Astrologė: sėkminga savaitė, ypač pasiseks 4 ženklams

Skaitykite astrologės Palmiros Kelertienės prognozes gegužės 30–birželio 5 dienoms. Savaitė sėkmę žada Ožiaragiams, Svarstyklėms, Jaučiams, Liūtams.

 Vasara.<br> 123rf nuotr.
 Vasara.<br> 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2023-05-30 13:09

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės sėkmę lems lankstumas, mokėjimas rasti kompromisą. Jums bus siūloma naudingų dalykų – verta sutikti. Tai laikas, kai gali užsimegzti ir patikimas dalykinis bendradarbiavimas, ir artimesni santykiai su gerbėju (-a). Nenustebkite, jei išgirsite pasiūlymą tuoktis. Ketvirtadienis, penktadienis – emociškai sudėtingos dienos, bet žadančios sėkmę.

Penktadienio vakaras nekoks, galintis nuvilti. Nesivelkite į naujus santykius. Šis patarimas bus svarbus ir apgaulingą šeštadienį. Atsigriebsite sekmadienį – tai puiki diena viešnagėms, švęsti, pramogauti. Pirmadienį būsite kupini naujų jėgų ir jūsų atkaklios pastangos duos vaisių.

Jautis (04 21–05 20)

Teks priprasti, kad tampate pagrindiniai, svarbiausi, matomiausi. Ir darbų bei atsakomybės daugės. Net pagalvosite, kad beveik nebeturite jokio asmeninio gyvenimo, vis privalote ką nors daryti, už ką nors atsakyti, kam nors vadovauti. Svarbi savaitės pradžia – dabar likimas taps itin dosnus, pavyks susitikti su reikalingu žmogumi, išgirsti įkvepiantį patarimą ar perskaityti ką nors vertingo.

Antradienį, ketvirtadienį, penktadienį gautus dalykinius, finansinius pasiūlymus galite drąsiai priimti. Būkite atsargesni ir diplomatiškesni penktadienio vakarą, šeštadienį. Savaitgalis, ypač šeštadienis, itin sudėtingas, geriausia jį praleisti ramiai ilsintis.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžia džiugi, galima priimti lemtingą sprendimą dėl meilės reikalų. Naudingas metas ir veiklai – gautus pasiūlymus drąsiai priimkite. Ypač gerai antradienį, ketvirtadienį, penktadienį pasirašyti darbo sutartį, keisti darbą. Mažiau rizikuokite trečiadienį, penktadienio vakarą, šeštadienį, nes galite nukentėti dėl neatsargumo, skubėjimo.

Itin saugokite gerus santykius su savo pora. Tai bus svarbu šeštadienį, kritiniu pilnaties metu. Diena visiškai netinkama gimtadieniui švęsti – atidėkite tai sekmadieniui. Beje, ši diena puiki taikytis. Sekmadienis ir pirmadienis romantiški.

Vėžys (06 22–07 22)

Antradienis, trečiadienis – nepalankios dienos aktyviai veiklai, daugiau dėmesio verta skirti namams. Šios dienos geros pirkti vertingus daiktus, techniką namams. Stiprūs pasijusite antrą savaitės pusę, tiesa, nereikėtų niekuo rizikuoti šeštadienį. Penktadienis naudingas svarbiems darbo susitikimams.

Šeštadienis įtemptas, provokuojantis nesutarimus, tad mokėkite atleisti, atsiprašyti. Būkite atidesni sveikatai. Sekmadienį savijauta pagerės, tad bus palankios ne tik sveikatingumo procedūros, bet ir santykių įtrūkių gydymas. Pirmadienį imkitės nebaigtų, užvilkintų darbų.

Liūtas (07 23–08 22)

Ši savaitė svarbi ir naudinga, galima kai ką laimėti. Antradienį gali pavykti rasti išeitį iš aklavietės. Tiesa, antrą savaitės pusę venkite skubotų sprendimų. Jei ketinate ką nors vertingesnio įsigyti veiklai, tam tiks antradienis, trečiadienis, jei namą – ketvirtadienis, penktadienis.

Savaitgalį jūsų nuotaikos vėl bus žaismingos, būsite pasiruošę naujoms romantiškoms pergalėms. Viskas klostysis puikiai, jei šeštadienį neleisite pasireikšti liūtiškam temperamentui. Atsispirkite tądien pagundai ką nors radikaliai keisti santykiuose su mylimu asmeniu ar tiesiog ką nors karštai įsimylėti. Atidėkite tai sekmadieniui ar net pirmadieniui. Dabar karštai užsiplieskę jausmai greitai atvės.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienį, trečiadienį galite tikėtis gerų naujienų finansiniuose reikaluose. Beje, visa ši savaitė palanki darbo ir finansiniams susitarimams. Penktadienis – vilčių išsipildymo metas, kai galimas ypatingas susitikimas (gal su kadaise mylėtu asmeniu) ar nauja pažintis. Nereikėtų nieko žadėti, įsipareigoti šeštadienį. Tai netikęs laikas kelionėms, naujoms pažintims užmegzti.

