Astrologė: į šį ženklą ateina Didžioji Laimė, ir štai ką tai atneš jums

Antradienio vakarą Jupiteris, vadinamas Didžiąja Laime, įeis į Jaučio ženklą. Pasak astrologės Palmiros, tai ypač daug jėgos net metams suteiks ne tik patiems Jaučiams, bet ir Ožiaragiams bei Mergelėms.

 Jupiteris.<br> 123rf nuotr.
 Jupiteris.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Jupiteris.<br> 123rf nuotr.
 Jupiteris.<br> 123rf nuotr.
„123rf.com“ nuotr.
„123rf.com“ nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 16, 2023, 12:40 PM

Avinas (03 21–04 20)

Jupiteris, globojęs jūsų ženklą nuo praėjusių metų gegužės 11 d., antradienį vakare pereis į Jaučio ženklą. Prasidės savotiškos ramybės, taikaus gyvenimo kūrimo periodas. Tiesa, savaitė nebus rami – visi ko nors iš jūsų norės, reikalaus.

Tai toks keistas laikas, kai, kad ir kaip gerai pasielgtume, niekas neįvertins. Apie pinigus, būsimą pelną vertėtų pamąstyti per Mėnulio jaunatį, kuri stos penktadienį 18 val. 53 min. Jei žinote ritualų, pritraukiančių pinigus, pats laikas juos atlikti.

Jautis (04 21–05 20)

Tai lemtinga savaitė – Jupiteris, laimingiausia planeta, vadinama Didžiąja Laime, antradienio vakarą įeis į jūsų ženklą metams (iki gegužės 25 d.). Jupiteris daug ką pakeis gerąja linkme. Vis dėlto ši savaitė dar sudėtinga, tad stenkitės mažiau reikšti iniciatyvą, kalbėti, klausytis svetimų nuomonių. Nereikia niekam įrodinėti savo jėgos.

Mėnulio jaunatis, kuri stos penktadienį 18 val. 53 min., bus svarbi visus metus, nes tai jaunatis jūsų ženkle, tad galite kurti ilgalaikius planus. Nors Jupiteris atvers duris į laimę ir sėkmę, neskubėkite artimiausiu metu įgyvendinti savo sumanymų.

Dvyniai (05 21–06 21)

Pasistenkite, kad jūsų niekas netrikdytų. Jei reikia ką nors skubiai sutvarkyti, užbaigti, tam tinkami nebent antradienis, pirma trečiadienio pusė. Šią savaitę verta dažniau prikąsti liežuvį. Labiau pasisaugokite kerštingų, pavydžių asmenų, intrigantų.

Pasinaudokite penktadienio jaunatimi (ji stos 18 val. 53 min.), kad teigiamai pakreiptumėte savo ateitį, įgytumėte daugiau saugumo. Galimas labai svarbus pokalbis savaitgalį arba savaitės pradžioje su artimu žmogumi arba darbdaviu.

Vėžys (06 22–07 22)

Dylančio Mėnulio metas. Iki jaunaties (stos penktadienį 18 val. 53 min.) nesiimkite nieko naujo, baikite darbus. Nepervarkite, stenkitės gerai pailsėti. Jei to nepadarysite, už jus tai padarys organizmas – gali taip nutikti, kad sunegaluosite ar susižeisite ir būsite priversti atsisakyti aktyvios veiklos.

Nuo penktadienio vakaro – jaunatis, žadanti permainas, naujoves. Pradėkite kurti naujus projektus, svajokite apie gražią ateitį, bet konkrečių veiksmų nesiimkite. Sekmadienis, pirmadienis intriguojantys – tai, ką sužinosite, apie ką kalbėsite, gali radikaliai pakeisti jūsų ateitį.

Liūtas (07 23–08 22)

Susitelkite į nebaigtus reikalus, senas problemas antradienį, trečiadienį. Tiesa, būkite santūresni žadėdami, įsipareigodami – aplinkybės laikui bėgant gali taip susiklostyti, kad teks pakeisti planus arba nuomonę apie žmones, kuriems įsipareigojote.

Penktadienį 18 val. 53 min. stos Mėnulio jaunatis. Tai vers išsigryninti savo tikslus, labiau koncentruotis į veiklą. Nepamirškite lemtingų 10 min. nuo jaunaties pradžios, nes tada vertėtų susitelkti į būsimus uždavinius. Savaitgalį būkite atidesni draugų patarimams.

Mergelė (08 23–09 22)

Nors Saulė jums palankiame Jautyje ir jo jėgą nuo antradienio vakaro net metams sustiprins Jupiteris, šią savaitę Zodiako lengvatų nesitikėkite. Verčiau pasiruoškite galimiems netikėtumams, nors iš tiesų tai bus seniai erzinanti problema – Gordijo mazgas, kurį reikia nukirsti. Teks priimti greitus (tikėtina, nepopuliarius) sprendimus.

Jums bus keliami griežti reikalavimai ir tai slėgs. Likite atsargūs, kad neprarastumėte darbo vietos ir įtakingų asmenų malonės. Kad ir keistai skamba, bet nepatartina persistengti. Imkitės tik to, ką gerai išmanote, tuomet bus vilties, kad viską atliksite kokybiškai ir laiku.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Nenorėkite visur suspėti, visko aprėpti. Mokėkite susitaikyti. Kol kas vargu ar ką nors pakeisite. Dabar, kai nuo antradienio vakaro į Jaučio ženklą įeis ir Jupiteris, bus itin reikalinga kantrybė, mokėjimas išlaukti. Ilgam, net metams.

