Palmira: daug ką lems laiku pasakytas žodis

Savaitgalis taps sudėtingas tiems, kas mėgsta rizikingas pramogas bei rizikingą sportą, gausius susibūrimus, aktyvų bendravimą. Ramiems, atsargiems bei intravertiškiems ypatingų nesklandumų nekils.

Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 20, 2023, 5:30 AM, atnaujinta May 20, 2023, 7:41 AM

Deja, šiomis dienomis jausis stiproka įtampa bei vidinio nepasitenkinimo jausmas, o tai valandą x gali virsti maištu, ir gerai, jei tai bus „audra vandens stiklinėje“. Kad tai nesudrumstų dvasios ramybės bei neišmuštų iš pusiausvyros, verta atidžiau įsiklausyti į save, pajausti savo pirmines reakcijas, išgirsti savas mintis (ne draugų, ne gatvės, ne knygų), o tam reikės daugiau laiko pabūti vieniems su savimi, su savo klausimais ir atsakymais.

Šios dienos gali sukelti nereikalingą įtampą tarp sutuoktinių ar įsimylėjusių, dažniausiai dėl prisiminimų apie kažkieno buvusius meilės romanus, seną neištikimybę. Labiau tikėtini nusivylimai bei konfliktai dėl šilto dėmesio, artumo stokos. Tačiau nei šeštadienis, nei sekmadienis nebus tinkamas aiškintis santykius su artimaisiais, mylimaisiais.

Šiomis dienomis daug ką lems laiku pasakytas žodis. Būkite atidesni aplinkinių rūpesčiams ir mažiau kalbėkite apie savo problemas (šeštadienį itin). Daugiau bendraukite, susitikite su senais draugais, ypač tais, kurių seniai nematėte, atgaivinkite nutrūkusius santykius. Tai geros dienos aplankyti senus draugus.

Savaitgalį bus didelė nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, traumų tikimybė. Būkite atsargesni su aštriais įrankiais, degiomis, sprogiomis medžiagomis. Nelaimingi atsitikimai labiau tikėtini dėl skubėjimo, noro konkuruoti, lyderiauti. Itin pažeidžiami bus vyrai, taip pat vaikai. Labiau tikėtinos galvos traumos. Sunkios dienos širdininkams. Galimi galvos skausmai be priežasties.

Šeštadienis – įtemptas metas, skatinantis protestą, maištą. Pasistenkite likti ramūs bei geranoriški ir atsiriboti nuo negatyvių aplinkinių reakcijų, nepasiduokite provokacijoms.

Kažko naujo imtis nepatartina – tai paskutinė Jaučio ženklo diena, siejama su darbų užbaigimu, skolų grąžinimu, tad patartina užsiimti atidėtais darbais, išnešti iš namų bei sandėliukų šlamštą (daiktai, kuriems nieko nejaučiate, kurie nėra reikalingi, kuriais neįmanoma pasinaudoti). Gerai seksis ir kažką perdaryti, pertvarkyti. Beje, jėgų pakaks – tądien palankūs didesni fiziniai krūviai.

Šeštadienį 18 val. 33 min. Marsas įeis į Liūto ženklą, kuriuo judės iki liepos 10 d. Tai puiki Marso padėtis, skatinanti optimizmą, pasitikėjimą savimi, aktyvų asmeninių sugebėjimų vystymą bei kūrybiškumo puoselėjimą. Meilė, vaikai, kūryba tampa išskirtiniai energijos šaltiniai – virstama galingais, atkakliais. Tačiau Marsas Liūte – tai ne tik kilni jėga, blogiausiu atveju tai – bukas egocentrizmas (šiemet, kai Juodasis Mėnulis Liūte, tai labiau tikėtina nei paprastai). Jis lemia įžūlų elgesį viešumoje ar patinkančio asmens, taip pat savo vaikų akivaizdoje, kad tik sužavėtum, pasirodytum. Tokie asmenys siekia sukelti kuo didesnį triukšmą (tiesiogine bei perkeltine prasme), nes trokšta pritraukti kuo daugiau dėmesio. Kitaip kalbant, į areną išeina skandalistai, pagyrūnai, garbėtroškos. „Tuščias puodas garsiai skamba“ – tinkamiausias piktų Marso apraiškų Liūto ženkle apibūdinimas.

Iš penktadienio į šeštadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti – reiškia, neturite rimtų problemų gyvenime (arba jos iš tiesų nėra rimtos). Šios nakties sapnai susiję su ilgalaikiais planais, kelionėmis, kraustymusi į naują gyvenamąją vietą, taip pat su jūsų draugais – dabartiniais bei būsimais. Tačiau galėjote regėti ir savo praeitį, net kai ką iš buvusių įsikūnijimų. Palanku buvo regėti veidrodžius, savo atspindį veidrodyje – nelaimės jus aplenks, arklius – gerų draugų kompanija, kelionė, pasagą – didelė laimė šeimoje. Tačiau kalnai, uolos, lipimas į aukštį – tai naujos kliūtys, apribojimai.

