Palmiros horoskopas spaliui: antra mėnesio pusė bus labai sudėtinga

Spalio mėnuo, ypač antra jo pusė, bus sudėtinga, perspėja astrologė Palmira. Daugelis Zodiako ženklų gali susidurti su krizėmis šeimoje ar veikloje.

 P.Kelertienė.<br> 123rf ir T.Bauro nuotr.
 P.Kelertienė.<br> 123rf ir T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2022, 10:37 AM

AVINAS

Mėnesio rūpesčiu gali tapti krizė šeimoje. Deja, konfliktai su sutuoktiniu nebus produktyvūs. Taip išeities nerasite, tik dar labiau atšaldysite santykius. Pirmąją dekadą gali netikėtai megztis ir nauji meilės santykiai. Antrąją dekadą taps svarbu rasti kompromisą (ypač konkurencinėje kovoje) ir susitaikyti su artimaisiais. Dėl Saulės užtemimo, provokuojančio išsivalymą, atgyvenusios praeities sugriovimą, bus įtempta mėnesio pabaiga. Galimi ir netikėti nuostoliai.

JAUTIS

Slėgs atsakomybės, pareigų krūvis, ir tik mokėjimas racionaliai paskirstyti darbus, taupyti laiką padės neišsekti bei viską laiku atlikti. Priešingu atveju antrąją mėnesio pusę galima krizė, kai viskas ims strigti ar išeis kitaip nei planavote. Svarbiausius bei sunkiausius reikalus planuokite pirmąją mėnesio pusę. Sudėtingiausia – trečia dekada: dėl įvairių priežasčių (problemų šeimoje, sveikatos pablogėjimo, pinigų stygiaus) gali tekti kiek atsitraukti nuo veiklos.

DVYNIAI

Entuziazmo bei avantiūrų, populiarumo bei romantiškų nuotykių mėnuo. Įkvėpimas, optimistinis mąstymas pirmą dekadą taps pagrindu permainoms asmeniniame gyvenime, veikloje. Palankiausias metas 1–5 d. Antrąją dekadą nepatartina ką nors keisti, ypač veikloje. Labiau vertinkite darnius santykius su tais, kuriuos mylite. Mėnesiui baigiantis galimi išbandymai. Tuo metu gali kilti nenumatytų rūpesčių veikloje. Labiau pasaugokite sveikatą.

VĖŽYS

Prieštaringas mėnuo, kai sunku ką nors suprasti, apskaičiuoti… Tiesa, intuicija sustiprės – ja remdamiesi teisingiau nujausite nesėkmę, atspėsite, kas priešas, kas draugas bei iš kur atslenka pavojus. Būkite atidesni vaikų elgesiui, atidžiau klausykite, ką jie kalba. Tapsite jautresni, tad siekite labiau valdyti emocijas. Mėnesiui baigiantis jūsų širdys vėl prisipildys meilės. Ieškantiems poros gali pavykti sutikti sau skirtąjį (-ąją).

LIŪTAS

Pirmoji mėnesio pusė – dvilypis laikas, kai reikia vengti bet kokių konfliktų, kilusius nesklandumus spręsti gražiuoju. Vis dėlto sumaniausi bei energingiausi būsite pirmąją mėnesio pusę, kai verta spėti atlikti svarbiausius mėnesio darbus. Sudėtingas metas po 18 d. Teks išmokti skirti tikrąsias nuojautas nuo iliuzijų, kilusių dėl įtarumo ar savo galimybių pervertinimo. Nepasiduokite provokacijoms, ypač 18–20, 24–26 d.

MERGELĖ

Ypač pirmąją mėnesio pusę aplinkybės vers ieškoti išeities, naujų kelių, kažko svarbaus imtis, užsibrėžti naujus siekius. Deja, dabar pasiteisins taisyklė: „aukštai šokęs – žemai krisi“. Tad daug nenorėkite, išmokite pasitenkinti minimaliu rezultatu ir nelaikykite jėga tų, kurie išeina, bei nesijaudinkite, kad kažko netenkate.

