Palmiros horoskopas šeštadieniui, gegužės 27 d.

Deja, ne viskas bus taip paprasta ir priimtina, kaip norisi, kad išeitų savaitgalį. Sudėtingų situacijų pakaks. Gali atsiverti asmeniškai skaudžios problemos, lydimos nepasitenkinimo savimi, savo veikla, pasiekimais karjeroje. Ko gero, būsime pakankamai neobjektyvūs savo atžvilgiu.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2023, 12:01 AM

Vis dėlto ši ašaringa savigrauža, lydima vidinio protesto, peraugs kitos savaitės pradžioje į naudingus apmąstymus, mėginimus suvokti savo pašaukimą, rasti vietą gyvenime, o taip pat suteiks galimybę išvysti ankstesnes klaidas, atsisakyti klaidingų kelių.

Šeštadienis itin sudėtingas po 12 val. 1 min., kai prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Tiesa, visa diena sudėtinga, tad likite supratingi, pakantūs: deja, labiau tikėtini konfliktai (ypač tarp skirtingų kartų atstovų), nelaimingi atsitikimai, traumos.

Iki pietų kiek palankesnis metas, tinkamas imtis sunkių, sudėtingų, nemalonių darbų. Antra dienos pusė – kritinis laikas, nepalankus bendravimui, šventimams, romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Tai bus apgaulių, iliuzijų metas, kai nereikia nieko vertinti bei daryti kokių nors išvadų.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti žaliuojančius augalus, žydinčias gėles, prinokusius vaisius – tai laimė, sveikata, meilė. Gyvūnai reikštų apgaules, įvairius sunkumus, žiema – nuostolius, vienatvę.

Blogas ženklas: jei paslysite, nukrisite – galite praleisti gerą progą, jei namuose imtų nuo lubų byrėti tinkas – nuostoliai, galite namų netekti, nagą nusilaužti – gresia netikėta liga, nužiūrėjimas.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – gera žinia, išvysti krentančią žvaigždę – maloni staigmena, nauja pažintis.

Avinas (03 21–04 20). Savaitgalį labiau užsiimkite savimi, savo sveikata, tvarka namuose ir mažiau kreipkite dėmesio į kitų trūkumus bei nusižengimus.

Jautis (04 21–05 20). Painus metas. Taps svarbu blaiviai atsirinkti, kas svarbiausia, ko siekiate bei ko realiai reikia.

Dvyniai (05 21–06 21). Savaitgalio dienos gali tapti slegiančiomis, nemaloniomis ir dažnai pavojingomis dienomis. Namų rūpesčiai, draugų, giminaičių problemos kliudys ne tik džiaugtis gyvenimu, bet ir tvarkyti savus reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Nepasiduokite impulsui – ką tik išgirsta naujiena gali suklaidinti, išprovokuoti kvailam žingsniui: svarbiausia bus nesakyti „niekada“ bei nesiimti nutraukti santykius.

Liūtas (07 23–08 22). Stenkitės pagerinti (bent jau nepabloginti) santykius su sutuoktiniu.

Mergelė (08 23–09 22). Stenkitės likti ramūs – bus didesnė konfliktų, traumų, įvairių avarijų tikimybė, tad likite atsargesni su aštrias instrumentais, degiomis, sprogiomis medžiagomis (mintimis irgi).

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalis nepalankus – vertėtų atsisakyti kelionių bei neprivalomo bendravimo. Ir nesivadovaukite emocijomis, nors susitvardyti nebus paprasta.

Skorpionas (10 24–11 22). Daug lems mokėjimas greitai persiorientuoti. Visur būkite atsargesni.

Šaulys (11 23–12 21). Saugokite savo bei šeimos narių, ypač tėvų ramybę.

Ožiaragis (12 22–01 19). Saugokite savo ramybę, gerą ūpą, na, ir sveikatą. Neverta krimstis dėl to, ko nelaimėjote, nepasiekėte. Dar bus gerų progų.

Vandenis (01 20–02 18). Geriau neplanuoti kelionių ir nemėginti spręsti sudėtingų problemų – net nepastebėsite, kaip supyksite, į konfliktą įsivelsite tiek su artimu, mylimu žmogumi, tiek su svetimu.

Žuvys (02 19–03 20). Nepasiduokite aplinkinių nerimui, nepasitenkinimui. Galite būti neteisūs antrosios pusės atžvilgiu – siekite nusileisti pirmi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.