Astrologė: 4 ženklų laukia sėkmė ir susižavėjimo žvilgsniai

Bobų vasara atneš į gyvenimą daugiau žavesio ir romantikos. Astrologė Palmira šią savaitę žada sėkmę bei susižavėjusius žvilgsnius Dvyniams, Svarstyklėms, Šauliams ir Vandeniams.

 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
123rf.com
123rf.com
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 4, 2022, 10:55 AM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienis kiek apgaulingas, tad ko nors naujo imtis, keisti nėra prasmės. Vakaras bei trečiadienis, ketvirtadienis – proga padaryti tai, kam ilgai ruošėtės, ką atidėliojote, kas neišeidavo anksčiau. Jūsų pastangos nebus perniek – dabar ims spręstis įsisenėjusi problema.

Penktadienis, šeštadienis – taikus metas, kai geriau atsitraukti nuo reikalų. Ką nuveikėte, tiek ir užteks. Dabar nebesiimkite nieko sunkaus, nemalonaus, varginančio. Taupykite jėgas, stiprinkite sveikatą. Savaitgalį nerizikuokite turtu, pinigais.

Jautis (04 21–05 20)

Pirma savaitės pusė reikšminga veiklai. Tiesa, labiau seksis, jei orientuositės į nueitą kelią, mat ten rasite nemenkų turtų, nepanaudotų galimybių. Nors gali jaustis bendra įtampa, nuo ketvirtadienio laukia naudingos permainos. Įgysite svarbaus asmens pasitikėjimą bei pagarbą, sulauksite netikėtų pasiūlymų. Ir ne tik dalykinių. Tuo metu gali megztis ypatingi draugiški ryšiai.

Kuo daugiau svarbių dalykų nuveiksite per šią savaitę, tuo ramesnę ateitį užsitikrinsite per šį užtemimų spalį. Šeštadienį nudžiugins susitikimai su bičiuliais, o sekmadienį geriausia ramiai pailsėti.

Dvyniai (05 21–06 21)

Saulė dabar Svarstyklėse, jūsų džiaugsmo, sėkmės bei meilės ženkle. Pats laikas atsipalaiduoti, nurimti. Suprasti, kad gyvenimas yra nuostabus. Pažiūrėkite į savo atvaizdą veidrodyje: ar pastebite, kokie esate šaunūs, gražūs, kiek gėrio savyje turite? Ir nors esate susitelkę į dalykinius reikalus, prispausti įvairiausių pareigų, nepamirškite, kad privalu džiaugtis!

Jums svarbiausios ir naudingiausios dienos bus antradienis, trečiadienis (ypač pirma dienos pusė iki 13 val. 33 min.), nemenkai pajudėsite į priekį jums svarbiu klausimu ir ketvirtadienį, penktadienį. Beje, nemanykite, kad tik jūsų dalykiniai pasiekimai trauks kitų dėmesį. Tai, ką išgirsite, gali būti gana netikėta ir labai miela. Šiomis dienomis gali pasisekti užsidirbti, tiesa, greitai gavę, per patiklumą ar neapdairumą taip pat greitai galite prarasti.

Vėžys (06 22–07 22)

Svarstyklės įpareigoja Vėžius ramybei. Tad nesukite galvos, jei kas nors stringa, neišeina, o taip gali nutikti pirmą savaitės pusę. Gali apimti net nuostaba: tarsi judate reikalinga linkme, bet kažkaip nepavyksta tai, ko norisi.

Svarbiausia pamiršti nuoskaudas ir nesiimti aiškintis santykių, ypač su mylimu asmeniu. Jei nesutarimai pabodo, pamėginkite pasišnekėti penktadienį, šeštadienio rytmetį. Jums pavyks vienam kitą suprasti. Tik sekmadienio vakarą bei pirmadienį nieko nesugadinkite.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienio pavakarė, trečiadienis – sėkmės metas, kai verta planuoti svarbiausius savaitės susitikimus bei darbus. Nuo ketvirtadienio vakaro gali pradėti varginti neaiškus nerimas, įtampa. Nors ir būsite kupini jėgų, energijos penktadienį, šeštadienį, galite lengvai perlenkti lazdą siekdami savo tikslo. Likite diplomatiški, mokėkite suprasti kitus.

Šeštadienio pavakarę, sekmadienį imsite ramiau vertinti įvykius, artimųjų elgesį bei mylimą žmogų. Tai bus geras laikas įvairiems susitikimams, švęsti, pramogauti. Pirmadienis vėl nekoks – dėl menko preteksto velsitės į konfliktus, be pagrindo dramatizuosite įvykius.

Mergelė (08 23–09 22)

Tai aktyvios veiklos savaitė. Itin svarbus metas – antradienis, trečiadienio pirma pusė iki 13 val. 33 min. Ką tuo metu nuspręsite, nuveiksite, bus gera atspara ilgam.

Antra savaitės pusė naudinga finansinėms problemoms spręsti. Ieškokite papildomų uždarbio šaltinių, užmegzkite naujų ryšių, siekite bendradarbiavimo – rasite nepanaudotų galimybių.

