Horoskopas lapkričiui: šio ženklo laukia sėkmingas, turiningas ir turtingas mėnuo

Astrologė Ramunė pateikė prognozes, koks laukia lapkričio mėnuo. Panašu, kad Liūtams jis bus ypač puikus.

 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
 Ruduo.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 31, 2022, 1:11 PM, atnaujinta Oct 31, 2022, 2:44 PM

AVINAS 03 21–04 19

Jūsų laukia geras mėnuo. Galėsite džiaugtis savo pasiekimais, būsite gerai nusiteikę. Jausitės kur kas energingesni ir žvalesni nei pastaruosius keletą mėnesių.

Lapkritį nusimato maloni ir sėkminga kelionė į užsienį. Tikėtina, kad viešėdami svečioje šalyje susigundysite galimybe joje pagyventi ilgesnį laiką ir ten susirasti įdomų ir perspektyvų darbą.

Daugiausia laiko ir dėmesio skirsite bandydami pagerinti savo finansinę padėtį. Bet bus momentų, kai atrodys, kad visa jus supanti aplinka nusiteikusi prieš jūsų sėkmę.

Priimdami svarbius sprendimus nesikliaukite nuojauta. Šiuo laikotarpiu ji gali jus stipriai apgauti. Dabar palankus metas pasirūpinti sveikata. Jums pakaks ištvermės laikytis išsivalymo programų, dietų.

Būtų naudinga pradėti intensyviau sportuoti. Tuomet galėsite džiaugtis pagerėjusia savijauta ir gražesne išvaizda. Pasilepinkite ir masažais. Jie padės atsipalaiduoti po darbingų pirmųjų rudens mėnesių.

JAUTIS 04 20–05 20

Lapkritis nebus lengviausias mėnuo. Tačiau, nepaisant kai kurių sunkumų ir net nusivylimų, būsite optimistiškai nusiteikę ir neabejosite, kad jūsų laukia šviesi ateitis.

Pasitikėsite savimi ir sugebėsite visus iššūkius priimti su šypsena. Toks nusiteikimas padės jums pastebėti galimybes, kurių nematys kiti. Tačiau drauge sugebėsite tvirtai stovėti ant žemės ir pastebėti kelyje slypinčius spąstus.

Tai darys didžiulį įspūdį aplinkiniams. Todėl nesistebėkite, jei sulauksite įdomių pasiūlymų iš žmonių, kurie, kaip manėte, nieko apie jus nežino.

Lapkritis – geras laikas priimti svarbius ilgalaikius sprendimus, investuoti. Pavyzdžiui, pirkti nekilnojamąjį turtą. Santykiai su antrąja puse taip pat džiugins. Namai bus jūsų užuovėja.

DVYNIAI 05 21–06 20

Lapkritis bus gausus renginių ir susibūrimų. Visur suspėti bus sunku. Nenorėdami per daug nusialinti rinkitės kokybę, o ne kiekybę. Atminkite, kad kartais tiesiog verta paspausti „stop“ mygtuką.

Pastaruoju metu darbe buvo neaiškumų, tvyrojo nežinomybė, o dabar viskas bus daug aiškiau. Tai turės teigiamos įtakos jūsų darbo rezultatams. Būsite labiau užtikrinti ir pasitikintys savimi. Meilės fronte bus ramu ir tai leis jums susitelkti į kitas gyvenimo sferas. Dabar palankus metas stiprinti ryšį su savo vaikais.

Atidžiau vairuokite ir jokiu būdu prie vairo nesėskite po vakarėlio. Mėnesio pabaigoje labiau pasaugokite sveikatą. Būsite linkę greičiau persišaldyti, pasigauti kitokių infekcinių ligų. Paisykite darbo ir poilsio režimo.

VĖŽYS 06 21–07 22

Lapkritis bus dinamiškas ir darbingas mėnuo. Būsite pozityviai nusiteikę, nors jums šiuo laikotarpiu teks spręsti ne vieną problemą. Pagalbos iš kitų nesitikėkite – su viskuo turite susidoroti patys.

Atlikdami svarbias užduotis atkreipkite dėmesį net į mažiausias smulkmenas ir detales. Būsite linkę pražiopsoti tai, kas svarbu. Apsiimkite tik tiek darbų, kiek galite įveikti.

Jei reikia, sakykite „ne“ tiems darbams ar prašymams, kurių laiku nesuspėsite įgyvendinti. Atminkite: „Geriau žvirblis rankoje nei briedis lankoje.“ Ne tik darbe, bet ir namuose gali tekti spręsti ginčus ir nesusipratimus. Jums teks teisėjo vaidmuo. Pamirškite išdidumą. Namie svarbiausia darna ir harmonija.

