Palmira: pasikliaukite vidiniais kuždesiais

Penktadienis siejamas su didelėmis pastangomis, energijos koncentravimu, žmonių susitelkimu. Tai kolektyvinės veiklos metas. Diena palanki veiklai, bendravimui – tik likite mandagūs, pagarbūs, taip pat venkite prieštarauti bendrai nuomonei.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2023, 5:30 AM, atnaujinta Jun 9, 2023, 10:14 AM

Palanku tvarkyti piniginius, turto reikalus, tvirtinti sandorius, užmegzti bendradarbiavimą, pradėti veiklą naujoje darbovietėje, aiškintis teisybę, kovoti už teisųjį reikalą, imtis bylinėjimosi. Šis laikas geras kolektyvinei veiklai, palankus talkų organizavimui. Tiks kreiptis į aplinkinius – draugus, tėvus, vadovybę, – su prašymais. Šiandien gera proga spręsti bendravimo problemas su kolegomis.

Penktadienis labiau sėkmingas mokantiems įsiklausyti į nuojautas – pasikliaukite vidiniais kuždesiais... Jei intuicija pritaria, tinka imtis rizikingų sumanymų.

Beje, bus palanku mesti burtus tiems, kas dvejoja, pvz., išėję laukan meskite monetą atgal per savo namų slenkstį. Tik prieš tai nuspręskite, ką reiškia herbas, ką moneta.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti kovą, ginklus, ugnį ir blogai – vandenį, maistą.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė subraižytų, paslysti, nukristi, ypač į purvą.

Geras ženklas: rasti medinį daiktą, namuose duoną ar pyragą kepti.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis puikus tiek reikalų tvarkymui, tiek šventimams, pramogavimui, sekmadienis – emociškai kiek įtempta diena, nepalanki svečių priėmimui, viešnagėms – patartinas uždaresnis šeiminis bendravimas; šeštadienį patartini ramūs, duslūs tonai, vengtinos ryškios spalvos, ypač raudona, oranžinė; sekmadienį palankios neryškios spalvos, vengtinas baltos ir juodos derinys; pirmadienį palanki raudona, juoda, vengtinos pilka, ruda, violetinė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis veiklai palankus bei svarbus iki 13 val., kai viskas vyks pagal planą, o aplinkiniai bus draugiški, jus įvertins bei pritars. Šios dienos naujienos, susitikimai perspektyvūs. Vakarą palanku praleisti su tais, kuriuos mylite.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį neatsisakykite naujų dalykinių pasiūlymų – gana greitai tai bus perspektyvu. Galite sulaukti netikėtos pagalbos, paramos, kai kas net gali sutvarkyti svarbų reikalą už jus. Vakaras palankus pasikviesti senus draugus – tai gera proga ir nuoširdžiai pasikalbėti su bičiuliu dėl susikaupusių problemų.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį vieni mažai ką galėsite pakeisti – daug ką lems partneriai, geri draugai. Pirmą dienos pusę spręskite su jais esamas problemas, jei reikia, ieškokite naujų bendraminčių. Iki 13 val. sėkmingas laikas tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniečiais, su tolimomis kelionėmis. Vakaras palankus spręsti veiklos problemas neformalioje aplinkoje.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį iki 13 val. gana įtemptas laikas – pasistenkite nešvaistyti savo jėgų ginčams, konfliktas. Jei aplinkybės jus stabdys – vertinkite tai kaip likimo pirštą ir ramiai atidėkite reikalus kitoms dienoms. Vakarop palankus metas viešnagėms, susibūrimams. Tai ir puiki proga su sutuoktiniu pasikalbėti klausimu, kuriuo nesutariate, – kompromisą rasite.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį jūsų ryžtas turi būti nukreiptas tik susitarimo, susitaikymo pusėn – pyktis nepadės išsiaiškinti nesklandumų priežasties, juolab rasti visiems priimtiną išeitį. Iki 13 val. gera proga taikymuisi, tinkamas laikas deryboms. Daugiau dėmesio skirkite tvirtinti sąjungai su savo pora. Vakarą praleiskite sau emociškai malonioje, saugioje aplinkoje.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį atsiras galinčių ne tik užjausti, suprasti, įvertinti, bet ir rimtai patalkininkauti. Iki 13 val. tinkamas laikas susikaupusių reikalų tvarkymui, taip pat sveikatos tikrinimui. Tai puikus laikas užsiimti ir esminiu tvarkymusi (remontais) savo darbo vietoje bei namuose, o taip pat pasitikrinti sveikatą. Vakarą skirkite savo porai. Bus puikus laikas romantiškam pasimatymui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį pasiseks ten, kur neseniai nebuvo vilties. Pakovokite už savo šeimos, vaikų interesus. Jei į jus mažai kreipia dėmesio namiškiai, šiandien tinkama proga pareikšti savo nuomonę namuose – nesusipykę išsiaiškinsite susikaupusias problemas. Diena gera kūrybinei veiklai. Būkite atidūs savo vaikų kalboms. Gerai ką nors bendrai nuveikti, sukurti.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį nesiimkite jokių konkrečių veiksmų, nebent siektumėte susitaikyti su artimu žmogumi, pradžiuginti vaikus ar mylimą asmenį. Tiesa, pirmąją pusę tiks tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta. Vakaras palankus meilės pasimatymams.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį daugiau bendraukite, atnaujinkite pažintis, ieškokite bendraminčių, rėmėjų – jais gali tapti net ir jūsų draugai. Galimas netikėtas, malonus susitikimas ar gera naujiena. Tinka pasirašinėti finansinius dokumentus. Vakarą geriausia praleisti namuose su šeima – tiks kviestis pasisvečiuoti pas save draugus, giminaičius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį tinkamas laikas ieškoti investuotojų, rėmėjų, sudarinėti sandorius. Palanku įsigyti reprezentacinį daiktą namams bei teikti dovanas artimiesiems. Vakare galima intriguojanti pažintis.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienio pirmąją pusę būsite itin energingi, tad spėsite daug nuveikti. Antrą dienos pusę gali pavykti rasti neblogų galimybių laikinam uždarbiui. Galima ir nelaukta dovana. Vakaro susitikimų metu bus svarbu neprarasti saiko: juk kas per daug, tas nesveika: jei laikysitės aukso vidurio – problemų nepatirsite.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį pirmą dienos pusę iki 13 val. skirkite darbų užbaigimui, nesiimkite nieko atsakingo. Vėliau atgausite jėgas ir iniciatyva pereis į jūsų rankas. Jei energingiau sieksite savo tikslo, pakovosite už save – tikrai pasiseks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.