Palmira: diena kupina šiltų emocijų

Savaitgalis palankus aktyviam poilsiui. Šeštadienis kupinas šiltų emocijų – bus lengva reikšti artimiesiems bei aplinkiniams meilę, nuoširdumą. Palanki proga taikymuisi, dovanų teikimui.

Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Palmira Kelertienė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-10 05:30

Gera proga kažko mokytis, susitikti su bendraminčiais, keistis patirtimi. Tinka tartis dėl darbo reikalų. Verta imtis sudėtingų, sunkių darbų, kuriems reikalingas entuziazmas bei aplinkinių pagalba – puiku kviestis talkininkus.

Palankus metas pirkti knygas, taip pat spėti iš tekstų.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra svarbūs jums asmeniškai – jie susiję su aplinkiniais, tauta, valstybe.

Blogas ženklas: nemalonius kvapus užuosti ar visai nieko nebeužuosti dėl slogos, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą ar nupūstų kepurę, šaliką, skarelę, nulaužti žalią šaką, jei paukštis virš galvos klyktų, jei paukštis pro langą įskristų ar ant palangės atsitūptų.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Avinas (03 21–04 20). Gyvenimas gražus – jausitės pakylėti. Skirkite savaitgalį tingiam poilsiui. Nepatartina kažkuo sunkiu, varginančiu užsiimti – atsiribokite nuo rūpesčių, juos atidėdami kitai savaitei. Skirkite ši laiką ramybei, meditacijai. Būkite gamtoje.

Jautis (04 21–05 20). Persilaužimo dienos, kai turite nebijoti kažką pakeisti, su kai kuo atsisveikinti. Tiesa, tam palankesnis šeštadienis.

Dvyniai (05 21–06 21). Nebūkite griežti ir kategoriški šeštadienį, sekmadienio pirmąją pusę – ugdykite lankstumą.

Vėžys (06 22–07 22). Jausitės puikiai, ypač šeštadienį. Diena bus palanki kelionėms, viešnagėms ar svečių priėmimui.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį verta susirasti neužbaigtų darbų, susitikti su gerais mielais draugais, kad neliktų laiko gilintis į gyvenimo prasmę, – atiduokite pirmenybę praktikai, o ne teorijai.

Mergelė (08 23–09 22). Daug kas priklausys nuo jūsų pakantumo bendraujant, nuo santykių darnos su antrąja puse. Labiau pasidomėkite, kuo galite padėti. Bent jau kantriai išklausykite visas sutuoktinio pretenzijas. Nepraleiskite progos ir kitaip nudžiuginti (nuraminti) sutuoktinį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienis geras imtis atidėtų remonto ar tvarkymosi darbų namuose.

Skorpionas (10 24–11 22). Malonios dienos. Šeštadienis palankus spręsti meilės problemas, tinkamas ir atnaujinti nutrūkusį romantišką ryšį.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalį pasidžiaukite artimaisiais – būkite kartu su šeima. Išvykoms, viešnagėms ne pats geriausias metas. Šeštadienis puikus mažoms šeimos šventėms – kvieskitės giminaičius, draugus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Džiugius susitikimus, intriguojančias pažintis, o taip pat naudingus (gal ir netikėtus) pirkinius žada šeštadienis.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį derėtų užsiimti užvilkintais, užmirštais darbais, įvykdyti pažadus, duotus vaikams, mylimam asmeniui, o taip pat ir sau.

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalį būsite populiarūs, tad dėmesio nestigs, nors iš tiesų jums to nelabai reikės – norėsite nuo visų pabėgti ir ramiai pailsėti. Ir tai bus teisinga, nes dabar, kai Saulė Dvyniuose, reikėtų labiau pasigilinti į savo vidų, paanalizuoti savo slaptuosius poreikius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.