Mėnesio pabaigoje turėsite sau atsakyti į keletą klausimų, susijusių su asmeniniais santykiais. Laikas priimti svarbius sprendimus, nes atidėliodami juos negalite judėti į priekį.

LIŪTAS 07 23–08 22

Jūsų laukia sėkmingas ir turiningas mėnuo. Be to, turtingas. Jei pastaruoju metu turėjote finansinių sunkumų, jie paskutinį rudens mėnesį turėtų išsispręsti ir jūsų piniginė vėl bus stora.

Tačiau neišlaidaukite. Palankus metas pinigams investuoti, galbūt pradėti savo verslą.

Santykiai su antrąja puse taip pat bus aiškesni. Jeigu kelis pastaruosius mėnesius jūsų namuose dažnai skambėjo barniai arba spengė mirtina tyla, šiomis dienomis viskas turėtų būti aiškiau ir paprasčiau.

Jums pavyks viską išsiaiškinti be emocinių karų. Būsite pasiruošę kompromisams ir net atleisti ar kai ką pamiršti.

Mėnesio antroje pusėje galite sulaukti nemalonių žinių iš moters, su kuria bendravote praeityje. Tai gali būti jūsų giminaitė ar vaikystės draugė.

Šiuo laikotarpiu susipažinsite su daug įdomių žmonių. Jeigu esate vieniši, labai tikėtina, kad vienas naujų pažįstamų sugebės užkariauti jūsų širdį.

MERGELĖ 08 23–09 22

Lapkritis bus tikrai įdomus ir kupinas staigmenų. Dauguma jų bus malonios, tačiau pasitaikys ir tokių, kurios privers sunerimti.

Viena tokių nemalonių staigmenų gali būti susijusi su jūsų darbu ar verslu. Jums gali tekti ieškoti naujos darbo vietos arba naujų klientų. Svarbiausia nepasiduoti ir nenuleisti rankų pirma laiko. Viskas tikrai išsispręs.

Šį mėnesį galite sulaukti žinios apie šeimos pagausėjimą. Taip pat šis laikas palankus sužadėtuvėms, vedyboms. Mėnesio pabaigoje numatoma didelė šventė, kurioje vienišos Mergelės gali sutikti savo gyvenimo meilę. Labiau pasaugokite sveikatą. Tinkamas metas profilaktinei sveikatos priežiūrai.

SVARSTYKLĖS 09 23–10 22

Tai laikas, kai vertėtų remtis tik savimi. Nepasikliaukite kitų pažadais ir tikinimais, kad jie padės. Visas problemas, su kuriomis susidursite, turėsite įveikti patys. Nepamirškite, kad sunkumai – pažangos variklis.

Pasiruoškite, kad darbe atsikvėpti nebus kada. Lapkritis bus tikrai intensyvus. Susitelkite į svarbiausius darbus, nes visų jų nudirbti tikrai nepavyks.

Iš anksto susitaikykite su tuo ir nė nesistenkite padaryti daugiau, nei galite. Bendraudami su aplinkiniais stenkitės būti kantresni. Dabar tikrai ne laikas įgyti priešų.

Kalbant apie asmeninius santykius, jums derėtų vadovautis patarimu – pamirškite praeitį ir žiūrėkite į priekį. Užmirškite senas nuoskaudas ir labiau pasitikėkite savo sprendimais ir pasirinkimu dabar.

Svarbiausias šio mėnesio patarimas – nesistenkite būti tuo, kuo nesate. Norėdami pasiekti užsibrėžtų tikslų turite būti savimi. Nuoširdumas – raktas į laimės skrynią.

SKORPIONAS 10 23–11 21

Šeiminiai reikalai šį paskutinį rudens mėnesį bus jūsų prioritetas. Kuriam laikui profesines ambicijas pamirškite. Karjera ir kiti reikalai palauks.

Dabar jums reikėtų pasistengti pasiekti tai, kad namuose sklandytų ramybė ir harmonija. Bet svarbiausia, kad dvasinė ramybė tvyrotų ir jūsų širdyje. Tik būdami psichologiškai stiprūs galėsite sukurti tokius santykius, apie kokius svajojate.

Tačiau būkite atsargūs su pernelyg išaugusiu pasitikėjimu savimi ir neužsidarykite vieni namuose.

Kad ir kaip būtų sunku palikti jaukius namus, prisiverskite išeiti susitikti su draugais. Būkite atviresni naujoms pažintims.

