Palmira: venkite ginčų ir niekur neskubėkite

Sekmadienis tinkamas aktyviam poilsiui, bendravimui su bičiuliais. Tiesa, venkite ginčų ir niekur neskubėkite. Palanku plėsti akiratį, bendravimo ratą. Tinka užmegzti bet kokius kontaktus – asmeninius, dalykinius, vykti į keliones, užsiimti labdara (neatsakykite prašančiam). Venkite spūsčių, būkite atidesni, atsargesni minioje.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2023, 5:30 AM

Diena naudinga sportui – bet kokiu atveju, daugiau judėkite, šokite. Palankūs užsiėmimai Rytų kovų menais.

Puikus laikas gyvūnų mylėtojams. Gera proga įsigyti katiną, taip pat paremti gyvūnų prieglaudas.

Tinka pirkti sidabrinius daiktus, papuošalus ritualinei apsaugai, itin palanku – su totemimių gyvūnų atvaizdais.

Sekmadienį 10 val. 10 min. Saulė įeis į Dvynius, ir dabar šis ženklas taps dominuojantis Zodiake. Taps itin svarbu bendrauti, keliauti, keistis naujienomis, nuomone, būti visapusiškai informuotiems. Tačiau daugės ir paviršutiniškumo, lengvabūdiškumo, sukčiavimo, apgaulių. Stiprės poreikis save išreikšti rašant. Šiuo metu lengvai užsimezga (arba išyra) pažintys bei flirtas.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai sapnuoti ryškius, džiaugsmingus sapnus. Puiku, jei regėjote žaidžiančius vaikus, jei patys ką nors žaidėte, bučiavotės. Reikšmingi išgirsti ar perskaityti žodžiai – tai gali būti tinkamas patarimas.

Blogas ženklas: sutikti juodą katę, rasti pamestus pinigus ar kokius daiktus, ypač juos pasisavinti, jei kas namuose savaime užsidegtų ar suplyštų, sulūžtų, jei nupirktas daiktas iškart sugestų ar įsigytas drabužis suplyštų – visą mėnesį bus nepalanku pirkti vertingus daiktus.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, susitikti seniai matytą draugą ar sulaukti svečių iš toli.

Avinas (03 21–04 20). Bičiuliškiems susitikimams, vizitams palankesnis sekmadienis.

Jautis (04 21–05 20). Šios dienos puikios sutuoktiniui pademonstruoti savo gerumą bei dosnumą!

Dvyniai (05 21–06 21). Gal verta kur išvykti pasisvečiuoti toliau nuo kasdienybės ir susitikti su seniai matytais žmonėmis, vaikystės draugais? Tiesa, būkite santūresni tarp svetimų žmonių – galite sukelti apkalbas. Ir venkite bet kokių nesutarimų su tėvais.

Vėžys (06 22–07 22). Ypač sekmadienį derėtų vadovautis nuojautomis – taip išvengsite problemų.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį puikiai jausitės viešumoje, jums bus lengva ir malonu bendrauti. Jei slegia dalykiniai rūpesčiai – sekmadienį pavyks kai ką išspręsti neformalioje aplinkoje. Diena bus palanki kreiptis pagalbos į artimuosius, giminaičius.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį ne laikas spręsti svarbius šeiminius klausimus – pasistenkite, kad nepritrūktų pakantumo artimiesiems.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį pamirškite, kad esate pastabūs kritikai – įtampa bus pakankama, tad net menka pastaba virs nepasitenkinimo žaibais jūsų padangėje.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis – provokuojantis įtampą, ginčus. Nepajusite laiku pavojaus, patikėsite įžūliais avantiūristais... Geriausia atsiriboti nuo žmonių – puikiai tiks poilsis tolimoje sodyboje.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienio pokalbiai su antrąja puse padės geriau suprasti vienas kitą, tiesa, jei liksite lankstesni.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jei sekmadienį būsite itin reiklūs bei priekabūs, artimiesiems nuotaiką sugadinti pavyks greitai ir nesunkiai. Energijos antplūdį panaudokite ne santykių aiškinimuisi, o naudingiems šeimai darbams.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis išryškins santykių problemas su mylimu žmogumi, taip pat su vaikais.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį labiau pasaugokite sveikatą. Tikėtinos traumos, avarijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.