Palmira: verta baigti didesnį darbų etapą

Penktadienis padalintas į dvi dalis: iki pavakarės – kritinis metas. Tad nekaip galite jaustis jau nuo ryto: stigs jėgų, greitai kils įtampa, nerimas.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 19, 2023, 5:30 AM, atnaujinta May 19, 2023, 6:00 AM

Šis laikas netinkamas užsiimti kuo nors svarbiu ar atsakingu – tik tuo, ką gerai žinote. Visiškai netinka pradėti naujus darbus, pasirašinėti svarbius susitarimus (ypač finansinius), dėl ko nors tartis, įsipareigoti. Nepalanku pinigus investuoti. Diena nepalanki pramogavimui, šventimams, meilės pasimatymams, juolab pažintims.

Verta baigti didesnį darbų etapą. Ir neskubėkite bei nieko neskubinkite. Taupykite jėgas. Kad ir ką veiksite, bus svarbi savistaba, savikontrolė – tai padės išvengti galimų nelaimių, konfliktų, traumų, avarijų. Būkite švelnesni, atidesni sau bei artimiesiems.

Mėnulio jaunatis stos 18 val. 53 min. – tuomet jau galėsite lengviau atsikvėpti. Prasidės tinkamas metas planavimui – pasvajokite apie gražią ateitį!

Šiandien patartina nešioti akmenis amuletus, talismanus.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbesni, jei buvo nespalvoti, jei girdėjote aiškius žodžius bei pamokymus – juos reikėtų suprasti tiesiogiai. Sapnai susiję su jūsų šeima, taip pat su tėvynės ateitimi. Gerai buvo regėti knygas, laiškus – geros permainos, muzikos klausytis – apsauga, globa, parama, duris atidaryti – naujos pažintys. Blogai keliauti, bėgti, ugnį regėti.

Blogas ženklas: jei laikrodis sudužtų ar nukristų – nelaimė artimam žmogui, jei akmuo iškristų iš apsodo – nelaimė, apsaugos praradimas, jei sudužtų indas, veidrodis – nusivylimai, konfliktai su artimaisiais.

Geras laikas: jei laikrodis sustotų – blogo etapo pabaiga, jei sagą pamestumėte ar drabužis suplyštų – pavyks atsikratyti to, kas nereikalinga jūsų gyvenime, išvysti vaivorykštę – susitaikymas.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis permainingas, tiesa, tinkamas įvairiems susibūrimams, kelionėms; šeštadienį palankios šviesios, ryškios spalvos, venkite blankių, tamsių tonų; sekmadienį palanki geltona, žydra, žalsvai melsva, vengtina raudona, oranžinė, alyvinė; pirmadienį patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius, vengtina ryški geltonai žalia.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį nesitikėkite, jog dabartines problemas jums pavyks išspręsti lengvai. Gali kilti konfliktų namuose bei darbe dėl finansinių nesklandumų. Gresia nuostoliai. Bendraudami siekite likti ramūs, konkretūs, dalykiški.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį, kad ir kas atsitiktų, nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos. Ir būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, bendradarbiais.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį nepasiduokite liūdesiui, tačiau ir nebrandinkite optimistinių vilčių. Tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių praregėjimų metas. Visus reikalus atidėkite bent jau rytdienai.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį apgaulingas metas – pasirodys, jog esate laisvi ir galite daryti, ką tik norite, tačiau būtent tai ir yra šios dienos spąstai. Ir mokėkite skirti provokacijas, pasiruoškite netikėtumams: jie gali sugriauti jūsų planus. Vakare, kai stos Jaunatis, susitelkite ties savo svajonėmis apie ateitį.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį gerai dirbti nebus lengva, o reikalaujama iš jūsų bus daug. Tiek aplinkiniai, tiek viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Bus geriau, jei nesitikėsite komplimentų bei dėkingumo. Labiau pasaugokite savo darbo vietą.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį nepervertinkite savo galimybių, ypač bendraudami su teisėsaugos (teisėtvarkos) atstovais, įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Svarbių reikalų patartina netvarkyti bei į keliones nevykti. Į svečius vaikščioti irgi netinkama proga.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį niekuo nerizikuokite – už iniciatyvą, kaip ir avantiūrizmą, galite nukentėti. Venkite patarinėti, mokyti, jei nenorite likti kalti, kad suklaidinote žmogų.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis sudėtingas – tuščia laukti teisybės, supratimo, palaikymo. Teks į šoną patraukti asmenines ambicijas, interesus ir labiau paisyti, ko iš jūsų nori vadovybė, sutuoktinis, šeima.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui. Palankios iškrovos dietos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį nepervertinkite savo galimybių – galite tapti optimizmo auka. Šios dienos pastangos gali atnešti priešingų rezultatų – nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį geriausia ramiai praleisti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant artimiesiems, – neverta niekur skubėti, juolab svarbius reikalus tvarkyti.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe ar giminaičiais, bei nepriimkite atsakingų sprendimų. Didesnė autoavarijų tikimybė. Būkite atidesni savo savijautai, labiau pasaugokite savo ramybę bei sveikatą, pinigus, turtą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.