Horoskopas birželiui: porai ženklų mėnuo bus ypač reikšmingas ir sėkmingas

Pirmasis vasaros mėnuo: vieniems tai bus atostogų pradžia, kitiems – pats darbymetis. Astrologė Ramunė žada, kad šis mėnuo bus ypač reikšmingas ir sėkmingas Liūtams bei Vandeniams.

 Vasara.<br> 123rf nuotr.
 Vasara.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2023, 1:00 PM, atnaujinta May 31, 2023, 1:01 PM

AVINAS (03 21–04 19)

Šį mėnesį itin reikšmingi jūsų santykiams bus pokalbiai, žinutės ir kelionės. Jūsų pernelyg emocionali reakcija į kiekvieną smulkmeną gali išprovokuoti rimtus barnius su antrąja puse.

Birželio mėnesį netrūks naujų pažinčių. Su sutiktais naujais žmonėmis galite užmegzti labai tvirtus ryšius. Su šiais žmonėmis jus sies bendra aistra, panašus išsilavinimas, veikla.

Mėnesio antra pusė bus emociškai stabilesnė. Sieksite aplink save sukurti tokią aplinką, kuri padės jums jaustis saugiai ir patogiai.

Ypač per pirmąsias birželio savaites labiau saugokite savo sveikatą. Dėl įtampos, susijusios su finansais, nekilnojamuoju turtu, santykiais su kolegomis, gali pašlyti jūsų sveikata. Raskite būdų išlieti savo įtampą ir stresą, pavyzdžiui, sportuodami.

JAUTIS (04 20–05 20)

Pirmąjį vasaros mėnesį informacijos srautas jus užgrius iš visų pusių. Reikės labai aiškiai apsispręsti, kas šiuo metu svarbiausia. Su viskuo susidoroti tikrai nepavyks, tad nė nesistenkite.

Ir darbe, ir namie, ir santykiuose su draugais bei bičiuliais jums teks patarėjo, guodėjo, pagalbininko vaidmuo. Atidžiai rinkite žodžius. Galite prikalbėti tokių dalykų, dėl kurių ateityje jausite gėdą. Ką nors įžeidę ar negražiai pasielgę kuo greičiau atsiprašykite.

Darbe šį mėnesį teks paplušėti. Apie atostogas geriau nė nesvajoti. Būkite greiti ir lankstūs, nesilaikykite užsispyrę savo nuomonės. Jūs irgi galite klysti.

Šį mėnesį galite tikėtis malonių siurprizų iš savo antrosios pusės ar priešingos lyties atstovų. Netikėtas dėmesys stipriai paglostys širdį ir įžiebs daugiau pasitikėjimo savimi.

DVYNIAI (05 21–06 20)

Mėnuo gali prasidėti neįprastai – nežinosite, ko griebtis, nuo ko pradėti darbus. Metų pradžioje išsikėlėte aukštą kartelę, o dabar suprantate, kad, norint viską įgyvendinti, teks pamiršti poilsio dienas.

Birželį verčiau nepriimkite jokių svarbių sprendimų, kurie gali turėti didelę įtaką jūsų ateičiai ir tolesnei gyvenimo kokybei. Šiuo metu verčiau nieko neparduokite ir nieko brangaus nepirkite.

Nors santykiai su kolegomis ir vadovais gali vesti iš kantrybės, keisti darbo šį mėnesį taip pat nerekomenduojama. Nesivelkite į ginčus. Verčiau pasitelkite sąmojį, kurio jums netrūksta.

Rūpesčiai, nerimas dėl ateities gali emociškai išsekinti. Pasistenkite geriau išsimiegoti, atraskite laiko aktyviai fizinei veiklai, susitikimams su artimais draugais.

VĖŽYS (06 21–07 22)

Velnias slypi detalėse – byloja žinomas posakis. Jo teisingumu kuo puikiausiai įsitikinsite birželį. Tai nebus pats lengviausias metas. Jūsų pečius užguls daug rūpesčių, darbų, pareigų.

Net jei su kai kuriais sunkumais seksis sunkiai susidoroti, priimkite tai kaip pamoką. Juk būtent klaidos geriausiai padeda augti ir tobulėti. Visa ši vasara jums – idealus laikas tobulintis.

