Palmiros horoskopas sekmadieniui, birželio 11 d.

Sekmadieniui rekomenduojamas ramus poilsis. Diena palanki kelionėms, įvairiems susibūrimams. Tiesa, jausis įtampa, tad likite saikingi bei santūrūs, ypač viešėdami, pramogaudami. Viešnagėms ar svečių priėmimui ne pats geriausias metas. Patartinas uždaresnis šeiminis bendravimas.

Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Horoskopas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 11, 2023, 12:01 AM

Ir būkite pagarbesni bendraudami su tais, kuriuos mylite, – tądien bus galima nepastebimai įžeisti. Ne laikas bus ir santykius aiškintis, juolab mėginti kerštauti.

Savaitgalį itin sustiprės intuicija, tad būkite atidesni pirmai minčiai, nuojautoms, sapnams ir nedarykite to, ko nesinori, net jei tai buvo suplanuota.

Sekmadienį 13 val. 28 min. Merkurijus įeis į Dvynių ženklą, kuriuo judės iki birželio 27 d. Tai labai stipri Merkurijaus padėtis, nes jis – Dvynių šeimininkas. Suaktyvės bendravimas, bet padaugės ir lengvabūdiškumo užmezgant pažintis – asmenines ir dalykines. Tokia Merkurijaus padėtis itin palanki besimokantiems, dirbantiems su informacija, rašantiems, važinėjantiems, prekiaujantiems.

Sekmadienį ryte 9 val. 16 min. Plutonas judėdamas atatupstas (Žemės stebėtojo atžvilgiu) sugrįš į Ožiaragio ženklą, kuriame bus iki 2024 m. sausio 24 d. Plutonas Ožiaragio ženklu juda jau senokai, nuo 2008 sausio 26 d. Nors Plutonas įėjo į Vandenį kovo 23 d., tačiau judėdamas atatupstas dar kartą grįš į Ožiaragį birželio 11 d. Vėl sustiprės Ožiaragio principai: koncentracija, giežta struktūra, disciplina, maksimalizmas. Bus svarbu remtis tik į save, į savo patirtį, savo triūsą: dykaduoniams, asmenims, neturintiems principų, tai sunkus laikas. Itin aktuali taps hierarchija pagal amžių, pareigas – Ožiaragis globoja senjorus bei vadovaujančius asmenis. Tad be pagarbos vyresniems ir labiau patyrusiems nedaug ką pešite savo gyvenimo kelyje į tikslą.

Plutonas Ožiaragyje suteikia ne tik discipliną, bet ir asketiškumą, konservatyvumą. Sudaro pagrindą naujoms politinėms ir ekonominėms valdžios struktūroms. Ši Plutono padėtis akcentuos principą „iš kiekvieno pagal gabumus“. Tampa svarbus dėmesys asmeniui. Šiuo metu dominuos asmenybės, kurioms būdinga tikslingumas, koncentracija. Tai itin naudingas metas toliaregiškiems asmenims, turintiems ilgalaikių tikslų. Beje, šis laikas sudėtingas dykaduoniams, tinginiams, nieko nedirbantiems, neturtintiems jokių tikslų bei valios, tiesiog ištižėliams.

Plutono judėjimas Ožiaragiu visų pirma sustiprina Žemės ženklų – Ožiaragių, Jaučių, Mergelių, – pozicijas ir susilpnina Vandenių, Svarstyklių.

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai buvo sapnuoti ugnį – pagalba, sėkmė, būti miške, medžius regėti – naujos pažintys, globa, lietus – sveikata, vaivorykštė – pagalba. Matyti daug baltos spalvos ar pačiam būti nuogam – nuostoliai, gėda.

Blogas ženklas: jei kas į akį įkristų, akis niežėtų, čiaudėti nuo dulkių – apgaulė, jei kaimynai užlietų vandeniu ar jūsų vandens čiaupas sugestų, kojas sušlapti – nusivylimas artimu žmogumi, nuostoliai.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų arba geltonų monetų – džiaugsmas, sėkmė meilėje, pamesti sagą – išsivaduosite iš nereikalingų ryšių, šviesius dūmus matyti (ne tabako) – apsaugos įgijimas, rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – apgaulės atskleidimas.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienio pavakarė palanki išvykai pas draugus.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį sukurkite sau jaukią, romantišką aplinką, leiskite laiką prie vandens.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis iki pavakarės – tinkama proga pokalbiams su tėvais ar su savo vaikais nemaloniais klausimais. Beje, likite dosnesni, ypač artimiesiems.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite kantresni sekmadienį (ypač vakare) artimųjų atžvilgiu – mokėkite jiems atleisti jų netobulumus.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis leis atsipūsti, atsipalaiduoti, jei išvyksite kur toliau nuo namų, na, ir nesivelsite į artimųjų, mylimo asmens auklėjimo pinkles (nieko nepešite).

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį būkite atidesni sveikatai, maisto kokybei – galimi apsinuodijimai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį, nors ir jausite energijos antplūdį, vis tik atsisakykite audringo pramogavimo – jums reikia pailsėti, sukaupti jėgas, sustiprinti sveikatą. Bendraujant su pora taps vertingu sugebėjimas nusileisti, nekomentuoti, vien pasidžiaugti jūsų bendryste.

Skorpionas (10 24–11 22). Būkite atidesni vaikams, daugiau laiko jiems skirkite sekmadienį. Nepersivalgykite, venkite stiprių svaigalų.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis žada džiugų vakarą, net jei ir suirs planuotas susitikimams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienio nuotaikos ramesnės, ir tai puikus laikas su artimaisiais leisti laiką gamtoje, kaimo sodyboje.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis patikrins jūsų polinkį taktiškam elgesiui (beje, jūsų mėginimai išaiškinti artimiesiems, ką jie daro ne taip, nebus suprasti teisingai).

Žuvys (02 19–03 20). Daugiau laiko praleiskite prie vandens.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.