Palmira: aplinkybės klostysis gana dviprasmiškai

Antradienį aplinkybės klostysis gana dviprasmiškai ir bus sunku teisingai įvertinti reikalo baigtį. Daug kas priklausys nuo įdirbio, sukauptos patirties – būtent tokiems asmenims šiandien labiau seksis.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-05-16 05:30

Diena, beje, visiems suteiks progą ištaisyti senas klaidas, grįžti prie nepavykusių, nesėkmingų darbų, kad šįkart pavyktų juos perdaryti ir gauti geresnius rezultatus. Tačiau verta pasinaudoti ir senomis pergalėmis! Prisiminkite tai, kas kažkada puikiai pavyko, – rasite būdų, kaip dabar tuo pasinaudoti!

Kita vertus, diena gana pasyvi, kai reikia pasiduoti srautui ir laukti ženklo. Būkite lankstūs – nedera užsispirti. Palankios kelionės, išskyrus vandens transportą (nors galimi netikėtumai muitinėje). Daugiau vaikščiokite pėsčiomis, ilgiau būkite bei mankštinkitės gryname ore. Tinkamas laikas bendravimui. Tiesa, nebūkite itin patiklūs su žmonėmis iš toli.

Ne pats geriausias laikas ir romantiškoms pažintims. Priimkite svečius, būkite jiems dosnūs.

Ne laikas finansinėms avantiūroms. Netinka pinigus investuoti, tiesa, gerai išlaidauti. Gerai daugiau į dangų žiūrėti ir mažiau į žemę.

Beje, nepatartina naudotis dekoratyvine kosmetika, netinka nešioti papuošalus, taip pat gaminti valgį, dirbti žemę.

Antradienį 20 val. 21 min. Jupiteris įeis į Jaučio ženklą, siejamą su materialia gerove, socialine apsauga, ir Jupiteris, nuo senų laikų menamas kaip Didžioji Laimė, Karalių žvaigždė, šiame ženkle iš tiesų – didelė likimo dovana visiems, kas sprendžia finansines problemas! Tiesa, Jupiteris neš laimę, turtus tik triūsiantiems. Tad „dirbkite, ir jums bus atlyginta“ – puikiai tinkamas moto Jupiterio judėjimui Jaučiu. Jupiteris Jaučio ženklu judės iki 2024 m. gegužės 25 d. imtinai.

Jupiteris Jautyje globoja bankus, žemės ūkį, pramonę (ypač maisto).

Beje, Jupiteris Jautyje ne tik padeda išlipti iš skurdo, sukaupti turtą bei pagausinti jį, padeda jis (ir visai neprašomas) sukaupti ir didesnes riebalines atsargas kūne... Kitaip kalbant, pilnėti bus lengva, paprasta. Geriausiu atveju, galima viltis, kad įvyks teigiamos korekcijos pasaulinio grožio standartuose vertinant moterų apkūnumą...

Iš pirmadienio į antradienį sapnai buvo susiję su ilgalaikiais planais, profesinėmis perspektyvomis, turtu, kelionėmis, meile. Gerai, jei kopėte į kalną ar matėte brangenybes, tauriuosius metalus, monetas, tačiau banknotai, plaukų kirpimas – nuostoliai, gyvūnai – jėgų, sveikatos, praradimas. Grybai – pinigai. Varpelio skambėjimas – svarbūs pokyčiai reikaluose arba jausmuose. Patrankos šūvis – greitos vestuvės. Puiku buvo sapne garsiai dainuoti, girdėti audringus aplodismentus.