Skirkite laiko geresniam savęs pažinimui. Išsiaiškinkite, ko iš tiesų šiame gyvenime norite, kas jums svarbiausia ir aktualiausia. Galbūt verta apsilankyti savęs pažinimo ir tobulėjimo seminaruose ar net stovyklose.

Šiuo laikotarpiu jums gali kilti abejonių dėl partnerio ištikimybės. Tik nepulkite tikrinti elektroninių laiškų dėžutės ar telefono. Verčiau atvirai apie savo abejones pasikalbėkite.

LIŪTAS (07 23–08 22)

Birželis jums bus labai reikšmingas. Tai svarbių sprendimų metas. Dabar dar labiau nei visada pasitikėsite savimi, būsite tvirti dėl savo pasirinkimų.

Jums puikiai seksis vadovauti, uždegti kitus imtis naujos veiklos, darbų, projektų. Jūsų entuziazmas padės pasiekti neįtikėtinai puikių rezultatų. Svarbiausia – visada išklausykite kitą pusę ir išlikite diplomatiški.

Savo draugams galėsite padėkoti už geras naujas galimybes. Jos gali būti susijusios ir su jūsų profesine veikla, ir su asmeniniu gyvenimu.

Po ilgo laiko į jūsų gyvenimą gali grįžti žmogus, kuris kadaise jums buvo be galo svarbus. Gali atgimti seni romantiški jausmai.

MERGELĖ (08 23–09 22)

Šį mėnesį jūsų mintis bus okupavusi viena idėja, kurios paleisti jums nė už ką nesinorės. Tačiau vadovaukitės logika ir šaltu protu. Neatmeskite to, kas akivaizdu, prisitaikykite prie aplinkybių.

Taip pat reikėtų apsvarstyti, ar visi aplink esantys artimi žmonės jums daro gerą įtaką. Galbūt jums derėtų nuo kai kurių jų laikytis atokiau. Bent jau kurį laiką.

Birželį galėsite džiaugtis darniais ir harmoningais santykiais su antrąja puse. Saulėtomis vasaros dienomis būsite linkę lepinti ir save, ir savo mylimą žmogų. Dovanos, vakarienės prabangiuose restoranuose – puiku.

Vis dėlto per daug neišlaidaukite, ypač jei artimiausiu metu planuojate egzotiškas atostogas. Ten jums pinigų tikrai prireiks.

SVARSTYKLĖS (09 23–10 22)

Vasara prasidės maloniai, galėsite atsipalaiduoti. Būsite puikiai nusiteikę. Ramybė, malonūs susitikimai su draugais, geras maistas, gėrimai – šį mėnesį jums tai bus bene svarbiausi dalykai.

Jūs tikrai nusipelnėte galimybės pagaliau atsiversti seniai nusipirktą knygą, pažiūrėti draugų rekomenduotą gerą filmą, nueiti į gerą koncertą ar tiesiog patinginiauti ir skaičiuoti debesis prie jūros ar ežero.

Pasistenkite šį mėnesį atitrūkti nuo darbų, rutinos, rūpesčių, išvalyti smegenis ir apie nieką negalvoti.

Mėnesio pabaigoje galite sulaukti šeimos nario ar artimo draugo prašymo padėti. Jūsų parama bus įvertinta, o jums tai suteiks papildomo emocinio pasitenkinimo.

SKORPIONAS (10 23–11 21)

Keisti sutapimai, paslaptingos žinutės, jausmas, kad visa tai jau patirta, – birželis bus tikrai mistiškas ir neįprastas mėnuo. Šiuo laikotarpiu atkreipkite dėmesį į savo sapnus. Birželį jie bus reikšmingi ir tikėtina, kad anksčiau ar vėliau išsipildys.

Taip pat šį mėnesį nestigs ir romantiškų akimirkų. Mažos dovanos, mieli meilės laiškeliai, gėlės sustiprins jūsų santykius su antrąja puse.

Jei esate vieniši, šį mėnesį turėtumėte sutikti savo svajonių princą ar princesę. Beje, gali būti, kad pirma jį ar ją susapnuosite.