Blogas ženklas: išlieti kokį skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Avinas (03 21–04 20). Neramus metas – nerizikuokite vairuodami, būkite atsargesni prekyvietėse, labiau pasaugokite turtą ir mažiau kreipkite dėmesio į apkalbas apie jums artimą asmenį. Nesivelkite į ginčus, ypač šeštadienio vakare po 20 val.

Jautis (04 21–05 20). Kas kaupėsi viduje, ką slėpėte nuo savęs, atsivers. Dėl menkos priežasties galite imti maištauti, pyktis su jums brangiu asmeniu, net paskelbti karą, skyrybas. Tik nekaltinkite dėl netikusios nuotaikos (sugadinto gyvenimo) sutuoktinio – tiesiog pasistenkite, kad antrajai pusei būtų gera.

Dvyniai (05 21–06 21). Trykšite energija, jausite, kad galite pakeisti pasaulį... Tiesa, stigs atsargumo bei saiko jausmo, suvokimo, kad lazda turi du galus, tad ją lengvai ir perlenksite.

Vėžys (06 22–07 22). Pasistenkite nuo visų atsiriboti – jums reikalingas visiškai ramus poilsis. Reikėtų labiau save pasaugoti šeštadienį – nepersistenkite, kad ir kuo užsiimsite, neverskite savęs dirbti to, ko nesinori, nebendraukite prieš savo valią.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis – persilaužimo metas: Marsas įeis į jūsų ženklą. Tądien atsipūskite nuo bendravimo – bent jau vakare geriau ramiai pailsėti vieniems. Diena žada nenumatytus rūpesčius, priverstinį planų pakeitimą per draugus. Bus svarbu nesivelti į ginčus bei nerizikuoti kelyje.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis sudėtingas dėl perdėtų, neobjektyvių reikalavimų sau bei artimiesiems, mylimam asmeniui, tėvams. Likite dosnūs ir šilti. Neteiskite, nesmerkite, nežeminkite. Atleiskite. Siekite išaukštinti tuos, kurie šalia jūsų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienio susitikimai, galimi nesklandumai, ginčai vers ieškoti naujų tiesų, naujos išeities. Beje, tam pasitarnaus aplinkos pakeitimas – gal verta kartu su šeima ištrūkti iš namų?

Skorpionas (10 24–11 22). Uždrauskite sau dėl niekų nervintis šeštadienį, kitaip viskas, kas juda, ims kliudyti. Jums padės nusiraminti fiziniai darbai, didelis tvarkymasis namuose, sportas, ypač gryname ore, ilgi pasivaikščiojimai.

Šaulys (11 23–12 21). Kritikuoti nepagalvojus, reikšti nepasitenkinimą artimiesiems – pats lengviausias dalykas. Bet pamėginkite šeštadienį matyti tik tai, kas gerai daroma, bei apie tai pasakyti, tuo pasidžiaugti, ir santykiai šeimoje persimainys geresne linkme.

Ožiaragis (12 22–01 19). Labiau pasaugokite savo sveikatą – galite netikėtai sunegaluoti, taip pat susižeisti. Bus svarbu sveikai maitintis. Šeštadienį palankūs įvairūs tvarkymosi darbai – atsisakykite to, kas jus trikdo, išneškite nereikalingus daiktus, drabužius, mąstydami, kad kartu išnešate nelaimes iš namų.

Vandenis (01 20–02 18). Apgaulingos dienos: netikri susižavėjimai, kvaili įsimylėjimai, tuščios išlaidos. Nepykite, jei tėvai ar mylimas žmogus jums primins senas klaidas. Reikėtų vengti išlaidauti – nesinešiokite su savimi daug pinigų ir venkite užsiimti aktyvia „labdara“ (tikėtina, jog paremsite ne tuos, kuriems išties reikia).

Žuvys (02 19–03 20). Jūs kupini geriausių ketinimų, tik nemanykite, kad tikslas pateisina priemones, – kad ir ko siektumėte, kad ir ko norėtumėte, neperlenkite lazdos. O taip pat mokėkite būti dėkingi artimiesiems už jų meilę bei rūpestį. Savaitgalį geriausia praleisti namuose su artimaisiais – tolimesnės kelionės, išvykos nepatartinos. Šeštadienį nereikėtų priimti jokių lemtingų sprendimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.