Astrologė perspėjo vieną ženklą: jums derėtų pasisaugoti

Astrologė Palmira pateikė prognozes, ko kiekvienam Zodiako ženklui tikėtis iš likimo šią savaitę. Jaučių laukia netikėtos likimo dovanos, o Žuvys turėtų pasisaugoti: didelė rizika žengti netikusį žingsnį.

 Pavasaris.<br> 123rf nuotr.
 Pavasaris.<br> 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 23, 2023, 12:17 PM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienis kupinas iššūkių – grius planai. Tačiau ir vėlesnės dienos neatvers plačių perspektyvų – vien lūkesčiai, viltys, pažadai. Galite pasijusti pavargę nuo nesibaigiančių darbų, rūpesčių, net nuo bendravimo su savo pora. Tai laikinas slogutis – nepasiduokite jam. Beje, labiau pasaugokite sveikatą – galite sunegaluoti, tikėtinos traumos.

Būkite itin diplomatiški savaitės pradžioje, taip pat savaitgalį, jei nenorite įgyti priešų. Palankiausias penktadienis – tai sėkmės, meilės metas, kai galite būti netikėtai sužeisti amūro strėle.

Jautis (04 21–05 20)

Labiau pasikliaukite savo vidinėmis jėgomis, įtaka šeimai. Dabar, kai Jupiteris jūsų ženkle, tampate itin vertinami ir būtų kvaila labiau sureikšminti pastabas, kritiką nei jums skirtą pagarbą, meilę. Šią savaitę nieko rimto neplanuokite, daugiau laiko pasistenkite praleisti namuose. Svarbiam dalykiniam reikalui sutvarkyti puikus nebent pirmadienis.

Nudžiugins penktadienis – tai netikėtų likimo dovanų metas. Tądien itin palanku ką nors vertingo ar gražaus nupirkti namams, taip pat papuošti, pamaloninti save. Būkite santūresni savaitgalį, jei tektų pramogauti. Nepatartina veltis ir į naujus romantiškus santykius.

Dvyniai (05 21–06 21)

Kebli savaitės pradžia, kai viskas susipriešina: nuo antradienio vienu metu gali apimti vienas kitą neigiantys jausmai. Būsite veržlūs, imsite be skrupulų atsikratyti jus varžančios praeities – juk daug kas atsibodo? Deja, dabar painus laikas prieš gimtadienį, tad klaidins iliuzijos – vargu ar būsite teisūs. Neskubėkite reaguoti (ypač antradienį bei savaitgalį), nepasiduokite norui atkeršyti, nubausti – dabar galite žengti kvailą žingsnį, kurio vėliau gailėsitės.

Šią savaitę nesakykite „niekada“ nei artimiesiems, nei mylimam žmogui, nei draugei, nei savo darbdaviui. Tai nepadės, be to, gana greitai imsite gailėtis savo karštakošiškumo. Palankiausia diena, kai galima daug ką išspręsti geruoju, bus penktadienis.

Vėžys (06 22–07 22)

Net jei atrodys, kad viską galite, mažinkite darbų tempą ir atsiribokite nuo nereikalingų reikalų, atsitiktinių žmonių, – prasideda laikas prieš gimtadienį, kai reikia labiau save saugoti. Tad nepersidirbkite, nepervarkite, nieko naujo, nežinomo nebesiimkite. O svarbiausia – branginkite darnius santykius su artimaisiais, su tais, kuriuos mylite.

Jei bus sunku susidėlioti mintis, susivokti jausmuose (savo, artimųjų, mylimo asmens), mėginkite apie tai pasišnekėti penktadienį. Tai nulems džiugias permainas, tiesa, jei nieko nesugadinsite savaitgalį.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienio nuotaikos nekokios – ko gero, nesitikite, kad kada nors baigsis vargai, išsisklaidys rūpesčiai. Vis dėlto ketvirtadienį, penktadienį pajusite, kad kažkas pajudėjo. Šiomis dienomis reikalai ims tvarkytis sparčiau. Svarbus jūsų sėkmei penktadienis – jei ko nors tądien imsitės, paskatinsite geras permainas savo gyvenime.

Savaitgalį daug laimėsite, jei padovanosite sau mažas atostogas. Pamirškite ne tik darbus, bet ir buitį, skirkite šias dienas sveikatingumo procedūroms. Atgauti jėgas svarbu, nes kitos savaitės pradžia bus intensyvi ir svarbi veiklai. Neplanuokite rizikingų kelionių, sudėtingų darbų – išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Mergelė (08 23–09 22)

Savaitės pradžia sudėtinga – nesivelkite į avantiūras, nieko nekeiskite, nepasitikėkite gražiais pažadais. Pirmai savaitės pusei neplanuokite komandiruočių, jokių solidžių pirkinių (ypač buitinės technikos): ne tik daiktu liksite nepatenkinti, bet ir ginčai dėl išlaidų įlies alyvos į šeiminių kivirčų ugnį.