SVARSTYKLĖS

Sudėtingas gimtadienio mėnuo. Baikite uždelstus darbus, grąžinkite skolas. Gautus naujus pasiūlymus (tiek dalykinius, tiek asmeninius) vertinkite atsargiai: ne viskas bus taip, kaip žadama. Užtemimas patartų ypač trečiąją dekadą labai neišlaidauti, taupyti ir nesitikėti, kad greitai spręsis finansinės problemos. Tiesa, gali atsirasti neblogų dalykinių pasiūlymų, kurie vėliau bus naudingi.

SKORPIONAS

Prieštaringas mėnuo: norėsis poilsio, ramybės ar net vienatvės, tačiau teks spręsti problemas darbe ir namuose. Pasistenkite per pirmąją dekadą daugiau nuveikti bei pamėginti užbėgti galimiems rūpesčiams už akių. Antra mėnesio pusė žada krizę: imsite pyktis, maištauti. Deja, užtemimas jūsų ženkle gali nubraukti visus lūkesčius, aukštyn kojomis apversti planus… Bus svarbu susikaupti, atsiriboti nuo visko, kas nebūtina, ir susitelkti tik ties pasiekimų išsaugojimu. Ne laikas nutraukti santykius, išeiti iš darbo, namų ir pan. Labiau saugokite sveikatą.

ŠAULYS

Pirmą mėnesio pusę gali tekti rinktis iš dalykų, kurie vienodai nepriimtini, tuščiai plaktis dėl jums svarbaus reikalo. Galimos biurokratinės kliūtys ar vadovybės nepritarimas. Neperlenkite lazdos kovodami už savo principus antrąją mėnesio pusę. Tai pernelyg brangiai kainuos. Pirma dekada produktyvesnė – bus daugiau galimybių įgyvendinti planus, kažką keisti, perdaryti. Antrą dekadą gali kilti finansinių, juridinių nemalonumų, gresia nesėkmė kelyje. Mėnesio pabaiga netinkama kelionėms bei svarbiems reikalams. Venkite ir konkurencinės kovos, ieškokite būdų susitarti. Verta bent savaitę pailsėti.

OŽIARAGIS

Maksimalizmas – prastas patarėjas šį mėnesį. Mokėkite pasitenkinti esamais laimėjimais, per daug iš savęs nereikalaukite. Siekite įtvirtinti gerus santykius su vadovybe, kolegomis, būkite apdairūs tvarkydami turto reikalus. Nuo pat pradžių mėnuo bus gana neprognozuojamas ir konfliktiškas, kai svarbu likti atidesniems bendravimui tiek namie, tiek darbe. Draugiška pagalba bei palaikymas taps išganingi. Mažiau planuokite, venkite įsipareigoti. Užtemimas gali išprovokuoti netikėtas (priverstines) permainas.

VANDENIS

Teks nurimti, niekur jėga nesiveržti. Ne viskas bus taip, kaip norėsite. Mažiau planuokite, ypač veikloje. Ir būkite pasirengę atsarginį planą B, C… Mėnesio antrąją pusę galimi netikėti (iš pradžių nemalonūs, bet vėliau naudingi) pasikeitimai jūsų karjeroje. Šis laikas gali būti lemtingas ir nestabilioms poroms. Neskubėkite trauktis nuo seno partnerio, neieškokite progų veltis į naujus santykius.

ŽUVYS

Pirmą mėnesio pusę galite užsiimti tuo, apie ką anksčiau net nepagalvojote, bet ko norėjo jūsų tėvai ar šefas. Ne viskas klostysis pagal jūsų valią. Geriausiu atveju teks ieškoti kompromiso, blogiausiu – laikinai atsisakyti savo ketinimų. Trečiąją dekadą pasijusite smagiau, vis dėlto dabar bus stipri užtemimo įtaka, tad galite pervertinti savo galimybes. Mėnesiui baigiantis galimi geri pasiūlymai dėl naujos veiklos ar komandiruotės. Galimas ir romantiškas nuotykis viešnagės, kelionės metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.