Palmira: esame labiau linkę pastebėti santykiuose negatyvą

Trečiadienis bus nepalankus bendravimui su svetimais ar jums nemaloniais asmenimis. Apskritai, derėtų vengti įžūlių asmenų, besistengiančių įpiršti savo nuomonę, jus pamokyti ar patarti. Visame kame stenkitės turėti savo nepriklausomą požiūrį, nepasiduokite svetimai įtakai. Venkite lengvabūdiškų susitarimų, neatsakingų įsipareigojimų – tai nepalankus metas įvairiems susitarimams, įsipareigojimams, ypač finansiniams. Netiks pinigų skolintis, skolinti ir net skolą grąžinti.

Palmira.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Palmira.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2023, 5:30 AM

Diena vers susitelkti ir ties nesklandžiais meilės santykiais, suvokti pasirinkimo klaidas. Gali tekti pervertinti esamą ryšį, suprasti, kas tapo nebe gyvybinga, gal tiesiog toksiška ar dėl kitų priežasčių nebetinkama. Iš ko jau išaugta? Ką reikia keisti? Kas išėjo iš jūsų gyvenimo nebegrįžtamai?

Gali apimti nuoskauda, nusivylimas, bejėgiškumas dėl nepakankamos grąžos meilės santykiuose: jūs taip stengėtės, tiek daug aukojotės, investavote į ryšį, ir pasirodo – tai nieko nekeičia...

Beje, sutuoktinių poroms nevertėtų dramatizuoti, jei paaiškės, kad jūsų nuomonės ima ryškiai skirtis. Kol kas tęsiasi metas, kai esame labiau linkę pastebėti santykiuose negatyvą, sureikšminti priešiškumus, nematydami to, kas bendro, jungia, padaro laimingais.

Kita vertus – tai karminio virsmo metas, kai tenka ne tik įvertinti rezultatus, bet ir ieškoti naujų būdų įgyvendinti svajones, vizijas. Vis dėlto dar ne laikas veržtis prie naujų santykių, maža naudos bus ir iš noro kažką atnaujinti, pagyvinti esamuose santykiuose. Kol kas reikia ramiai išlaukti.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai buvo svarbūs tik tuomet, jei oras buvo lietingas. Jų reikšmės įprastinės, pildysis greitai.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, įžeisti sutuoktinį, jei dantis nuskiltų, jei sutrūkinėtų namuose koks stiklinis daiktas, jei veidrodis sudužtų ar laikrodis sustotų, jei akmuo iš žiedo iškristų.

Geras ženklas: jei prie jūsų prieitų draugiškai svetimas šuo, jį pašerti, jei jūsų šuo nuo ryto džiugiai loja, rasti žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas aktyviai veiklai, svarbių reikalų tvarkymui; patartina nešioti geltonų, raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį nedarykite nieko, kas kelia įtarimą, nesusidėkite su žmonėmis, dėl kurių nesate tikri. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, nevertėtų jų skolinti draugams bei giminaičiams. Atsargiau su elektros prietaisais, su kompiuteriais.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį, jei jums ko prisireiks iš savo viršininko, iš tėvų, prašykite neįkyriai, taktiškai, nors geriau tai apskritai atidėti. Beje, bet koks spaudimas šiandien išprovokuos atvirkščią reakciją bei sugadins jūsų reputaciją.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis – jau palankesnis metas, tačiau nemėginkite spręsti finansinių, verslo problemų – atidėkite tai rytdienai. Būkite atsargesni su užsieniečiais, ypač jei jie mėgins jus ko nors prašyti, mokyti.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį nė nepajusite, kaip sutirštinsite spalvas. Pasistenkite neleisti sau nervintis, taip pat skubėti. Netiks šiandien ir išlaidauti, santykius aiškintis. Visą tai naudinga perkelti penktadienio pavakarei, šeštadieniui.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį venkite kraštutinumų ir mažiau kreipkite dėmesį tiek į kritiką, tiek į komplimentus. Gautus dalykinius pasiūlymus patartina priimti tik su išlygomis, ir tai ne šiandien.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį mokėkite pasitenkinti tuo, ką turite, ir nesureikšminkite galimų nesėkmių, kliūčių, kažkieno klaidų – ne laikas perfekcionistiniam polėkiui. Imkitės tik tų darbų, kuriuos galite atlikti vieni – šiandien geriau į nieką pagalbos nesikreipti. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis smagesnis, reikalai pajudės tinkama linkme, tiesa, imkitės tik to, ką vieni galite sutvarkyti. Pamėginkite šiandien nusikratyti ne tik liūdnomis nuojautomis, bet tuščiomis viltimis meilėje, blaiviai įvertinti santykius.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį ne laikas spręsti finansines problemas, ieškoti naujo pajamų šaltinio, tvarkyti piniginius, turtinius reikalus. Net jei gausite neblogų pasiūlymų – neskubėkite sutikti. Šiuo metu vargu ar pavyks rasti sau idealias sąlygas.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį neskubėkite patikėti tuo, ką išgirsite. Taip pat likite savikritiški ir vertindami savo galimybes (dalykines bei finansines) bei atidūs dirbdami ar važinėdami – šiandien klaidos, trūkumai tikrai išlįs, taps rūpesčių priežastimi. Ir niekam nieko nežadėkite, nepasirašinėkite atsakingų dokumentų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį didelių finansinių vilčių puoselėti nederėtų, netiktų tvirtinti sandorių ar ilgalaikio darbo sutarčių, bet neatsisakykite gautų pasiūlymų laikinai veiklai, tiesa, duoti teigiamą atsakymą šiandien nederėtų.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį atsiras daugiau aiškumo, tvirtumo mąstant apie ateitį, bet nepasitenkinimas esamais rezultatais liks akivaizdus. Šiuo metu iš tiesų reikėtų atsisakyti aukštų siekių, gigantiškų užmojų – kol kas jie neįgyvendinami.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį atidėkite svarbius reikalus į šoną. Beje, tai padės suvokti klaidų priežastis, aptikti nesąžiningus kolegų ar partnerių poelgius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją