bus sunku atsiriboti nuo retkarčiais vis atsirandančių pagundų. Dažnai elgsitės taip, tarsi jūsų nesietų jokie abipusiai įsipareigojimai. Be abejo, tai skaudins jūsų partnerį.

Šį mėnesį priimdami sprendimus galite kliautis savo nuojauta. Ji šiuo laikotarpiu bus itin stipri.

SVARSTYKLĖS 09 23–10 22

Jūsų laukia ramus paskutinis vasaros mėnuo. Nors aplinkui dėsis daug keistų ir nemalonių įvykių, intrigų, jūs sugebėsite išlikti nuošalyje jų, neįsipainioti į jų tinklą. Būsite laisvi rinktis, kuria kryptimi judėti toliau, kokių veiksmų imtis ir kokius sprendimus priimti. Šią laisvę ypač įvertinsite. Priimdami sprendimus vadovaukitės logika, jausmus atidėkite į šalį.

Santykiai su antrąja puse šiuo laikotarpiu gali suteikti rūpesčių. Tai gali būti susiję su kritusia jūsų mylimo žmogaus saviverte ar jo patiriamais finansiniais sunkumais. Būkite kantrūs. Palaikykite savo žmogų.

Būtent šiuo laikotarpiu geriausiai pajusite, kas yra tikrieji jūsų šeimos draugai. Jų atsidavimas ir parama bus neįkainojami.

SKORPIONAS 10 23–11 21

Rugpjūtis prabėgs kaip akimirka. Darbų bus begalė. Nepaisant to, tai bus be galo šviesus ir gražus metas. Jausitės puikiai – atsipalaidavę ir pailsėję.

Viską, ko tik imsitės, darysite su malonumu, galbūt todėl jums pavyks lengvai įveikti net ir netikėtai iškilusius sunkumus ar nesusipratimus. Padės ir tai, kad labai aiškiai žinote savo tikslus ir jų nuosekliai siekiate. Išmušti jus iš vėžių bus sunku.

Svarbiausias šio mėnesio patarimas – nepriešgyniaukite savo antrajai pusei, net kai būnate šimtu procentų įsitikinę, kad esate teisūs. Būkite tolerantiški ir jokiu būdu nepirškite savo nuomonės. Leiskite savo mylimam žmogui pačiam priimti sprendimus, klysti ir pasimokyti iš savo klaidų. Nuo visko jo neapsaugosite.

ŠAULYS 11 22–12 21

Tai laikotarpis, kai jums norėsis visą savo dėmesį sutelkti į savo karjerą. Praleistos pietų pertraukos, ilgos darbo naktys bus jūsų kasdienybė. Tačiau toks bus jūsų pačių pasirinkimas. Norėsite sau ir visam pasauliui įrodyti, kad jums nieko nėra neįmanoma. Jums bus svarbu realizuoti save ir pelnyti aplinkinių įvertinimą. Beje, jau šį mėnesį šių tikslų jūs galite pasiekti.

Galite sulaukti naujo darbo pasiūlymo, galbūt net užsienyje. Šis metas ypač palankus verslo žmonėms, taip pat tinkamas investuoti, pradėti naujus projektus.

Asmeniniuose santykiuose bus ramybė, nebent jums galvą apsuks bendradarbis. Tuomet susikaupti darbams bus sunkiau. Tačiau jūsų ryžtas ir užsispyrimas nugalės.

OŽIARAGIS 12 22–01 19

Paskutinį vasaros mėnesį jums teks tvarkyti nemažai su finansais susijusių reikalų. Galbūt net ne savo, bet artimųjų ar darbo. Todėl būkite labai kruopštūs ir atidūs. Net mažiausia klaida gali kainuoti brangiai.

Rugpjūtį galite ne kartą pasijusti atsidūrę keblioje padėtyje. Jokiu būdu nepanikuokite, išlikite diplomatiški ir nebijokite pasinaudoti savo asmeniniu žavesiu.

Nors paprastai nesate labai pavydūs, šį mėnesį pačiu netikėčiausiu momentu gali prasiveržti pavydo vulkanas. Neskubėkite kaltinti savo antrosios pusės neištikimybe. Panašu, kad šiomis dienomis būsite linkę viską pervertinti ir iš dramblio padaryti musę.

Jei šį mėnesį tektų keliauti, pasirūpinkite sveikatos draudimu. Gali būti, kad malonias atostogas apkartins nedidelė trauma ar, pavyzdžiui, danties skausmas.

VANDENIS 01 20–02 18

Paskutinį vasaros mėnesį gyvensite atostogų nuotaikomis. Lepinsitės, tinginiausite ir savęs nevaržysite. Džiaugsitės geru gyvenimu ir dėkosite likimui už visas jo teikiamas dovanas bei mylimus žmones, kurie jus supa. Po pastarųjų nelengvų mėnesių jūs tikrai esate nusipelnę atsipūsti, tačiau pasistenkite neperžengti ribų.

Panašu, kad šį mėnesį būsite linkę pamesti galvą. Suvaldyti savo aistras bus sunku. Nesvarbu, kas tai būtų, – aistra pirkti, aistra keliauti ar aistra antrajai pusei.

Didelė tikimybė, kad rugpjūtį išvyksite į užsienio šalį. Vis dėlto kelionė gali susiklostyti kitaip, nei tikėsitės. Tačiau tai tikrai nereiškia, kad ji bus bloga. Malonių dalykų dažnai galite rasti ten, kur mažiausiai tikėsitės.

ŽUVYS 02 19–03 20

Šį mėnesį jums pravers išmintingi bičiuliai, kurių patarimai įvairiausiais klausimais bus itin vertingi. Jei abejojate dėl savo sprendimų, drąsiai patarimo klauskite tų, kuriais pasitikite.

Jiems bus lengviau nei jums pažvelgti į esamą situaciją kitu kampu. Dažnai tik to ir reikės, kad būtų priimtas jums palankiausias sprendimas.

Rugpjūtį galite sulaukti nemažai kritikos iš savo kolegų ar vadovų. Bus sunku ją priimti, tačiau nepulkite ginčytis. Verčiau tyliai su ja susitaikykite ir atkreipę į ją dėmesį pasistenkite ištaisyti savo klaidas.

Šis mėnuo palankus pabaigti nebaigtus ir seniai atidėliotus darbus. Nebedelskite ir atsikratykite kaltės jausmo dėl neįvykdytų įsipareigojimų naštos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.