Dabar svarbus kompromisų menas – mokėkite įvertinti partnerį, siekite abipusiško supratimo, bendradarbiavimo. Šios dienos tinkamos spręsti ir asmeninio gyvenimo problemas. Jei vargina sutuoktinio elgesys, pats laikas penktadienį, šeštadienio rytmetį nuoširdžiai pasikalbėti, pasiaiškinti su antrąja puse, kas negerai.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Jūsų nuotaiką, bent jau pirmąją savaitės pusę, bus galima pavadinti romantiška. Būsite žavūs, atviri naujam jausmui. Gali būti, kad amūras su savo strėlėmis jus užklups netikėčiausiu metu.

Šią savaitę būsite kupini sumanymų, plėsis jūsų veiklos galimybės, atsiras progų kai ką keisti, perdaryti.

Būsite vertinami ir galite sulaukti puikių pasiūlymų – priimkite juos. Penktadienis bei savaitgalis dar ir puiki proga užsiimti buitimi, spręsti remonto problemas. Būkite atidūs, kad sekmadieniui baigiantis, pirmadienį netaptumėte pernelyg kritiški, reiklūs artimiesiems. Gal tvarkos namuose ir padaugės, bet įtampa irgi išaugs.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžia nuteiks ramybei, poilsiui – norėsis pamiršti visus darbus, rūpesčius, likti namuose, būti su širdžiai brangiu asmeniu.

Nedaug kuo skirsis ir antra savaitės pusė, kai nesinorės užsiimti kuo nors svarbiu, atsakingu. Iš tiesų labai koncentruotis į darbus nereikėtų.

Skirkite savo laiką šeimai, vaikams, mylimam žmogui. Surenkite mažą šeimos šventę – patirtas bendravimo džiaugsmas suartins ir praturtins.

Jei teks žengti atsakingą žingsnį veikloje, jei turėsite priimti svarbų finansinį sprendimą, tam palankus penktadienis. Šios dienos vakaras bei šeštadienis lemtingi – galimas netikėtas pokalbis, atsitiktinis susitikimas, ir viskas pasikeis. Ar iš tiesų į gera, paaiškės vėliau.

Šaulys (11 23–12 21)

Tai lėtos tėkmės metas. Beveik atsitiktinai, visai nesistengiant viskas einasi savaime jums palankia linkme. Tiesa, teigiamus pokyčius, šaunius rezultatus pastebėsite ne iš karto. Vis dėlto ką dabar laimėsite, bus ilgam. O tai, kas dabar vyks, taps naudinga ir svarbu ateičiai.

Dalykiniams susitikimams bei susitarimams svarbus antradienio pavakarys bei trečiadienio pirma pusė. Gautus pasiūlymus verta priimti. Šių dienų pastangos jums suteiks pranašumą. Penktadienį verta atsiriboti nuo šurmulio. Diena tinkama klausimams, susijusiems su būstu (jo pardavimu ar įsigijimu), spręsti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitės pradžioje būsite kupini nuostabių idėjų, puikių sumanymų, kurie atvers naujų perspektyvų. Senos svajonės pildysis. Verta imtis to, kas anksčiau nepavyko. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniu, kelionėmis. Antra savaitės pusė bus kupina įvykių, naujienų, net paslaptingų susitikimų. Seksis ieškant ir naudingesnio darbo, palanku spręsti uždarbio ar jūsų reikalo finansavimo problemas.

Džiugūs penktadienio, šeštadienio susitikimai. Sekmadienį, pirmadienį geriausia praleisti namie – niekuo reikšmingu neužsiimkite. Atsisakykite ginčų, priekaištų bei naudingų pastabų. Vargu ar jūsų išmintis bus tinkamai įvertinta.

Vandenis (01 20–02 18)

Kai kas į gera ims keistis jau antradienio popietę. Svarbi taps ir trečiadienio pirma pusė – pasijusite dėmesio centre. Suvoksite, kokie puikūs žmonės jus supa, stebėsitės, kaip auga jumis besižavinčiųjų gretos. Nebepristigs dėmesio – girdėsite žavius žodžius.

Antra savaitės pusė palanki piniginiams ir turto reikalams, finansinėms problemoms spręsti. Tai palankus metas investuoti. Savaitgalį ilsėkitės, džiaukitės savo šeima, bendravimu su mylimu asmeniu.

Žuvys (02 19–03 20)

Jaučiatės kiek sunerimę, gal net suirzę? Vargu ar norėsite ką nors veikti, kur nors eiti, už ką nors kovoti. Iš tiesų pirma savaitės pusė netinkama aktyviai veiklai. Darykite tai, kas malonu, kas išeina savaime.

Atsigriebsite jau ketvirtadienio vakarą, penktadienį, šeštadienį. Tai bus kunkuliuojančių jausmų, intriguojančių pažinčių, įspūdingų pasiūlymų metas.

Niekas nesibaigia. Tik prasideda! Kai kas svarbaus gali įvykti šiomis dienomis.

Sekmadienį suprasite, kas jums svarbiausia, kaip tapti laimingiems (ir turtingiems).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.