Horoskopas spaliui: 5 ženklai šį mėnesį prisimins dar ilgai

Spalio mėnuo atneš nemažai gerų dalykų. Ypač sėkmingas jis bus Avinams, Liūtams, Svarstyklėms, Šauliams ir Žuvims.

 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 1, 2022, 2:34 PM

AVINAS

03 21–04 19

Šį spalį prisiminsite ilgai. Jis bus tikrai įdomus. Jau mėnesio pabaigoje visi reikalai pajudės kur kas greičiau – jūsų siekiai jau ranka pasiekiami. Ypač tie, kurie susiję su jūsų karjera.

Perspėkite savo šeimą ir draugus, kad šiuo laikotarpiu jiems negalėsite skirti tiek laiko, kiek paprastai skiriate. Šiuo metu jums būtina pasinaudoti kiekviena proga pasireikšti profesinėje srityje.

Svarbu nepraleisti nė vienos galimybės. Būkite ramūs – artimi žmonės jus supras ir visokeriopai palaikys.

Šiuo metu verčiau vengti kelionių į užsienį. Jei to padaryti neįmanoma, kelionę suplanuokite itin kruopščiai, o jos metu būkite budrūs. Saugokite pinigus.

Spalis palankus santuokai. Taip pat dabar geras laikas planuoti šeimos pagausėjimą.

Tiems, kurie svajoja padailinti kūno linijas, spalis – itin palankus mėnuo. Šiuo laikotarpiu jums turėtų nesunkiai sektis numesti nereikalingus kilogramus.

JAUTIS

04 20–05 20

Šiomis dienomis jums labiau norėsis susitelkti į save, savo norus, poreikius, siekius. Dažniau norėsis pasislėpti nuo viso pasaulio ir triukšmo, bet tai nereiškia, kad jus kamuos depresyvios nuotaikos. Toli gražu. Jausitės gerai, būsite produktyvūs darbe ir energingi laisvu laiku. Jums daugiau laiko norėsis skirti sportui, saviugdai. Galite atrasti naujų savo talentų.

Be to, savo atradimais noriai dalysitės su tais, kurie pageidaus jūsų pagalbos ir patarimų. Tačiau bendraujant su antrąja puse jums reikėtų išmokti atidžiau klausytis ir pasistengti suprasti savo mylimo žmogaus jausmus. Atminkite, kad darnių ir tvirtų santykių paslaptis – dvipusė komunikacija.

Šis laikas geras deryboms. Jūs mokėsite įtikinti ir veiksmingai parduoti savo idėjas ar paslaugas.

Visgi ir šiuo atveju gerai pagalvokite, ar verta peržengti flirto ribas, ar tai tikrai tas žmogus, su kuriuo norite sieti savo ateitį. Juolab kad jis veikiausiai jau yra įsipareigojęs kam nors kitam.

DVYNIAI

05 21–06 20

Šį mėnesį verčiau nieko rimto neplanuokite, nes kažin ar jūsų planams bus lemta išsipildyti. Spalis bus sunkiai prognozuojamas, o aiškią ir nekintančią dienotvarkę galite pamiršti. Šiuo laikotarpiu jūsų ramybės uostas bus namai. Todėl pasistenkite juose praleisti daugiau laiko. Daugiau dėmesio skirkite artimiausiems žmonėms.

Norėdami geresnių rezultatų darbe pasitelkite į pagalbą bendradarbius. Nors jums atrodo, kad patys galite darbus atlikti daug greičiau ir dažnai geriau, tai ne visuomet pasitvirtina.

Būkite lankstesni, atviresni kitų idėjoms ir diplomatiškesni. Per labai trumpą laiką patys pamatysite, kaip tai sėkmingai veikia.

Jei šiuo metu ieškote darbo, tikėtina, kad mėnesio pabaigoje rasite kaip tik tai, ko ieškote.

Paskutinėmis mėnesio dienomis kils rizika, kad įsivelsite į didelį konfliktą. Jei norite to išvengti, pasistenkite išlikti ramūs net kai, rodos, visi aplinkiniai jus provokuos. Tuo metu patariama apsilankyti jogos ar meditacijos užsiėmimuose.

VĖŽYS

06 21–07 22

Spalis – naujų pradžių ir svarbių sprendimų metas. Gali būti, kad šį mėnesį dėl darbo reikalų jums teks kuriam laikui palikti šeimą ir namus. Kad galėtumėte plėsti veiklą, galite nuspręsti skolintis iš banko.

