Palmiros horoskopas penktadieniui, rugsėjo 30 d.

Nors ši diena ir palanki svarbių reikalų tvarkymui, atsakingiems susitikimams bei susitarimams, tačiau nepatartina skubėti. Nešvaistykite žodžių vėjui – dabartinius įsipareigojimus įvykdyti gali nepavykti taip greitai, kaip norisi.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2022, 12:01 AM

Kita vertus, tai parankus metas susitikimams su įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Palankios ir kelionės. Naudinga aptarinėti finansinius projektus. Tiks spręsti įvairias darbines, socialines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus, taip pat kreiptis į šefą ar valdininkus, visuomenines organizacijas su prašymais bei pasiūlymais.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai reikšmingi tik tuomet, jei jie buvo aiškūs, konkretūs. Puiku, jei regėjote ryškią šviesą ar ugnį – apsauga, pagalba, jei buvote kailiniais apsirengę, kepurę nešiojote – sėkmė, apsauga. Gerai buvo regėti raktus, būti savo namuose, moterims žuvį matyti – laimė, blogai, jei raktus pametėte, jei po svetimus namus, po laukus ar miškus vaikščiojote. Knygą matyti, ką nors surašyti – naujos pažintys.

Blogas ženklas: jei naminiai gyvūnai bus su jumis pikti, tapti katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei prie jūsų draugiškai prieitų svetimas šuo ar katė, šalia paukščiai tūptų – apsauga, globa.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalio nuotaikos romantiškos, palankios įvairiems susitikimams, kelionėms; sekmadienį palanki mėlyna, vengtina geltona, žalia; pirmadienį palanki balta, geltona, oranžinė, tamsiai raudona, vengtinos tamsios spalvos, pilka, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį įsitikinsite, kad po lietaus nušvinta saulė. Šiandien daug kas pakryps geresne linkme – galbūt todėl, kad esate pasiruošę suvokti svarbius dalykus bei klaidas atitaisyti? Rimtam asmeniniam dalykiniam apsisprendimui tai irgi reikšmingas metas.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį nebijokite rizikuoti, kažką paaukoti, su kai kuo neišvengiamu susitaikyti, laimę mėginti – iš esmės tai sėkminga diena, nors gali varginti įtampa, nerimas (dažniausiai nepagrįstas). Tad nusiraminkite – viskas geriau, nei manote.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis sėkmingas – jums bus lengva suprasti kitus, net savo priešus. Tai puiki diena taikymuisi – kai nesantaika virsta draugyste, meile, bendradarbiavimu. Palankūs įvairūs susitarimai. Galite sulaukti netikėtos dovanos...

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį viskas sugrįš į savo vietas. Tai tinkama proga svarbiems pakeitimams veikloje, kaip ir santykiuose su kolega, darbdaviu. Palanku tikrinti sveikatą, atlikti svarbius tyrimus, pradėti gydymo kursą.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį net nedidelės pastangos duos didelių ir gerų vaisių, nes dabar sėkmės metas, ir būtų neapdairu nepasinaudoti laiminga proga. Verta spręsti jums aktualias problemas, ar jos būtų susijusios su veikla, ar su šeima, vaikais, meile. Neatsisakykite pakvietimo į svečius. Beje, galimas ir romantiškas nuotykis.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį labiau stebėkite, gilinkitės į dalykus, kurie vyksta jūsų viduje – taip aiškiau, paprasčiau suvoksite atsakymus į jums svarbius klausimus. Aktyviai veiklai nėra palanki diena. Vakaras bus malonus, jei susitiksite su senais vaikystės draugais, giminaičiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis sėkmingas svarbiems susitikimams, reikšmingiems pokalbiams bei susitarimams, sandoriams bei pirkiniams. Tinka įsigyti naudingą ar tiesiog gražų daiktą, papuošalą, meno kūrinį. Atsitiktinė pažintis gali tapti svarbi jūsų veiklai ar asmeniškai.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį spręskite finansines problemas, tvarkykite reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme. Geras metas tartis su šefu dėl darbo sąlygų pagerinimo, dėl perspektyvų veikloje. Gali atsinaujinti senas romantiškas ryšys.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis ypatingas – galite daug ką laimėti, daug ką labai svarbaus pakeisti jums norima linkme, ir ne tik savo veikloje, bet ir santykiuose su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu. Laukia džiugus vakaras, puikus pramogavimui ar romantiškam pasimatymui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį nedarykite nieko, ko nesinori. Pasyvumu, taikumu laimėsite daugiau. Tai ypatingas metas, kai beveik savaime gali išsispręsti sena, varginanti problema.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis – gerų pasikeitimų laikas. Palanku priiminėti ilgalaikius finansinius sprendimus, įsigyti elektros techniką, kompiuterius. Jei jums reikia ko paprašyti iš draugo – susitikite šiandien. Laukia puikus vakaras, palankus viešnagei, pramogavimui ar romantiškam pasimatymui.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį nebijokite daug užsibrėžti – šiandien jums pavyks iš tiesų nemažai nuveikti. Vakaras geras viešnagei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.