Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugsėjo 28 d.

Trečiadienis kupinas vidinės aistros, užsispyrimo. Tiesa, tądien netiks skubėti. Bus svarbu viską pasverti, įvertinti – nepamirškite, tai, ką šiandien nuveiksite, visą mėnesį turės įtakos jūsų reikalams. Vis dėlto diena tinkama aktyviam reikalų tvarkymui. Tai sėkmingas metas vyrams, asmenims, dirbantiems vadovaujantį darbą, taip pat kariškiams, sportininkams. Tvarkyti svarbius reikalus, spręsti susikaupusias problemas, pakovoti už savo principus verta ir vyresnio amžiaus asmenims.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2022, 12:01 AM

Būkite atidesni vyresniems šeimoje, pakluskite jų valiai. Daugiau laiko pasistenkite praleisti namuose su savais.

Prisiminkite giminės praeitį, papasakokite apie ją vaikams, anūkams. Tinkamas laikas aplankyti senolius.

Palanki proga eiti į kapus, juos tvarkyti.

Iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimus žmones, giminaičius. Sapnus reikėtų suprasti tiesiogiai. Blogai buvo sapnuoti mirusiuosius.

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, juolab nukentėti nuo jų – tai ne tik įspėjimas apie gresiančias nesėkmes, katastrofas, bet ir apie slaptą artimo žmogaus neapykantą, valgyti vištieną.

Geras ženklas: jei jums meilinsis svetimas šuo, katė – išties esate mylimi bei gerbiami savo artimųjų, jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – galima gera žinia ar susitikimas su senu draugu, rasti monetų, ypač herbu į viršų – sėkmingai išspręsite dabartines problemas, rasti veidrodžio šukę – išsisklaidys painiava.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus piniginių, turto reikalų tvarkymui; palankios spalvos – balta, alyvinė, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį labiau susirūpinkite santykiais namuose. Įsiklausykite, ką kalbate artimiesiems, kaip priimate išgirstus iš jų patarimus, pamokymus? Netvirtinkite dokumentų jų deramai nepatikrinę.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis palankus svarbiems susitikimams, deryboms, dalykinės partnerystės užmezgimui. Ir pasistenkite ką nors svarbaus nuveikti antrosios pusės labui. Tai ir gera proga taikymuisi.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį griebkitės to, kas anksčiau nepavyko ar dėl kitokių priežasčių buvo atidėta. Jums pavyks reikalus sutvarkyti gana greitai, tik būkite kiek lankstesni bei tolerantiškesni bendraudami ir dažniau tikrinkite išgirstą informaciją.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį elkitės ramiai, neskubėkite, nesinervinkite. Nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti. Vis dėlto diena sėkminga, tad pavyks ne vieną svarbų reikalą sutvarkyti.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį tinkamas laikas imtis seniai planuotų permainų veikloje. Tik neskubėkite bei nieko neskubinkite – akimirksniu nieko nepadarysite bei negausite.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį teks susitelkti, kad pasiektumėte savo, – visko nespėsite, tad patartina imtis tik svarbiausių užduočių. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su darbo grafiku.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis bus tinkamas įvertinti jėgų santykį, atskirti pelus nuo grūdų. Beje, galite sužinoti dalyką, kuris buvo nuo jūsų anksčiau slepiamas, – tik nepraraskite savitvardos, ieškokite protingų kompromisų.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis puikus – tai jūsų lyderystės metas, kai viskas susiklosto taip, kaip reikia. Svarbesnių reikalų (kaip ir santykių aiškinimosi) neatidėkite rytdienai.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį svarbu parodyti didesnį dėmesį artimiesiems, sutuoktiniui bei kolegoms, dalykiniams partneriams – sulauksite teigiamo atsako. Tinka tvarkyti konfidencialius reikalus. Daugiau laiko pabūkite vieni. Palankūs pasivaikščiojimai prie vandens.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį seksis atitaisyti ankstesnes klaidas, o taip pat nuoskaudas, kurias padarėte artimam asmeniui, – ką nors už jį ar dėl jo padarykite, padovanokite ką nors mielo.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį avantiūros turi būti gerai apgalvotos. Nors diena nėra tinkama naujų darbų pradžiai, reikalų tvarkymui ji sėkminga. Ir pasistenkite labiau pasitarnauti tėvams, seneliams.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis daug kuo sėkmingas, tačiau gali tekti stabtelėti – ne taip paprasta bus ką nors paskubinti. Vis dėlto tai bus gera proga imtis užvilkintų, atidėtų darbų (ypač namuose). Svarbių reikalų neatidėkite rytdienai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.