Antra savaitės pusė netinkama aktyviai veiklai. Tiesa, tai metas, kai beveik savaime gali laimingai išsispręsti jums rūpimas klausimas. Savaitgalio nuotaikos ne pačios giedriausios: daug nereikės, kad nusiviltumėte tuo, ką dabar darote, esamais santykiais. O svarbiausia per poilsio dienas pasaugoti sveikatą. Itin atidūs būkite tėvų savijautai.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Atsiras sąlygų bent kiek atsipalaiduoti, daugiau laiko užsiimti savimi. Tiesa, reikalai ims rutuliuotis palankia vaga nebent antrą savaitės pusę. Ketvirtadienis, penktadienis atneš geras permainas, bus puikūs svarbiems sumanymams įgyvendinti. Tai tinkamos dienos svarbiam pokalbiui su darbdaviu, veiklos partneriais, siekiant permainų, plėtros, ieškant naujų perspektyvų.

Laimė šypsosis ir jausmų srityje – sužavėsite jums patinkantį asmenį, o sutuoktinį priversite dar kartą jus įsimylėti. Deja, savaitės pradžia (ypač antradienis) kitokia – galimi nenumatyti rūpesčiai, sunkumai veikloje. Sudėtingas ir savaitgalis, jį geriau praleisti ramiai ilsintis, atokiau nuo žmonių.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžia bus išbandymas jūsų ambicijoms, jausmams – suprasite, kaip svarbu ginti savo požiūrį, įsitikinimus, ar esate įkalinti praeityje. Netikėtas susitikimas, seno (-os) draugo (-ės) žinutė ir kai kas viduje suspurda? Žavios pasakos ilgesys? Jums pasiseks, jei ji bus trumpa.

Būtų gerai, jei antrą savaitės pusę pamėgintumėte susiimti, – laikas suvokti, kas yra jau praeitis, ir atsiriboti. Žiūrėkite į priekį – penktadienis padės užčiuopti teisingos ateities kryptį. Tai bus svarbu ne tik jausmų srityje. Gana įtemptas savaitgalis – nebendraukite su tais, kurių nemėgstate, ir nesiaiškinkite santykių su tais, kuriuos mėgstate.

Šaulys (11 23–12 21)

Išbandymų savaitė, kai labai svarbu santūrumas, saikas, atsargumas. Mokėkite nusileisti, patylėti, ramiai pabūti. Juolab nesitikėkite, kad kas nors įvertins jūsų iniciatyvą, triūsą tad nepersistenkite. Ir nekerštaukite namuose dėl darbo nesėkmių. Atvirkščiai, prisiverskite rasti dalykus, už kuriuos turite būti dėkinga sutuoktiniui, vaikams. Neužsispirkite, nepasiduokite puikybei.

Beje, pakaks ir siurprizų, pagundų meilės fronte. Jei tai nutiks ketvirtadienį, penktadienį, šaunu, bet jei savaitės pradžioje ar pabaigoje, vargu ar gerai baigsis. Likite šaltakraujiški, neleiskite niekam pasinaudoti jūsų jausmais ir užimama padėtimi. Ir neaukokite dėl mylimo žmogaus karjeros, o gal net ir šeimos.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Energijos nestinga, esate darbingi. Vis dėlto nepervarkite. Pasistenkite daugiau dėmesio skirti sveikatai stiprinti, puoselėkite šiltesnį bendravimą su kolegomis darbe. Deja, savaitės pradžia bei savaitgalis – bjaurokas metas, tad nespręskite bendravimo problemų nei darbe, nei namie.

Pasistenkite šią savaitę nemoralizuoti nei artimiesiems, nei kolegoms. Nesipiktinkite nesulaukę deramo įvertinimo, dėkingumo už jūsų triūsą. Labiau pasaugokite gerus santykius su vadovybe. Daugiausia rūpesčių darbe gali kilti antradienį, o namuose – savaitgalį.

Vandenis (01 20–02 18)

Dvilypis laikas: lyg ir geriau, smagiau, bet kažkodėl sugebate rasti priežasčių jaustis nepatogiai. Iš tiesų dabar ne viskas jūsų rankose. Pasitikėjimas likimu padės nusiraminti ir bus pati geriausia elgesio taktika. Bent jau mėginimai savaitės pradžioje ar pabaigoje pakreipti įvykius viena ar kita vaga gali sugriauti ir tą gerą, kurį turite. Tiesa, ketvirtadienio, penktadienio sprendimai pasiteisins.

Šiomis dienomis galima planuoti tiek svarbesnius darbo susitarimus, tiek romantiškus pasimatymus. Tinka ir aptarti santykius su savo pora. Analizuokite, kalbėkite ir apie jums nemalonius dalykus. Jus išgirs, supras. Tik to nedarykite savaitgalį – jis gali atnešti ne visai malonių pokyčių.

Žuvys (02 19–03 20)

Pavojinga ir dažnai prieštaringa savaitė, kai galima žengti netikusį žingsnį. Gali kilti noras pakeisti savo gyvenimą, santykius su mylimu asmeniu (kažkodėl ims netenkinti tai, kuo anksčiau džiaugėtės), tačiau pranašiškai nujausite, kad pokyčiai tik pablogins reikalą. Neskubėkite kirsti – tai akimirkos nuotaikos.

Beje, nesugalvokite antradienį pareikšti savo protesto šefui – jis nesupras, ir viskas išeis atvirkščiai. Nebent penktadienį pasikalbėtumėte apie savo pageidavimus. Būkite santūresni bendraudami su savo pora savaitgalį: nereikalaukite meilės prisipažinimų, venkite priekaištų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.