Palmiros horoskopas trečiadieniui, kovo 22 d.

Trečiadienis įkvėps naujiems žygiams. Vis dėlto jiems dar ne laikas – atidėkite tai ketvirtadieniui, penktadieniui ar net savaitgaliui. Na, o šiandien stenkitės likti ramūs, venkite piktintis bei pyktis (o taip lengvai gali nutikti, kai tik susidursite su situacija, kuri netenkins jūsų lūkesčių) – tuomet visa naudinga zodiakinių metų pradžios energija bus nubraukta... Tad būkite atlaidesni, nekerštaukite, ir diena ne tik nepasirodys sunki, bet ir nepavargsite reikalus tvarkydami, na, ir pramogaudami. Beje, ir mažiau planuokite – šiandien ne viskas klostysis, kaip numatysite.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2023, 12:01 AM

Nesistenkite iš karto griebtis to, kas šaus į galvą. Neskubinkite įvykių – šiandien reikia mąstyti, bet ne veikti. Būkite atidesni savo pojūčiams – dabar aiškiau suprasite, ko jums reikia, kas naudinga bei reikalinga.

Daug ką lems ir mokėjimas pritapti prie visuomenės keliamų reikalavimų, prie darbo kolektyvo, savo šefo. Dabar bus prasminga įvertinti, apmąstyti, aptarti finansines perspektyvas, susitikti su senais partneriais, rėmėjais, investuotojais.

Bus svarbu vengti konfliktų, stengtis nieko neužgauti, neįžeisti. Ypač reikėtų siekti pagarbių santykių su antrąja puse. Derėtų labiau susitelkti ties namų reikalais, šeimos rūpesčiais. Tiktų iš esmės tvarkyti namus, sodą, taip pat kapus.

Palanku plėsti akiratį, bendravimo ratą. Tinkamas metas darbui su informacija. Verta gilinti profesines žinias. Naudingi įvairūs seminarai, susirinkimai. Tiesa, būkite atidesni su kompiuteriais.

Naudinga užmegzti bet kokius kontaktus – asmeninius, dalykinius, vykti į keliones, užsiimti labdara, – neatsakykite prašančiam! Palanku dirbti su informacija, mokytis amato, taip pat ką nors pirkti, parduoti. Gera proga ir spėti ateitį, mesti burtus.

Šiandien tinka įsigyti naujus drabužius.

O negerai bus namuose pradėti remontus, tvarkytis, skalbti, taip pat priimti svečius.

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai sapnuoti šventes, puotas, pramogas, žaidžiančius, išdykaujančius vaikus. Kuo sapnas buvo džiugesnis – tuo geriau.

Blogas ženklas: rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti), savaiminis užsidegimas, jei raktas sulūžtų ar jį pamesti, jei namuose plyštų užuolaidos, staltiesės, jei skėtis sulūžtų, jei juodas katinas kelią pereitų.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus svarbiems susitikimams, atsakingų reikalų tvarkymui; patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį nepriimkite jokių karštakošiškų sprendimų, venkite ginčų su vadovybe ir mokėkite pasverti kiekvieną savo žodį su bet kuo bendraudami, nepamirškite: kaip pašauksi, taip atsilieps.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį nieko sunkaus, painaus nesiimkite, bus neblogas laikas ir konfidencialių reikalų tvarkymui. Galite sulaukti netikėtos pagalbos, gero patarimo. Vakare būsite labiau išsiblaškę, pavargę. Atsargiau vairuokite.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį kaupkite jėgas, ruoškitės būsimoms geroms permainoms. Na, o šiandien darykite tai, kas savaime (ir be pykčio) išeina. Jei iš karto kas nepavyks – atidėkite rytdienai.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį užsiimkite darbo reikalų tvarkymu, ilgalaikių sumanymų įgyvendinimu – jūsų viltys pasiteisins. Greitu laiku sulaksite ir vadovybės palaikymo. Tinkamas laikas ieškoti rėmėjų, investuotojų bei partnerių.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį nepraleiskite palankios progos susitikti su asmeniu, galinčiu jus paremti, užtarti, informuoti. Tai puiki diena aplankyti tėvus, gimines ar priimti juos savo namuose.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis palankus spręsti mokesčių, skolų problemas, tinka ir skolintis. Vakarui nieko rizikingo neplanuokite – išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Eikite anksčiau ilsėtis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį ieškokite būdų kaip stiprinti esamą poziciją darbe, ryšius su partneriais, kaip rasti naujų pelno šaltinių. Palanku ką nors malonaus padovanoti antrajai pusei.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį nepraraskite budrumo, kad ir kuo užsiimsite – galimos pačios keisčiausios kliūtys. Būsite energingi – tinka imtis sunkių darbų. Tik likite atidesni sveikatai. Tikėtinos traumos.

Šaulys (11 23–12 21). Puiki, romantiška diena – gerai daugiau laiko leisti su mylimu žmogumi, sutuoktiniu, vaikais. Ir būkite atidesni savo partnerių nuomonei – neverta svarbių sprendimų priimti savarankiškai. Itin svarbius reikalus geriau atidėti rytdienai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį pasistenkite užsitikrinti įtakingo asmens, šefo paramą. Likite atidesni atlikdami kasdienes užduotis, nesvarbu, ar namie, ar darbe, jei nenorite sulaukti nemalonių pastabų. Palanku rinktis dietą, maisto papildus.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį bendraukite, kalbėkitės, klausykite – galite sužinoti svarbių dalykų, kurie padės išrišti svarbų klausimą. Bus palanku susitikti su įtakingais asmenimis, kreiptis su pasiūlymais bei prašymais į savo vadovybę ar kitus oficialius asmenis, įvairias organizacijas.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį gali pavykti išspręsti seną problemą. Nuojauta neleis apsirikti, ypač piniginiuose, turto reikaluose. Tik venkite ginčų su artimaisiais. Palanku įsigyti buičiai reikalingus daiktus. Itin vertingų daiktų pirkimą verta atidėti jau rytdienai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.