O galbūt nuspręsite mesti jums nepatinkantį darbą ir tiesiog kurį laiką pailsėti, kol apsispręsite, ką norite veikti toliau. Šie sprendimai, be abejo, paveiks ne tik jus, bet ir jūsų šeimą.

Tik kažin ar ji palankiai sutiks naujus jūsų gyvenimo pokyčius. Būtent dėl to, kad pirmenybę teikiate darbui ar verslui, šį mėnesį jūsų namuose kils ne vienas ginčas.

Jei esate tikri, kad jūsų sprendimas teisingas, judėkite pirmyn. Šeima anksčiau ar vėliau jus supras.

Būkite atidūs sportuodami – galimos traumos.

Šiuo laikotarpiu jums gali kilti mintis įsitraukti į politiką. Tačiau kažin ar šis pasirinkimas būtų protingas ir naudingas jums. Sulauktumėte daug pasipriešinimo. Verčiau daugiau dėmesio skirkite šeimai ar karjerai.

LIŪTAS

07 23–08 22

Jūsų laukia sėkmingas spalis. Dabar laikas, kai galite įgyvendinti visas savo svajones. Pasinaudokite visomis likimo jums siunčiamomis dovanomis.

Šiuo laikotarpiu jums pavyks tinkamu laiku atsidurti tinkamoje vietoje – įvairiausių progų jums pasitaikys kone kasdien. Darbe pasieksite didelių laimėjimų. Galbūt tai bus aukštesnė pozicija, didesnis uždarbis ar jums patikėtas be galo įdomus naujas projektas. Įdomiausia, kad jums tai pavyks be jokių išskirtinių pastangų.

Viskas, ko jums stigs, – šiek tiek daugiau pasitikėjimo savimi meilės srityje. Būkite dėmesingesni tiek savo, tiek antrosios pusės poreikiams ir nebijokite apie tai garsiai kalbėtis.

MERGELĖ

08 23–09 22

Šį ir kitus kelis artimiausius mėnesius būsite linkę nuvertinti save ir savo pasiekimus. Nedarykite klaidos – nelyginkite kitų su savimi.

Visuomet bus turtingesnių, gražesnių, daugiau pasiekusių, tačiau tai nereiškia, kad jūs esate nevykėlis. Išmokite būti kantresni ir atlaidesni sau.

Jums norėsis ramybės, bet tarsi magnetas trauksite sudėtingas situacijas. Vertėtų mažiau dėmesio kreipti į kitų rūpesčius ir nesistengti jų visų išspręsti.

Jei turite vaikų, jums gali tekti priimti svarbų sprendimą, kuris juos stipriai paveiks.

Bus daug diskusijų ir visoms pusėms reikės priimti kompromisus.

SVARSTYKLĖS

09 23–10 22

Jūsų laukia puikus mėnuo. Atrodysite ir jausitės gerai, būsite energingi, pinigai taip pat nekels jokių rūpesčių.

Jūs labai gerai suprantate, jog kiekvienas esame savo laimės kalvis, todėl esate pasiryžę bet kam, kad bent ateityje turėtumėte viską, apie ką svajojate.

Dabar tinkamas laikas mokytis naujų dalykų.

Būsite sumanūs, jums lengvai seksis priimti ir pritaikyti naujoves. Galbūt tai jus ir paskatins imtis naujos veiklos ar pradėti naują karjerą.

Jei planuojate šeimos pagausėjimą, šis mėnuo tam ypač palankus. Tačiau santykiai su antrąja puse kurį laiką gali būti sudėtingi.

Jums atrodys, kad mylimas žmogus nėra iki galo nuoširdus su jumis, ir tai jus skaudins.

SKORPIONAS

10 23–11 21

Viskas labai paprasta – mylėkite save ir jus mylės kiti. Tik tuomet, kai būsite patenkinti savimi, jumis bus patenkinti ir aplinkiniai. Todėl šį mėnesį skirkite tam, kad išsiaiškintumėte, kokio gyvenimo iš tikrųjų norite ir kaip tai pasiekti.

Spalį darbe džiugins mažos pergalės, geras uždarbis, bet neleiskite šiems dalykams nustelbti jūsų noro save ir savo gyvenimą pakeisti taip, kad jaustumėtės tikrai laimingi ir visiškai atsiskleidę.

Iš prigimties esate vieniši žmonės, tačiau ilgais rudens vakarais ilgėsitės artimo žmogaus šalia. Meskite į šalį savo baimes. Atverti širdį nėra lengva, bet rezultatas gali būti labai džiuginantis.

