Astrologė: šią savaitę laukia viena itin nemaloni diena

Ši savaitė bus gana šauni ir naudinga, žada astrologė Palmira. Tačiau joje laukia viena ypač nemaloni ir sudėtinga diena – tai ketvirtadienis.

 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 27, 2022, 11:14 AM

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžia žada naudingų permainų. Tiesa, nepervertinkite savo galimybių: ne viską pavyks padaryti taip greitai. Tad jei norite viską spėti, ieškokite sąjungininkų. Ketvirtadienio naujienos gali nuliūdinti ir priversti atsitraukti. Gali suirti ir planuota kelionė ar svarbus susitikimas su žmogumi iš toli. Nebūkite patiklūs. Penktadienį bei savaitgalį būsite apimti entuziazmo – jūsų partneriui teks nertis iš kailio, kad įtikintų savo šaunumu. Savaitgalis tinkamas išvykoms, aktyviam poilsiui.

Jautis (04 21–05 20)

Šią savaitę vis apims dviprasmiška būsena: jausitės laimingi, bet ir kažko nepatenkinti. Galbūt jus trikdo tai, kad nepavyko kai ko pakeisti savo gyvenime. Svarbesniems susitikimams skirkite antradienį, trečiadienį. Ketvirtadienis visiškai netinkamas žadėti, įsipareigoti. Jūsų nuotaikos taps kiek maištingos. Tai nepalanki diena aiškintis santykius. Ne laikas atvirauti, ypač savo porai. Jei apimtų noras sudėlioti visus taškus ant i, verčiau eikite pasportuoti ar tiesiog pasivaikščioti. Kad gera nuotaika persvertų nepasitenkinimą, verta penktadienį, savaitgalį kur nors su savo pora išvykti – tai meilės dienos.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžia bus sėkminga: iki ketvirtadienio teigiamai spręsis tiek dalykinės, tiek asmeninės problemos – aplinkiniai paisys jūsų nuomonės, norų. Nepraleiskite progos pagerinti santykius su antrąja puse, atviriau pasikalbėti su vaikais antradienį. Lydės sėkmė, būsite kūrybingi, tad veikloje irgi gali pavykti įveikti seną problemą, užbėgti galimiems rūpesčiams už akių. Darbo reikalams tvarkyti bus naudingas trečiadienis ir penktadienis, jei būsite atsargesni reikšdami savo nuomonę, vertindami, žadėdami. Nesivelkite į darbinius ginčus, konfliktus ketvirtadienį. Ne laikas tądien piktintis. Ir ne tik darbe, bet ir namuose. Savaitgalio ramybė bei sėkmė priklausys nuo santykių su antrąja puse, nuo gebėjimo palaikyti diplomatiškus santykius aplinkiniais.

Vėžys (06 22–07 22)

Savaitės pradžia – introvertiškas metas, kai bendravimas su svetimais, aktyvi veikla vargins. Pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose. Patartina tvarkyti reikalus per tarpininkus. Nuo trečiadienio atkusite ir be ypatingo vargo įveiksite daug darbų. Tai metas, kai seksis aplinkinių mintis bei veiksmus paveikti jums reikalingomis bangomis. Ketvirtadienį galite lengvai viską sugadinti. Nuo penktadienio vėl palankios dienos. Naudinga tądien spręsti svarbius klausimus, tvarkyti įstrigusius reikalus. Savaitgalį skirkite tvarkymosi darbams.

Liūtas (07 23–08 22)

