Palmiros horoskopas antradieniui, rugsėjo 27 d.

Antradienis – naudingų permainų metas, kai pavyksta rasti išeitį iš sudėtingos padėties bei pakreipti įvykius reikalinga vaga. Diena universali – palanki ir teoriniam problemų sprendimui, ir praktinei veiklai, ir planų kūrimui, ir jų įgyvendinimui. Sėkminga tiek vyrams, tiek moterims.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-09-27 00:01

Antradienis – puiki diena svarbiems sumanymams įgyvendinti, dalykiniams susitarimams, įvairiems įsipareigojimams. Tinka tvarkyti piniginius, turto reikalus, ieškoti naujų galimybių uždarbiui, reikalo finansavimui ir pan. Gera proga ir ieškoti sunkiai prieinamos informacijos, kontaktų su sunkiai pasiekiamais asmenimis. Tiks ieškoti ir dingusių žmonių, taip pat pasimetusių dokumentų, prapuolusių daiktų. Beje, būkite atidesni aplinkinių nuomonei, atsitiktinai nugirstiems dalykams. Galite sužinoti kai ką labai svarbaus ir jums reikalingo. Ir labiau paisykite kolektyvo pozicijos – ne laikas išsiskirti.

Beje, diena romantiška, palanki meilės pasimatymams. Užsimezgę nauji romantiški santykiai bus patvarūs, kupini aistros.

Antradienis itin aktyvus ir puikiai tinkamas sportavimui. Palanku pradėti mankštintis, užsirašyti į sporto klubą. Tinkamas metas pradėti mokytis Rytų kovų menų.

Šiandien tiks pirkti sidabrinius daiktus, papuošalus su toteminių gyvūnų atvaizdais.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, turtas, žuvį – sėkmę, paukščius – gera žinia, susitikimai su šauniais žmonėmis. Valgyti vaisius, uogas – naudingos pažintys, pagalba, plaukti – išsilaisvinsite iš priklausomybės. Ugnis – jėgų praradimas, pavojai, katastrofos, gyvatės, drakonai – liga.

Blogas ženklas: netyčia stiklinį daiktą sudaužyti – vienatvė, galite netekti gero draugo, artimo žmogaus, jei saga ištrūktų – liga, jei raktas sulūžtų ar spyna sugestų – gresia skurdas arba giminaičio mirtis.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei kas jums pokštą iškrėstų, jei paukštis ant palangės atsitūptų, nuo ryto būtų giedras dangus.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – balta, geltona, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį daugiau kreipkite dėmesio į naujienas, gautus patarimus, pasiūlymus. Dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos blogai žinote. Būkite kantresni bendraudami – iš pirmo žvilgsnio nuobodus žmogus vėliau pasirodys įdomus bei reikalingas.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį labiau įsiklausykite į sutuoktinio, o taip pat partnerių, savo vaikų ar darbo kolektyvo nuomonę – šiandien išgirsite naudingų pamokymų. Diena tinkama imtis sunkių, sudėtingų darbų. Palankus metas profesinėms konsultacijoms. Tinkama proga tikrinti sveikatą.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis palankus susitikti su jums svarbiais žmonėmis (tiek darbo klausimais, tiek asmeniniais), paprašyti, ko reikia, susitarti dėl naudingesnių sąlygų veikloje. Diena gera pakovoti ir už jums patinkančio asmens dėmesį.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį senos problemos gali atsinaujinti, pasirodyti neįveikiamos. Taip ir bus, jei imsitės jas spręsti vieni, – ieškokite pagalbininkų, patarėjų, padėjėjų, sąjungininkų, burkite komandą. Ir daugiau laiko praleiskite namie su šeima.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį dalykinių reikalų tvarkymui puikus metas, tad skubėkite daugiau nuveikti – rytdienai geriau nieko svarbaus neatidėti. Ir labiau bendraukite, tarkitės – drauge kils šaunių sumanymų. Draugų pagalba irgi gali būti svarbi bei reikalinga, ypač sprendžiant įsidarbinimo klausimą, materialines problemas.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis – tinkamas laikas svarbiam pokalbiui su vadovybe, darbdavystės sutarties pasirašymui. Tiktų atkakliai ginti savo principus, pakovoti už jums svarbų reikalą. Daugiau bendraukite, tarkitės, klauskite, siūlykite. Palanku atnaujinti senus reikalus, senas pažintis. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis pakankamai sėkmingas bei naudingas, kai pavyksta viską padaryti taip, kaip norisi, bei pagal save sureguliuoti. Tai geras laikas veiklos plėtimui, susitikimams su užsieniečiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis daug kuo palankus, tik būkite atidesni bendraudami. Tai metas, kai galima nepastebimai išspręsti ne vieną problemą, gauti reikalingą sutikimą. Palanku ieškoti rėmėjų, investuotojų, tvarkyti kredito, draudimo reikalus. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis, jei mokėsite įvertinti sutuoktinio bei aplinkinių pastangas, bus laimingas. Tinkamas laikas ieškoti rėmėjų, naudingų partnerių, sąjungininkų, tad nepraleisite progos susitarti su svarbiais žmonėmis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį, jei ieškote naujo darbo, tiks susitikti su būsimu darbdaviu. Palankus metas darbdavystės sutartims. Verta sisteminti nuveiktus darbus, gautą informaciją, ieškant savo veiklos trūkumų bei būdų juos ištaisyti.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis palankus, ypač kūrybiniam darbui. Palankus metas komandiruotėms, susitikimams su žmonėmis iš toli. Beje, toli nuo namų gali megztis nauji romantiški santykiai. Šios dienos įsimylėjimai ilgalaikiai.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis – puiki diena užleistiems darbams namuose nuveikti. Palankus metas apsispręsti dėl gyvenamosios vietos, dėl nekilnojamojo turto pirkimo. Gerai imtis remontų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.