Šis mėnuo palankus skolintis, imti paskolas. Taip pat geras laikas tvarkyti visus svarbius reikalus. Jūsų diplomatija ir gebėjimas derėtis nepaliks abejingų.

ŠAULYS (11 22–12 21)

Pirmąjį vasaros mėnesį daugiausia dėmesio skirkite namams ir šeimai. Atraskite laiko ir savo tėvams bei kitiems artimiems giminaičiams. Prisiminkite, kad būtent jie yra tie žmonės, kurie jums visada padės, kai trūks stabilumo, dvasinės ramybės ir saugumo.

Karjeros fronte bus ramu, iki šiol tvyrojusi įtampa atslūgs. Galėsite pelnytai džiaugtis savo darbo vaisiais. Dabar palankus metas mokytis, pažinti, keliauti.

Sulaukę gero pasiūlymo nors trumpam išvykti į užsienio šalį būtinai juo pasinaudokite.

Jei esate vieniši, tikėtina, kad būtent šį mėnesį sutiksite antrąją pusę. Panašu, kad tai nebus vien trumpalaikis vasaros romanas. Galite įklimpti labai giliai.

OŽIARAGIS (12 22–01 19)

Birželis skelbia vasaros pradžią, bet jums tai bus svarbių darbų metas. Šis mėnuo tinkamas įgyvendinti seniai užsibrėžtus svarbius tikslus. Panaudokite šį palankų laiką kuo tikslingiau ir efektyviau.

Darbų bus daug, bet su visais jais susidorosite labai lengvai. Jei jums šį mėnesį teks ruošti darbų pristatymus, galite būti garantuoti, kad tai padaryti pavyks kuo puikiausiai.

Birželį jūsų gali laukti svarbus pokalbis su antrąja puse. Jums būtina išsiaiškinti ir išspręsti kai kurias seksualines problemas. Išklausykite ir pasistenkite vienas kitą suprasti.

Palankus metus skolintis, įsigyti nekilnojamąjį turtą ar pradėti savo verslą. Tačiau pasisaugokite tų žmonių, kurie nevertins jūsų pastangų ir stengsis iššvaistyti jūsų sunkiai uždirbtus pinigus.

VANDENIS (01 20–02 18)

Birželį būsite kupini energijos, geros nuotaikos. Visu tuo noriai dalinsitės su aplinkiniais. Dėl to būsite mėgstami ir laukiami įvairiuose susibūrimuose.

Darbe būsite labai produktyvūs. Net ir sudėtingiausios užduotys ir netikėtos situacijos jūsų negąsdins ir neatrodys sunkiai įveikiamos.

Dabar tinkamas metas imtis naujų iniciatyvų ir projektų. Džiugins ir svariai pagerėjusi finansinė situacija.

Flirtas, meilės prisipažinimai ir romantiški nuotykiai – viso to šį mėnesį bus su kaupu. Jei trokštate nuotykių ir eksperimentų, galite būti garantuoti, kad ir to nestigs. Atsipalaiduokite. Linksminkitės. Susitikite su seniai matytais draugais. Nors kelioms dienoms išvykite trumpų atostogų. Jūs jų tikrai nusipelnėte.

ŽUVYS (02 19–03 20)

Na, ir kas, kad prasidėjo vasara, – atostogų metas jums dar neatėjo. Susikaupkite, susiimkite ir nesiblaškykite. Aiškiai nusibrėžkite svarbiausius tikslus ir neišklyskite iš kelio. Lengva nebus, bet kitos išeities neturite.

Būkite atidūs tvarkydami piniginius reikalus. Finansiniai sunkumai gali sukelti nemažai įtampos su antrąja puse.

Antroje mėnesio pusėje nuotaikos darysis geresnės. Būsite entuziastingi, optimistiškai nusiteikę. Atsiskleis jūsų kūrybiniai gebėjimai.

Būtinai atraskite laiko ir aktyviai fizinei veiklai. Ji ne tik padės išlaikyti dailias kūno linijas, bet ir atgauti gyvenimo džiaugsmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.