Atsipalaiduokite – nereikia sau kelti didelių reikalavimų, kaip ir puoselėti didelių lūkesčių. Svarbesniems reikalams neblogas antradienis – tai sėkmingo susitarimo diena, kai randamas kompromisas. Nurimti reikėtų trečiadienį, ketvirtadienį. Būkite pasirengę, kad pastarąją dieną jums ne viskas patiks, turėsite pretenzijų tiek artimiesiems, tiek darbdaviui. Aplinkiniai irgi kažko reikalaus. Geriau tądien atsitraukti nuo reikalų, mažiau kitiems pintis po kojomis. Smagus penktadienis, šeštadienis – laukia geros naujienos, ypatingi susitikimai.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitės pradžia tinkama įvairiems susitikimams, kelionėms. Būsite energingi, žavūs – jums seksis, sulauksite aplinkinių pagalbos. Apie jus bursis žmonės. Antradienį, trečiadienį palanku spręsti finansines problemas – neatidėkite iki ketvirtadienio. Ši diena – savotiškų nesusipratimų metas, kai be reikalo apima nepasitenkinimas (savo veikla, asmeniniu gyvenimu). Nepasiduokite slogučiui, net jei kuriam laikui neįžvelgsite galimybių ką nors pakeisti. Laimė, šios netikusios nuotaikos laikinos (todėl jas geriausia ignoruoti) – nusivylimai ims sklaidytis jau penktadienį. Sugrįš sėkmė ir jūs vėl plačiai šypsositės. Tiesa, penktadienis nėra tinkamas aktyviai veiklai. Savaitgalis gana ramus: atgausite pusiausvyrą, jei daugiau laiko praleisite namuose su artimaisiais.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Pirma savaitės pusė – daug kuo palankus metas, kai verta planuoti svarbesnius reikalus, keliones. Savaitės pradžia gera meilės pasimatymams, kovai už jums patinkančio asmens palankumą. Trečiadienis tinkamas ieškoti naujų uždarbio ar jūsų reikalo finansavimo šaltinių. Nieko reikšmingo neatidėkite ketvirtadieniui – tai sudėtinga diena. Ji itin nepalanki aiškintis meilės santykius su antrąja puse. Netinkamas sumanymas bus ir aptarinėti šeimos išlaidas. Puikus penktadienis – gera proga išspręsti seną problemą, paskubinti užvilkintą reikalą. Savaitgalis žada smagių susitikimų. Šeštadienį galimos perspektyvios romantiškos pažintys.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžia atneš nusiraminimą, padės rasti kompromisą – tai metas taikytis. Trečiadienis – pakilimo laikas. Būsite drąsūs, energingi. Kuo daugiau spėsite, tuo geriau – atidėti reikalai arba įstrigs, arba bus visai neatlikti. O ketvirtadienis netinkamas įsipareigoti. Geriausia, kas gali tądien nutikti, – tai praregėti ir suvokti klaidas. Tik nesugalvokite to aptarinėti, venkite bet kokių diskusijų tiek darbe, tiek namie. Ramybę atgausite penktadienį. Šeštadienį pavyks pataisyti santykius su mylimu asmeniu dovana. Susitikimams su bičiuliais puikus sekmadienis.

Šaulys (11 23–12 21)

Aktyvi savaitės pradžia – jums pavyks daug nuveikti. Trečiadienį, ketvirtadienį atsivers akys – išvysite tai, kas nuo jūsų slepiama. Kad ir ką manysite ar sužinosite, tai nereiškia, kad jus išdavė. Net jei kas nors pateiks „daiktinių įrodymų“ apie mylimo žmogaus užklasinę veiklą, neskubėkite nutraukti santykių – bent jau ketvirtadienis tam visiškai netinkamas. Planuokite mažiau darbų – tądien jus bus lengviau suklaidinti. Labiau pasaugokite darbo vietą. Nuo penktadienio grįš jėgos bei sėkmė (meilėje irgi). Jūs puikiai pademonstruosite, kad esate šauniausi! Svarbiems reikalams tvarkyti tinkamiausias metas – antradienis ir penktadienis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pradžia įkvėps! Dabar žinosite, kaip gauti tai, ko itin norisi. Siekite savo tikslų – darbe antradienį, meilėje – trečiadienį, penktadienį, šeštadienį. Moterims pastaroji diena apskritai išskirtinė – tai jų moteriškos valdžios, meilės svajonių pildymosi metas. Šiuo klausimu itin pavojingas ketvirtadienis. Jei jums pristigs diplomatiškumo reiškiant pretenzijas, geruoju nesibaigs. Tai toks laikas, kai negalima vyrams daryti spaudimo, – sulauksite priešingo rezultato. Savaitgalį geriausia praleisti namuose ramiai ilsintis. Būtina gerai išsimiegoti. Sekmadienis – itin aktyvus, tądien gerai daugiau laiko praleisti judant, sportuojant.

Vandenis (01 20–02 18)

Saulė jau Svarstyklėse, imate atsigauti. Darosi lengviau spręsti problemas, viskas pasisuka jūsų naudai. Antradienis – naudingų susitikimų bei pasiūlymų metas. Nuo trečiadienio verta koncentruotis į veiklą. Jei yra svarbių ir atsakingų reikalų, neplanuokite jų ketvirtadienį. Savaitės pradžia – puikus metas, kai nedidelėmis pastangomis pasieksite didelių rezultatų. Ketvirtadienis apgaulingas, kai gali nutikti tai, ko nesinori. Itin nepalankūs tądien finansiniai susitarimai. Penktadienis, šeštadienis – vėl šaunios dienos. Sekmadienį verta palikti ramiam poilsiui.

Žuvys (02 19–03 20)

Puikiai žinote, kokie esate išradingi bei išmanūs, tačiau šią savaitę geriau aplinkinių negluminti privalumais. Venkite puikuotis savo žiniomis, sugebėjimais, turtu – atsiras pavydžių intrigantų, kurie pasistengs jums pakišti koją lemtingą akimirką. Antradienis geras karjeros reikalams tvarkyti, spręsti finansines problemas. Ketvirtadienis pavojingas – galite įsitraukti į avantiūrą, venkite susipykti su jūsų širdžiai svarbiu asmeniu. Penktadienis puikus darbo reikalams tvarkyti, susitikti su svarbiais jūsų veiklai asmenimis. Savaitgalį patartina išvykti kur nors toliau nuo namų – aplinkos pakeitimas jus puikiai nuteiks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.