Vis dėlto visiškai ranka nenumokite į karjeros perspektyvas. Dabar palankus metas apsvarstyti naujas galimybes ir idėjas, kurias jau netolimoje ateityje galėsite įgyvendinti.

Jei turite atliekamų pinigų, paaukokite juos kilniam tikslui. Tai jums padės pasijusti kur kas geriau nei naujas prabangus laikrodis ar rankinė.

ŠAULYS 11 22–12 21

Lapkritis jums žada labai daug įdomių ir nepakartojamų renginių bei įvykių, kuriuos atsiminsite ilgai.

Tiesa, tai, kaip juos atsiminsite, priklausys tik nuo jūsų.

Gyvenimas atrodys malonus, nerūpestingas ir visiškai laisvas. Gal net per daug. Jums derėtų labiau kontroliuoti emocijas. Patikėkite, daug geriau būti atsargesniems nei paskui gailėtis.

Kaip seksis darbe, priklausys nuo jūsų santykių su kolegomis, partneriais, vadovais ir net konkurentais. Atidžiai stebėkite, kas vyksta aplink jus, ir atitinkamai reaguokite.

Šio patarimo turėtumėte laikytis ir asmeniniame, ir profesiniame gyvenime. Neskubėkite priimti sprendimų. Pirmiausia gerai apsvarstykite visas galimybes, išklausykite visas nuomones.

OŽIARAGIS 12 22–01 19

Pagaliau esate pasiruošę priimti iššūkį – pradėti projektą, kuriam iki šiol jautėtės nesą pakankamai pasirengę. Dabar savimi pasitikėsite ir būsite pasirengę viskam, kad tik įgyvendintumėte savo siekius. Jums turėtų pavykti suderinti darbą su malonumu. Skirkite vieną savaitgalį išvykai prie jūros ar į kurortą. Jums reikia pabėgti nuo rutinos, kasdienybės ir gal net artimų santykių.

Turbūt jums bus naudinga praleisti kelias dienas atskirai. Be to, pakeitę aplinką pailsėsite ir įkrausite baterijas ateities darbams. Priimdami svarbius sprendimus galite kliautis intuicija – ji šiuo laikotarpiu bus stipri ir padės protingai apsispręsti.

VANDENIS 01 20–02 18

Paskutinį rudens mėnesį labiau saugokite sveikatą. Niūrios dienos jus veiks neigiamai – didžiausia problema ta, kad jausitės pervargę ir vangūs.

Energijos trūkumas neigiamai atsilieps ir jūsų darbo rezultatams. Būsite nekantrūs, pernelyg skubėsite, todėl galite privelti klaidų. Kai kurios jų gali būti net ir labai reikšmingos.

Sunkiai priimsite kritiką ir labai greitai susinervinsite. Aplinkiniams nebus lengva būti šalia jūsų. Galite įsivelti į ne vieną barnį. Laimė, jus palaikys antroji pusė ir kantriai taikysis su jūsų nuotaikų kaita.

Vieniši Vandeniai šį mėnesį gali įsimylėti. Jus suvilios įtakingas žmogus, šalia kurio jausitės ypatingi. Jus sies ne tik aistra, bet ir nuoširdi draugystė.

Mėnesio pabaiga palanki permainoms. Tai puikus metas atnaujinti garderobą, pradėti sportuoti ar skirti laiko grožio procedūroms. Pasilepinkite ir leiskite sau atsipalaiduoti.

ŽUVYS 02 19–03 20

Niūrios lapkričio dienos paveiks ir jūsų nuotaiką. Bus šiek tiek liūdna, šiek tiek neramu. Skraidysite kažkur padebesiuose ir svajosite apie kažką, kas sunkiai pasiekiama ir įgyvendinama.

Pyksite ant savęs už tai, ko negalite turėti, ir už tą niūrią nuotaiką, bet jos atsikratyti nebus taip paprasta. Laimė, ir toliau išliksite idealistai ir tikėsite, kad greitai viskas susitvarkys. Taip, beje, ir bus.

Šį mėnesį verčiau netvarkykite svarbių piniginių reikalų. Visi praktiški darbai ir reikalai šiuo laikotarpiu turėtų būti atidėti ateičiai, kai iš padebesų nusileisite ant žemės.

Dabar palankus metas prisidėti prie organizacijų, kurios padeda nuskriaustiesiems, sergantiesiems. Jums ten pavyks save įprasminti, jausite, kad padedate tiems, kuriems labiausiai reikia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.