Palmira: lengvos išeities nebus, pasiruoškite kažką paaukoti

Antradienis – pavasario lygiadienio metas, naujo Zodiako rato pradžia ir Naujieji arijų metai, pagal senąjį persų kalendorių vadinami Povo. Deja, tai Mėnulio mėnesio pabaiga – kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, netinkamas naujų ciklų pradžiai, šventimams, pramogavimui. Deja, šventinę nuotaiką gali užgožti neprašyti rūpesčiai. Ir nemanykite, jog šiandien jums pavyks sutvarkyti šiuos keblumus. Lengvos išeities nebus, pasiruoškite kažką paaukoti.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2023, 5:30 AM

Šiandien patartina nepersidirbti, iš esmės nieko naujo nesiimti ir svarbiausia – likti geranoriškiems visiems. Ne laikas aiškintis santykius, kovoti už teisybę. Būtina didesnė atida, kad ir kuo užsiimsite, tad neskubėkite, viską tikrinkite. Atlikite savo darbus kokybiškai. Ir atsiribokite nuo neprivalomo bendravimo, užsiimkite tik tuo, kas jums priklauso.

Vakare 19 val. 23 min. stos jaunatis. Tai bus palankus metas pamąstyti apie ateitį, kurti gražias svajones, planuoti būsimus veiksmus.

Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – reiškia, jūs neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę.

Blogas ženklas: išlieti kokį skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – gelsva, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį, kad ir kokiais darbais užsiimsite, būkite itin susikaupę, atidūs – nė nepastebėsite, kaip suklysite. Gali kiek pablogėti sveikata – jei sunegaluotumėte, imkite gydytis iš karto. Laukia džiugus vakaras.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį galite nepajusti ribos tarp svajonės ir realybės bei įsivelti į kokią avantiūrą. Tai bus svarbu ir širdies reikaluose – šios dienos susižavėjimai paskatins tuščias viltis.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepalankus metas svarbių dalykinių reikalų tvarkymui. Patartina vengti bendravimo su svetimais žmonėmis, neužmezginėti naujų pažinčių. Ir nepamirškite, kad šiandien būsite labiausiai reikalingi artimiesiems. Vakaro pokalbis su senu draugu įkvėps, nuramins.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį verta dažniau patylėti: nesišvaistykite pažadais, nesidalinkite patarimais. Ir nesistenkite visiems padėti, visur sudalyvauti. Dėl šios dienos neapdairių žodžių, neapgalvotų veiksmų galite būti apkaltinti kažkuo negeru.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis sunkokas, ypač tiems, kieno poreikiai pranoksta galimybes. Nepersistenkite, venkite rizikuoti. Blogas laikas pirkti vertingus daiktus, tvirtinti sandorius, imti paskolas. Vakaras palankesnis. Jei jūsų bloga nuotaika, išvykite pasisvečiuoti pas senus, gerus draugus.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį galite suklysti vertindami savo galimybes bei elgesį: jums atrodys, jog esate teisūs, tačiau aplinkiniai manys priešingai. Nebūkite pikti bei kategoriški – tai todėl, kad nenorite kitų suprasti. Objektyvumo stigs tiek bendraujant su artimaisiais, tiek su svetimais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį imkitės tik privalomų darbų. Ne laikas apsisprendimams bei finansinių reikalų tvarkymui – būsite pernelyg paveikiami, priklausomi nuo įvairių autoritetų. Ką galite – atidėkite rytdienai, o šiandien venkite nervintis, stenkitės daugiau ilsėtis.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį nuotaikos, kaip ir jūsų ketinimai, kis, bet pasistenkite to aplinkiniams neparodyti bei neatskleisti jiems šios dienos apsisprendimų – galite susikompromituoti kaip nepatikimi, nenuoseklūs.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį neskubėkite žengti lemtingo žingsnio karjeroje bei finansiniuose dalykuose – pajudėję viena kryptimi atsidursite kitur nei norėjote. Į pasiūlymus, gautus iš vadovybės ar potencialaus darbdavio, reaguokite santūriau. Vakarą skirkite savo vaikams, mylimam asmeniui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį nepervertinkite savo žinių, mokėjimo bei sėkmės, niekuo nerizikuokite, nepersidirbkite – tai pakenks jūsų dalykinei reputacijai. Galimi nesklandumai santykiuose su užsieniečiais, nemalonios žinios iš partnerių užsienyje – tik neskubėkite daryti išvadų, nusiminti.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį galite būti apimti iliuzijų. Tad nepasikliaukite nuojautomis ir nerizikuokite pinigais, sėkme veikloje. Likite ištikimi mylimam žmogui, venkite pavyduliauti.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį mokėkite susitaikyti su tuo, kas neišvengiama, – kritikuodami, ginčydamiesi, skųsdamiesi nieko neišspręsite. Jūsų nuomonė apie dalykinius partnerius, taip pat sutuoktinį gali būti neteisinga (bei jiems neįdomi).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.