Savaitgalį ir pirmadienį palanku kviestis talkininkų, pagalbininkų ne tik dalykiniams reikalams sutvarkyti, bet ir darbams namie, sode nudirbti. Sekmadienį vertėtų daugiau pabendrauti su tėvais.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Antradienis, trečiadienis – jūsų sėkmės, pripažinimo metas. Antradienį verta aiškintis nesklandumus su mylimu asmeniu – jūsų įtarimams pagaliau ateis galas.

Trečiadienis puikus bendrauti, biurokratiniams reikalams tvarkyti. Ketvirtadienis, penktadienis palankūs finansinėms problemoms spręsti, sandoriams pasirašyti. Šeštadienis – įtemptas. Tai negerų nuojautų pildymosi metas, tad gal geriau būti optimistais? Tai sudėtingas pilnaties metas, kai paranku vadovautis taisykle: mažiau yra daugiau. Į gera reikalai pakryps sekmadienį, pirmadienį. Abi dienos geros bičiuliškiems susibūrimams ir romantiškiems pasimatymams.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžioje bus svarbu mokėti pasakyti „ne“. Patartina labiau atsiriboti nuo kitų ir vadovautis savo galva. Antradienį, trečiadienį užbaikite darbus, sutvarkykite užvilkintus reikalus. Nuo ketvirtadienio – pakilimo metas, tad verta imtis svarbiausių reikalų.

Šeštadienis – kritinis pilnaties metas. Nepasiduokite maištingoms nuotaikoms, nesiaiškinkite santykių su antrąja puse, juolab neaptarinėkite skyrybų perspektyvų – jau sekmadienį, pirmadienį viskas pasirodys kitaip ir vėl džiaugsitės darna namuose. Pasistenkite šeštadienį nesivelti ir į svetimus reikalus, ypač finansinius.

Šaulys (11 23–12 21)

Pirma savaitės pusė – itin intensyvus metas, tad pareikalaus nemažai jėgų. Galite sulaukti naujų veiklos pasiūlymų – jūsų lūkesčiai pasiteisins. Tai puikios dienos pasišnekėti apie savo planus su vadovybe, partneriais. Tai metas, kai gali įvykti kai kas svarbaus, tad būkite atidūs išgirstoms naujienoms, gautiems patarimams. Ketvirtadienis, penktadienis netinkami aktyviai reikšti savo iniciatyvą.

Tiesa, tai puiki proga išspręsti jus slegiančius klausimus neoficialioje aplinkoje. Šeštadienis įtemptas, konfliktiškas – saugokite save ir gerus santykius su pora. Sekmadienis puikus pramogauti, švęsti. Pirmadienis irgi smagus – galite sulaukti įdomių pasiūlymų.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Savaitė, ypač jos pradžia, puiki – galite sulaukti rimtų pasiūlymų: sutikite, tai atvers kelią į kilimą karjeros laiptais. Galite imtis ir rizikingų sumanymų.

Antra savaitės pusė žada permainų, gerąjį persilaužimą, po kurio ateis naujas pakilimas. Šeštadienis – trikdantis pilnaties metas, provokuojantis nesutarimus, santykių aiškinimąsi. Ne laikas reikšti nuoskaudas, ko nors reikalauti.

Būkite atidesni savo sveikatai, virškinimui. Likite saikingi prie vaišių stalo – labiau tikėtini apsinuodijimai, taip pat konfliktai. Sekmadienis džiugus – vėl viskas stos į savo vietas. Pirmadienis nepalankus aktyviai veiklai.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitė bus gana įtempta, bet naudinga – suvoksite svarbius dalykus, rasite išeitį, kaip suderinti neįmanomus dalykus.

Savaitės pradžia tinkama svarbiems susitikimams ir susitarimams. Užsiimkite savo veiklos plėtra.

Antrą savaitės pusę verta spręsti svarbius karjeros klausimus – bus taip, kaip norėsite.

Sudėtingą pilnaties šeštadienį neplanuokite kelionių, svarbių pokalbių, nesiaiškinkite santykių nei su savais, nei su svetimais. Sekmadienį vėl atgausite ramybę – tai laiminga diena, kaip ir pirmadienis, kuris atvers duris į naują sėkmę.

Žuvys (02 19–03 20)

Nepraraskite optimizmo. Šią savaitę daug kas gali pasirodyti painu, neteisinga. Sudėtingos, painios dienos – antradienis, trečiadienis.

Tiesa, būtent tuomet verta ieškoti finansinės pagalbos, skolintis pinigų, imti kreditą, investuoti. Ketvirtadienis, penktadienis puikiai tinkami darbo reikalams tvarkyti, ieškoti alternatyvaus uždarbio.

Rūpesčių galite patirti šeštadienį. Tai kritinis pilnaties metas, kai reikia vengti konfliktų (ypač namuose) ir labiau pasirūpinti savimi. Tik taip sulauksite dėmesio sau. Pirmadienis tinkamas įstrigusiems reikalams tvarkyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.