Palmira: galite apsigauti ir priimti klaidingą sprendimą

Šeštadienis iki 21 val. 35 min. – kritinis pilnaties laikas, kai vyrauja įtampa ir tampa sunkiau kontroliuoti emocijas. Venkite bendravimo su jums nemaloniais žmonėmis, nesiaiškinkite su niekuo santykių, nenutraukite jų. Ir mažiau klausykitės, kas ką šneka.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2023, 5:30 AM

Šios dienos informacija nepatikima, tad galite apsigauti ir priimti klaidingą sprendimą. Venkite smalsių žmonių, mėgstančių apkalbas, patys irgi nesistenkite platinti „paskutinių“ naujienų. Didelė tikimybė, kad suklysite bei kitus suklaidinsite, be to, dar ir susipyksite su jums svarbiais žmonėmis. Verčiau užsiimkite tvarkymosi darbais.

Nepalanki diena ir reikalų tvarkymui, įvairiems susitarimams, taip pat kelionėms. Netinka pirkti vertingus daiktus, ypač transporto priemones, mobiliuosius telefonus, meno kūrinius, juvelyrinius dirbinius, šventinius drabužius. Būkite atsargesni vairuodami, eidami gatve. Labiau pasisaugokite melagių, sukčių, vagių.

Šeštadienį nederėtų organizuoti švenčių – tai blogas laikas pramogavimui, svaigalų vartojimui. Nepalanki diena įvairiems įsipareigojimams (reikaluose, draugystėje, meilėje), taip pat romantiškiems pasimatymams. Netinkamas laikas ir pažintims – tiek draugiškoms, tiek romantiškoms.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra labai svarbūs. Tačiau buvo palanku regėti bei valgyti maistą, ypač pieną, sūrį, matyti žaliuojančias pievas, karves. Blogai tuštintis, išsitepti purvu, žiemą sapnuoti.

Blogas ženklas: jei atsitiktinai vanduo namuose dingtų, jei kas savaime namuose užsidegtų, perdegtų lemputė arba be aiškios priežasties užgestų žvakė, lempa, visą dieną trokšti ar žagsėti, pamesti grandinėlę, sagą, sagtį, žiedelį, vyrams moterį užgauti, įžeisti, jos nepaklausyti.

Geras ženklas: jei lytų saulei šviečiant, vaivorykštę išvysti.

Avinas (03 21–04 20). Net jei jūsų įtarimai dėl mylimo asmens ar sutuoktinio teisingi, šeštadienį ne laikas kažką aiškintis, juolab ką nors spręsti. Atidėkite rimtą pokalbį kitai savaitei, o dabar, jei nėra reikalų namų ūkyje, išsiruoškite ilgam pasivaikščiojimui gamtoje. Jei yra galimybė, daugiau laiko praleiskite prie vandens.

Jautis (04 21–05 20). Planai gali suirti dėl nenumatytų priežasčių – šeštadienį nuo jūsų mažai kas priklausys... Pasistenkite, kad nepasiduotumėte svetimai įtakai – vadovaukitės savo nuomone, šeimos valia. Atsispirkite norui būti atviram sutuoktiniui: šeštadienis – netikusi diena analizuoti santykius ar kažką prisipažinti: jus tiesiog neteisingai supras.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepalankus šeštadienis – jausite tam tikrą diskomfortą. Gali pablogėti nuotaika. Ir nepykite, jei pasirodys, kad jūsų negirdi, nesupranta, nepastebi... Jei reikšite pretenzijas, bus blogiau. Diena netinkama užsiimti kažkuo įtemptu, sudėtingu, tad nesiimkite ne tik sunkiai dirbti, bet ir nesivelkite į santykių aiškinimąsi.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis provokuos pyktis dėl visokių niekų. Užsiimkite sunkiais darbais, kad neliktų laiko studijuoti artimojo trūkumų...

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį gresia nesusipratimai, painiava bendraujant su vaikais bei mylimaisiais. Beje, diena nebus palanki romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Labiau pasaugokite vaikus. Nepatartina aiškintis santykių ir su mylimu asmeniu – be reikalo gali pasirodyti, kad vienas kitam netinkate.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis gana nesmagus – nepalanku vykti į keliones bei viešnages, susitikti. Labiau pasaugokite tądien savo turtą, sveikatą bei gerus santykius su antrąja puse. Būkite atidesni maisto kokybei – galimi virškinimo sutrikimai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį verta atsiriboti nuo neprivalomo bendravimo, nuo žmonių, kurie jus erzina, provokuoja ginčams. Netinkama proga aiškintis ir kur taip dažnai dingsta sutuoktinis (mylimas asmuo), kodėl meilės balanse stygius?

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis neprognozuojamas – galimos neplanuotos išlaidos. Nepasiduokite provokacijoms šeštadienį ir saugokite pinigus, turtą, reputaciją bei sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Gana apgaulingas šeštadienis. Kad ir kas tądien nutiktų, geriau nepriimti radikalių sprendimų, ypač sutuoktinio atžvilgiu. Pasistenkite atsiriboti nuo minčių apie svetimas ydas, mažiau analizuokite nuoskaudas dėl nesusipratimų santuokoje, verčiau mintis bei veiklą nukreipkite į paprastus, malonius dalykus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis neramus, kai viskas mainosi, kai pakanka įtampos, nenumatytų aplinkybių, dėl kurių tenka atsitraukti... Labai kitais nepasikliaukite – remkitės tik į save! Daugiau laiko pabūkite vieni. Jums reikia ramybės. Išeikite į gamtą ilgesniam pasivaikščiojimui.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį gali klaidingai pasirodyti, jog net patys artimiausi žmonės, vaikai, mylimas asmuo, draugai jūsų nepalaiko, nesupranta. Tai klaidų, iliuzijų metas, konfliktinis bei traumingas.

Žuvys (02 19–03 20). Labiau pasaugokite savo bei šeimos narių (ypač tėvų) ramybę. Branginkite mylimą žmogų. Šeštadienį išaugs traumų tikimybė – niekur neskubėkite, niekuo nerizikuokite. Kelionėms netinkama diena – atidėkite tai rytdienai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.