Astrologė vienam ženklui: viskas ims dėliotis jums palankia linkme

Kai kuriems Zodiako ženklams šią savaitę vertėtų leisti ramiai ir niekur neskubėti, bet bus ir tokių, kuriems žvaigždės palankios. Štai Dvyniai atras naujų galimybių sumanymams įgyvendinti, o Vandeniams viskas ims dėliotis palankia linkme.

 Birželis.<br> 123rf nuotr.
 Birželis.<br> 123rf nuotr.
 Horoskopas.<br> 123rf nuotr.
 Horoskopas.<br> 123rf nuotr.
 Palmira.<br> LR archyvo nuotr.
 Palmira.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-06-06 11:39

Avinas (03 21–04 20)

Savaitės pradžia įkvėps naujiems žygdarbiams. Jei ko nors svarbaus imsitės antradienį, pralaimėsite, o jei ketvirtadienį, pirmą penktadienio pusę, ypač pirmadienį, – savo tikslą pasieksite. Tai geras laikas darbo reikalams tvarkyti. Trečiadienis bei savaitgalis nepalankūs finansiniams įsipareigojimams.

Penktadienio antrąją pusę, savaitgalį venkite rizikuoti darbe, kelyje, labiau pasaugokite pinigus. Penktadienio pavakarė, savaitgalis introvertiški, kai palanku laiką leisti gamtoje, bendrauti uždaresniame rate. Energingi (kartais ir karingi) tapsite nuo sekmadienio pavakarės. Pirmadienis tinkamas grįžti prie neišspręsto reikalo, ką nors perdaryti.

Jautis (04 21–05 20)

Daug kuo palanki savaitė, kai sulaukiate ilgo triūso vaisių. Pamažu ims išjudėti svarbus reikalas. Tiesa, jei antradienį mėginsite pakovoti už savo idėjas, principus, šviesios perspektyvos gali ilgam užsiverti. Savaitgalis kiek įtemptas ir galima sau pakenkti. Gali apimti net kaprizingos nuotaikos, kai visus aplink imama šokdinti. Ar turite išmintingą bičiulį, kuris (-i) gali jus išklausyti ir sustabdyti?

Jums tereikia nuoširdžiai pasišnekėti, pasitarti su tuo, kuris girdi, bet tyli, supranta, tačiau nesikiša – tiesiog palaiko, įkvepia. Nuo kitos savaitės papūs nauji vėjai jūsų padangėje – gryno oro gūsis pirmadienį išblaškys netikusias nuotaikas.

Dvyniai (05 21–06 21)

Antradienį, trečiadienį nebūkite patiklūs – pagyrimai, neva naudingi pasiūlymai nieko neduos. Nesvajokite – atidėkite šį veiksmą ketvirtadieniui, penktadieniui. Šios dienos puikios svarbiems susitikimams, kelionėms. Atsiras ir naujų galimybių jūsų sumanymams įgyvendinti.

Jei savaitgalį apniks abejonės dėl antrosios pusės – gyventi kartu toliau ar ne, spręskite tai dvyniškai: jums reikalingas draugas, kompanionas, o gal finansinio stabilumo garantas? Jei reikia žmogaus šalia, savaitgalį pavyks pasikalbėti apie tai, kas jums svarbu, kelia nerimą, o jei manote, jog su dabartiniu partneriu bus saugiau finansinėje srityje, panašu, kad apsigausite. Tiesa, skyryboms savaitgalis netinkamas. Gal pirmadienį aiškiau suprasite, kiek jums svarbus partneris?

Vėžys (06 22–07 22)

Ši savaitė – tas metas, kai svarbu laiku sustoti. Tad nerizikuokite, kad ir kuo užsiimsite. Nepiktnaudžiaukite aplinkinių pagarba, sutuoktinio pasitikėjimu. Jei iki šiol pavykdavo išsisukti nuo savo poros ir jis (ji) nesužinodavo apie jūsų romaną, išlaidas, kurioms negavote sutikimo, šį savaitgalį yla gali iš maišo išlįsti.

Savaitė bus gana įtempta, netinkama rizikuoti nei darbo vieta, nei gerais santykiais su artimaisiais. Svarbesniems reikalams, susitikimams palankesnė nebent penktadienio antra pusė. Penktadienio vakaras, šeštadienis nudžiugins – tai puikus metas, palankus išvykoms, viešnagėms. Pirmadienis sėkmingas veiklai.

Liūtas (07 23–08 22)

Iki savaitgalio gana sėkmingas metas, kai nereikia ypatingų pastangų svarbiam reikalui sutvarkyti. Jei to imsitės antradienį, lengvai viską sugadinsite ir dar įgysite priešų. Apskritai ši diena padės susipykti su visais jums svarbiais žmonėmis. Tad jokių nemalonių pokalbių, pasiaiškinimų. Diskusijoms, deryboms tinkamas ketvirtadienis, pirma penktadienio pusė.

Penktadienio vakaras, savaitgalis sudėtingi, kai geriau nerizikuoti ir vengti erzinti savo porą. Pirmadienį paaiškės kai kurios svarbios tiesos – aiškiau suvoksite, ko norite, kaip tai laimėti.

