Palmira: prasideda išskirtinai šaunus metas

Ketvirtadienį prasideda išskirtinai šaunus metas, kuris tęsis iki pirmadienio rytmečio. Sėkmės tuo išskirtiniu metu galima tikėtis pačiose įvairiausiose srityse – planuokite lemtingus susitikimus, svarbias sutartis, sandorius, keliones, imkitės kažko naujo, svarbaus, pirkite vertingus daiktus, brangakmenius, įsigykite saugumo priemones sau, savo artimiesiems, savo namams apginti. Asmeniniame gyvenime irgi galite tikėtis džiugių permainų per šias dienas.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-03-23 05:30

Suskubkite jau ketvirtadienį pasinaudoti tokiu geru laiku reikšmingiems reikalams tvarkyti. Kad ir kuo užsiimsite, sulauksite sėkmės. Verta susitikti su svarbiais žmonėmis, užmegzti naujas pažintis – jūs pasieksite ilgalaikį stabilumą bei užsitikrinsite pažangą. Tai puikus laikas pajungti bendras pastangas bei finansus, burti apie save pasekėjus. Norintys į save atkreipti įtakingų, žymių asmenų dėmesį ar tiesiog siekiantys visuotino pripažinimo, pritarimo turėtų imtis ryžtingų veiksmų.

Taip pat reikėtų suskubti paskirti pasimatymą bei prisipažinti meilėje. O taip pat užsirašyti į sporto klubą! Tai bene pati geriausia diena metuose pradėti sportuoti. Tiks mokytis ir Rytų kovos menų.

Palanku pirkti sidabrą, papuošalus su toteminių gyvūnų atvaizdais (dabar aktualios būtų triušio, kiškio, katino, povo figūrėlės), peilius.

Ketvirtadienį 17 val. 24 min. Plutonas įeis į Vandenio ženklą, kuriuo judės iki birželio 11 d., taip pat nuo 2024 m. sausio 24 d. iki rugsėjo 1 d. ir nuo lapkričio 20 d. iki 2043 m. kovo 9 d. Plutonas – kolektyvinės energijos, gigantiškų pastangų, visa apimančios pasąmonės jėgos valdovas. Jis siejamas su žūtimi ir atgimimu, su transformacija, perėjimu į kitą kokybę. Vikšro virsmas į drugelį, išsinėrimas iš senos odos, regeneracija – Plutono esmė. Ką Plutonas padovanos žmonijai judėdamas Vandeniu, permainų, revoliucijų, išsivadavimo ženklu?

Ko gero, naujovėms bei permainoms (ypač susijusioms su pasaulinių finansų pasiskirstymu, kriptovaliutų paplitimu, skaitmenizacijos įsigalėjimu) bus įjungta žalia šviesa, ir tai, kas anksčiau buvo mėginama sustabdyti, sulaikyti, dabar ims įsitvirtinti. Per dvidešimt Plutono šeimininkavimo metų Vandenio ženkle į pasaulį ateis nauja karta, kuriai taps svarbūs bičiuliški ryšiai, bendradarbiavimas, pasaulis be ribų.

Blogiausiu atveju, Plutonas Vandenyje griaus tradicijas, paskatins anarchiją. Atneš daugiau rūpesčių dėl terorizmo naudojimo revoliucijų tikslams, dėl atominių elektrinių veikimo, dėl kosminės erdvės apie Žemę įsisavinimo.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai matyti save keliaujant, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigus.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį gerai nešioti raudonų, rausvų tonų drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį labiau pasikliaukite savo galimybėmis – jūsų asmeninė įtaka įvykių eigai bus didelė. Dabar galite pasiekti nemažą pripažinimą – verta pakovoti už savo svarbiausius tikslus.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį neskubėkite ką nors svarbaus nuspręsti ar nuveikti – atidėsite atidėkite tai rytdienai. Jei jums reikia sutvarkyti kokį konfidencialų reikalą – imkitės to šiandien. Romantiškas vakaras – susitikite su mylimu žmogumi, surenkite mažą šventę namuose.

Dvyniai (05 21–06 21). Esate sukaupę pakankamai jėgų, pozityviai nusiteikę ir galite dabar rasti patį geriausią sprendimą. Jus parems, supras, ir jūsų reikalai pajudės gera linkme. Susitikite su gerais draugais.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį gali tekti rizikuoti, priimti svarbų sprendimą. Nebijokite būti kategoriški, reiklūs, ypač kai tai bus susiję su jūsų karjera.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis – pati sėkmingiausia diena šią savaitę, kai galima daug ką pasiekti. Palankios kelionės, kontaktai su užsieniečiais, viešnagės bei meilės pasimatymai.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį viskas geriau nei manote. Bet jei jūsų nuotaika griežtai kukli – nieko neprarasite, jei rytdienai atidėsite visas savo problemas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį jums pakaks objektyvumo bei įžvalgumo atsirenkant, su kuo jums pakeliui. Tai naudingų sąjungų, pelningų bei patikimų susitarimų metas.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį imkitės kuo svarbesnių, rimtesnių darbų. Spręskite pagrindines darbines, taip pat užmokesčio problemas. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus vertingi. Tinkamas metas sveikatos tikrinimui, palanku pradėti gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis – nuostabus laikas (bene geriausias šiemet). Tad sukruskite – svajonės gali išsipildyti. Jei jums reikia rizikuoti – darykite tai dabar. Tai sėkmės metas ne tik veikloje, bet ir meilėje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį nesiskubinkite, nieko nesiekite jėga, ruoškite dirvą būsimai veiklai. Itin svarbius reikalus atidėkite rytdienai. Diena tinkama imtis remontų ar esminio pertvarkymo namuose. Jei jūs ketinate įsigyti vertingą, brangų daiktą, baldą savo namas – ši diena puiki. Vakaras palankus šeiminėms šventėms, susitikimams su bičiuliais.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienio naujienos bei susitikimai džiugins, padės atgauti tikėjimą savo ateitimi. Gera proga greitai išspręsti komplikuotą problemą, kreiptis pagalbos į įtakingą draugą ar giminaitį, pasirašinėti svarbius dokumentus. Pasistenkite kuo daugiau skubių reikalų sutvarkyti, neatidedant jų rytdienai.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienis – naudos bei pasitenkinimo metas. Spręskite finansines problemas. Tai puikus laikas sandoriams, kreditų ėmimui, skolinimuisi, kreipimuisi į rėmėjus, taip pat pinigų investavimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.