ŠAULYS

11 22–12 21

Spalis – mėnuo, kai gali būti įgyvendintos svajonės ir slapčiausi tikslai. Dabar tinkamas metas keisti savo gyvenimą. Lengvai priimsite svarbius sprendimus, o prisitaikyti prie pokyčių bus paprasta.

Jei pastaruoju metu kamavo piniginiai rūpesčiai, šį mėnesį jie išsispręs. Jus tenkins dabartinė jūsų finansinė situacija.

Tai bus socialiai aktyvus mėnuo. Sutiksite daug įdomių žmonių, su kai kuriais užmegsite tvirtą draugystę.

Jie padės jums atskleisti kai kurias savybes, kurių manėte nė neturį. Būsite nuoširdesni, draugiškesni ir atviresni žmonėms.

Galite būti pakviesti prisijungti prie organizacijų, klubų – į jų veiklą įsitrauksite su dideliu entuziazmu. Tikėtina, kad tarp naujų pažįstamų bus ir tas žmogus, su kuriuo susiesite savo ateitį.

OŽIARAGIS

12 22–01 19

Būkite atsargesni viešumoje ir atidžiau dalykitės informacija socialiniuose tinkluose. Tai, ką sakote, kaip elgiatės, turi milžiniškos įtakos tam, kaip aplinkiniai jus mato.

Jūsų neapgalvoti komentarai ir ne visuomet deramas elgesys gali neigiamai paveikti jūsų įvaizdį ir reputaciją, kurią taip kruopščiai kūrėte ir puoselėjote iki šiol. Labiau saugokite savo asmeninio gyvenimo paslaptis – jos gali būti panaudotos prieš jus ir tikrai ne taip, kaip norėtumėte.

Tai laikas, kai suprasite, koks tvirtas ryšys jus sieja su šeimos nariais. Jei nesate sukūrę savo šeimos, dabar troškimas susieti savo gyvenimą su mylimu žmogumi bus kaip niekad stiprus.

Šį mėnesį tikėtina kelionė į užsienį. Dabar palankus metas visoms kelionėms ir išvykoms.

VANDENIS

01 20–02 18

Spalis – metas, kai išmoksite ir sužinosite kai ką svarbaus. Informacija plauks iš visų pusių, o jos gausa gali priblokšti net jus, visko mačiusius ir pripratusius prie jos nenutrūkstamo srauto.

Šį mėnesį bus patikrintas jūsų pasitikėjimas savimi. Jei norite įtikinti kitus, kad esate verti to, ko siekiate, pirmiausia tuo patikėti turite patys.

Todėl meskite šalin visas šiuo laikotarpiu jūsų galvoje kilsiančias abejones apie savo gebėjimus ir galimybes. Atminkite – teigiamos mintys pritraukia teigiamus dalykus.

Spalio mėnesį sutiktas įdomus ir žavingas asmuo gali užkariauti jūsų širdį. Tiesa, judu skirsitės lyg diena ir naktis. Todėl aistringi barniai ir dar aistringesni susitaikymai bus kasdienybė.

Šie santykiai jus veiks kaip narkotikai – lyg ir norėsite pabėgti nuo tokios varginančios draugystės, bet tuo pat metu jausite, kad be šio žmogaus negalite gyventi.

ŽUVYS

02 19–03 20

Spalis bus aktyvus ir geras mėnuo. Mėgausitės kiekviena diena. Jausite didžiulį pasitenkinimą darbe – jums seksis puikiai.

Ir nors pasitaikys situacijų, kai jausitės nepatogiai ir keistai, jums pavyks iš jų taip išsisukti, kad galų gale jausitės laimingi patyrę tokius išgyvenimus. Kiekvieną iššūkį priimsite kaip galimybę tobulėti ir mokytis.

Šį mėnesį jums svarbu kuo aiškiau bendrauti su aplinkiniais. Nepalikite jokių užuominų.

Bendravimas turi būti atviras. Taip išvengsite nesusipratimų, nesusikalbėjimo ir pykčių.

Šis patarimas galioja ir bendravimui su kolegomis, ir su namiškiais. Pastarųjų gyvenimas šiuo laikotarpiu gali priminti linksmuosius kalnelius.

Po staigaus pakilimo bus dar staigesnis nusileidimas. Jūsų užduotis – kantriai būti šalia. Venkite pamokslauti – iš to jokios naudos nebus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.