Nors nervų grūdinimas – bene vienintelė netinkama grūdinimo rūšis, likimas būtent tuo ir užsiims. Ši savaitė – ne išimtis: ji bus sudėtinga, provokuojanti konfliktus, žadanti traumas. Jei jūsų santykiai su antrąja puse įtempti, gali iškilti skyrybų pavojus. Optimistiškesnė tik savaitės pabaiga – gera išvykoms, viešnagėms.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nuo savaitės pradžios gresia sumaištis, jei pulsite prie visų nebaigtų darbų, jei reaguosite į visus išgirstus komentarus. Dabar reikia ramybės, ji padės atgauti saiko jausmą. Savaitės pradžioje reikėtų pagalvoti apie tai, ko jums nereikia, – gal per daug darbų užsikrovėte, gal namie per daug daiktų ir šiaip ko nors nebevertingo?

Tik nemanykite, kad dėl darbų, pareigų ir rūpesčių naštos situacija beviltiška, – ją pavyks sukontroliuoti, jei per Mėnulio jaunatį penktadienį 18 val. 53 min. pagalvosite apie ateitį, apie tai, kaip išlaikyti pusiausvyrą susidūrus su gyvenimo iššūkiais. Šis laikas geras pamąstyti apie savo porą, kokių santykių norite.

Šaulys (11 23–12 21)

Prasideda darbymetis: nuo antradienio vakaro jūsų šeimininkas Jupiteris metams įeis į Jaučio ženklą. Būsite įkalinti darbų, pareigų naštos. Jau ši savaitė neleis atsikvėpti. Vienu metu gali užgriūti visi susikaupę darbai, aplinkiniai irgi prisimins, ką esate žadėję. Per skubėjimą, mėginimą visur ir viską spėti galite pradėti nervintis, pykti, klysti, be reikalo susivaidyti su tais, kurie jums brangūs.

Ketvirtadienis, penktadienis – bene sunkiausios savaitės dienos. Pasistenkite per Mėnulio jaunatį (stos 18 val. 53 min.) susikurti gražią ateities viziją, kad viską spėjate, atsiduriate reikiamu laiku reikiamoje vietoje. Tokiai meditacijai pakaks 10 min. Būtų gerai pamąstyti ir apie būsimus darbus, remontą namie ir sveikatos stiprinimą.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Apribojimų, savotiškos stagnacijos laikas baigiasi: antradienį vakare Jupiteris įeis į Jaučio ženklą ir visiems metams atneš džiaugsmą, sėkmę. Puikiai jausis dirbantys kūrybinį darbą, laisvųjų profesijų atstovai. Tai bus geras metas įsimylėti, kurti šeimą, gimdyti vaikus. Ši savaitė dar neleis pajusti visų Jupiterio privilegijų, tad teks susitaikyti, kad ne viskas nuo mūsų priklauso, ir neišgyventi, jei ne viskas pavyks.

Šią savaitę netinka ko nors vertinti, daryti išvadų, priimti atsakingų sprendimų, nebent jau seniai norite atsisakyti kokios nors veiklos, sekinančių santykių. Tam bus tinkami ketvirtadienis, penktadienis. O per Mėnulio jaunatį (stos 18 val. 53 min.) kurkite gražias svajones apie laimingą ateitį.

Vandenis (01 20–02 18)

Jei turite nebaigtų darbų, skubių reikalų, mėginkite spėti tai atlikti antradienį. Nuo trečiadienio bent laikinai viskas sustos ir teks tiesiog laukti likimo malonių. Deja, ilgam, net metams, antradienio vakarą Jupiteris įeis į Jaučio ženklą ir tai net didžiausius darboholikus pavers ramiais namisėdomis, neturinčiais ypatingų profesinių ambicijų.

Svajingos nuotaikos apims nuo ketvirtadienio, ir tai proga parodyti savo meilę šeimai, taikytis su artimu žmogumi. Labai svarbu tai spėti iki Mėnulio jaunaties, kuri stos 18 val. 53 min. Pasistenkite tuo metu būti ramūs – tai vidinės darnos atgavimo metas. Savaitgalį skirkite šeimai, vaikams, žmogui, su kuriuo norite sukurti šeimą.

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitės pradžioje turite pagalvoti, kaip sumažinti išlaidas, darbo krūvį. Ne laikas kelionėms, svarbiems susitarimams savaitės viduryje – tai nesusikalbėjimų, paikų ginčų, konfliktų metas. Būkite atsargesni ką nors veikdami rankomis, vairuodami automobilį, eidami keliu. Venkite liežuvautojų, patys irgi nesivelkite į apkalbas. Beje, atsiskleis žmonės, kurių turėtumėte vengti, kuriais negalima pasitikėti. Saugokite savo paslaptis.

Per Mėnulio jaunatį (stos penktadienį 18 val. 53 min.) naudinga užsirašyti, ko tikitės, ko norite, apie ką svajojate. Dabar, kai Jupiteris nuo antradienio vakaro jau Jaučio ženkle, pasiteisins afirmacijų rašymas ryte. Tai galėtų tapti geru įpročiu visiems metams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.