Blogas ženklas: jei prieš jus žaibas blyksteltų – dabartiniai jūsų poelgiai neteisingi, pamesti raktus – nemalonumai šeimoje, savaiminis užsidegimas namuose, jei ant jūsų drabužis užsidegė – apsaugos praradimas, nukristi (ypač iš didesnio aukščio) – vidinės nešvaros požymis.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę – sėkmė, sulyti Saulei šviečiant – pasisekimas reikaluose.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – ruda, juoda, mėlyna, vengtina – raudona.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis – paskutinioji diena, kai Jupiteris jūsų ženkle, tad pasinaudokite gera proga pakreipti svarbų reikalą jums palankia linkme. Šiandien seksis sprendžiant senas problemas, ieškant reikalingos informacijos ar dingusio daikto, dokumento.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį, jei norisi nieko neveikti ir tik ilsėtis, – ilsėkitės. Save prievartaudami užsiimti sunkiais, nemaloniais darbais, pakenksite ne tik sveikatai, bet ir reikalui. Vakaras bus ypatingas: Jupiteris įeis į jūsų ženklą, tad viskas ims keistis į gera.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis tinkamas kažką keisti. Būkite atidesni išgirstiems dalykams, naujienoms. Laukai netikėtumai – tie, kurių seniai nematėte, vėl sušmėžuos jūsų akiratyje. Tarkitės su savo bičiuliais, ieškokite bendraminčių – jų pagalba bus itin naudinga.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį tinka tvarkyti senus, svarbius dalykinius reikalus. Tiesa, venkite kategoriškų, vienareikšmiškų sprendimų, ypač karjeroje. Jei esate susipykę su tėvais – nepraleiskite progos taikytis: pasikalbėkite nuoširdžiai, atsiprašykite.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį būkite atidūs gautiems pasiūlymams, pamokymams, o taip pat užsimezgusioms pažintims. Beje, sparčiau pajudės jums svarbaus reikalo tvarkymas, jei pasikalbėsite su reikalingais žmonėmis.

Mergelė (08 23–09 22). Jūsų vertinimai gana neobjektyvūs – galite susikurti problemų tuščioje vietoje bei pakenkti savo santykiams su tais, kas jus remia, palaiko, myli bei dalinasi su jumis vargais, rūpesčiais. Antradienį venkite ginčų su draugais, mylimu žmogumi, vaikais. Galimos nenumatytos išlaidos, baudos. Didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė – neskubėkite! Labiau pasaugokite sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei antradienį dažniau nusileisite sutuoktiniui, įsiklausysite į aplinkinių nuomonę, suvoksite, kad esate mylimi bei vertinami. Tinkamas laikas deryboms, partneriškiems susitarimams. Tie, kas vakare bus kelyje, turėtų būti atidesni – galimi nenumatyti nesklandumai.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis tinkamas užbaigti susikaupusius reikalus, susitvarkyti darbo vietą bei pasitikrinti sveikatą. Na, o vakare pasistenkite nesusivaidyti su sutuoktiniu (ne laikas principus ginti), nepykti ant vaikų. Tikėtinos buitinės traumos. Gali sutrikti virškinimas – neeksperimentuokite su naujais valgiais.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis – naudingas metas, tai gera proga sėkmingai užbaigti įstrigusį reikalą. Gali sugrįžti seni romantiški prisiminimai ar įvykti susitikimas su žmogumi, kurį kadaise garbinote... Vakaras lemtingas: jūsų šeimininkas Jupiteris pereis į Jautį, tad pasiruoškite – prasideda itin darbingas metas, kai teks arti, kaip jaučiams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį apsiribokite savo šeima, nesiimkite jokių dalykinių reikalų tvarkymo. Tai geras laikas užsiimti namais, artimaisiais. Pasiduokite įkvėpimui – nedarykite nieko, ko nesinori. Tai tinkama proga spręsti bendravimo problemas namuose, aiškintis susikaupusius nesklandumus.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį venkite aiškintis santykius su artimaisiais – šiuo metu kompromisą tarp teisybės ir principų rasti nebus paprasta. Labiau pasverkite kiekvieną žodį – bendravimo menas bus lemtingas. Galimi susitikimai su ypatingais žmonėmis. Ir neužsisėdėkite namie – aplankykite draugus.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį neskubėkite atstumti, supykti – pirmas įspūdis bus apgaulingas. Galite neįvertinti išgirsto pasiūlymo naudos, perspektyvų ar neteisingai suprasti jums siunčiamus simpatijos ženklus. Beje, galite sulaukti užtarnautos pagalbos iš žmogaus, kurio nepažįstate ar jau pamiršote. Vakare bus svarbu nesivelti į ginčus su vaikais, sutuoktiniu, giminaičiais, kaimynais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.