Mergelė (08 23–09 22)

Ar ne per daug tikitės iš vadovybės, partnerių, kolegų, sutuoktinio? Kantrybės gali pristigti antradienį, jei kas nors užlips ant nuospaudos. Nevertėtų savaitės pradžioje sureikšminti senų konfliktų, pykti ant žmonių, kurie kadaise tapo jūsų pralaimėjimo priežastimi, nepadėjo reikiamu momentu. Atleiskite, paleiskite – juk senos nuoskaudos sekina. Jums pakaks gerų progų sustiprėti ir įrodyti, kad esate geriausi. Tiesa, teks sulaukti liepos vidurio. O kol kas džiaukitės tuo, kaip yra, ir atsisakykite perfekcionizmo.

Nors jūsų norai patys geriausi, jei perlenksite lazdą ir pristigs pakantumo, rezultatai bus liūdni. Ypač sutuoktinio nekaltinkite. Santykiams stiprinti palankūs pokalbiai penktadienį, šeštadienį. Aktyviai veiklai sėkmingi ketvirtadienis, penktadienis.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Jei antradienis taps atsipalaidavimo diena, problemų nepatirsite. Neverta tądien ne tik apsikrauti darbo rūpesčiais, bet ir varginti savęs diskusijomis su artimaisiais dėl permainų namuose. Skubius dalykinius reikalus atidėkite trečiadieniui, ketvirtadieniui, penktadieniui. Šios dienos sėkmingos ne tik tvarkant reikalus. Tai romantiškas metas, kai mezgasi nauji santykiai, sprendžiasi senos problemos su mylimu asmeniu.

Savaitgalis ne itin romantiškas, kai užgriūva darbiniai rūpesčiai, tenka labiau pasirūpinti savo sveikata. Pirmadienį susitikimai bei susitarimai duos apčiuopiamos naudos.

Skorpionas (10 24–11 22)

Šią savaitę gali tekti sužinoti, ko nesinorėtų išgirsti, nuo ko slėpėtės. Tai gali būti susiję tiek su jūsų namais, šeima, tiek su veikla. Būkite atsargūs bendraudami, neskubėkite patikėti tuo, ką išgirsite.

Šią darbo savaitę nepatartina planuoti kelionių, svarbių dalykinių susitikimų. Ypač antradienį gali apnikti liūdnokos, net dramatiškos nuotaikos, gali atrodyti, kad viskas veltui. Nenusiminkite ir nepasiduokite – savaitei baigiantis jau nebebus taip slogu. Pirmadienis palankus spręsti atlyginimo arba jūsų veiklos finansavimo klausimą.

Šaulys (11 23–12 21)

Jūsų poreikiai auga, tampa maksimalistiški. Nuo trečiadienio iki penktadienio atsiras progų juos patenkinti. Tai sėkmingos dienos, kai spėjama viską padaryti, dėl visko susitarti. Jei pamėginsite antradienį pakovoti už savo galimybes, galite iš likimo sulaukti ir antausio. Rami ir introvertiška penktadienio antra pusė, šeštadienis puikiai tinkamas romantiškam vakarui dviese.

Savaitgalis geras ramiam šeiminiam poilsiui, viešnagėms pas savus. Nuo pirmadienio gali prasidėti tam tikros permainos, susijusios su jūsų veikla. Atsivers naujų galimybių.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Įvykių neskubinkite, nesivelkite į konfliktus, kovas (ypač antradienį) – kol kas iš to nieko nepešite. Likite atsargūs ir saikingi. Nemėginkite teisintis, nes tikrai liksite kalti. Mokėkite patylėti. Saugokite gerus santykius ne tik namuose.

Šią savaitę būkite itin atidūs darbe – užduotys turi būti atliekamos nepriekaištingai. Padarytos klaidos gali tapti pralaimėjimo priežastimi jau kitą savaitę. Savaitgalį, pirmadienį verta pasišnekėti su bičiuliais, žmonėmis, galinčiais padėti išspręsti jums svarbų klausimą.

Vandenis (01 20–02 18)

Dvynių laikas Vandenius įkvepia, nuramina – vėl tikima, kad viskas kaip nors susitvarkys. Iš tiesų viskas ims dėliotis jums palankia linkme, nors tuo patikėti gali būti sudėtinga. Reikalas tas, kad savaitės pradžia – itin konfliktiškas metas: gali tekti susidurti su aplinkinių nepasitenkinimu, pretenzijomis ar patiems reikalauti iš kitų tvarkos, įsipareigojimų vykdymo. Deja, šiomis dienomis kantrybė greitai išseks, nė nepastebėsite, kaip perlenksite lazdą aiškindamiesi santykius.

Antra savaitės pusė kur kas palankesnė, tuomet verta užsiimti svarbiais reikalais. Savaitgalis puikus bičiuliškiems susibūrimams.

Žuvys (02 19–03 20)

Daug šiai savaitei neplanuokite – pritrūks jėgų ir laiko. Nors antradienį pakaks azarto ir noro ką nors svarbaus nuveikti, didesnė tikimybė, kad bus daugiau vargo nei naudos. Nuo trečiadienio audros arbatos stiklinėje ims rimti, tačiau labai neįsijauskite už ką nors kovodami. Dabar reikia atsitraukti, stebėti, įsidėmėti, daryti išvadas ir laukti savo valandos. Ir ji išmuš. Jūsų sėkmės metas – penktadienio antra pusė, šeštadienis.

Sekmadienis bus naudingas, jei aplankysite senus draugus ir nesiimsite analizuoti meilės santykių. Pirmadienis palankus ieškoti papildomų uždarbio šaltinių, darbo susitarimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.