Pirkinių maniakė P.Wrenn priversta meluoti savo tėvams

Penny Wrenn iš Niujorko galų gale nusprendė prabilti apie savo priklausomybę pirkiniams ir nuolatinį melą savo tėvams. 36-erių moteris teigia, kad su savo motina kalba net keletą valandų per dieną, tačiau niekuomet neužsimena apie savo priklausomybę ir augančią skolą bankui.

„Melas tapo mano gyvenimo palydovu. Kai tėvai paklausia manęs, kiek mokėjai už vieną ar kitą daiktą, visuomet sakau gerokai mažesnę sumą.
„Melas tapo mano gyvenimo palydovu. Kai tėvai paklausia manęs, kiek mokėjai už vieną ar kitą daiktą, visuomet sakau gerokai mažesnę sumą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-10 10:22, atnaujinta 2018-03-02 00:56

Melas tapo mano gyvenimo palydovu. Kai tėvai paklausia manęs, kiek mokėjai už vieną ar kitą daiktą, visuomet sakau gerokai mažesnę sumą. Tai tapo taip įprasta, kad kartais net pati nesuprantu, kas tiesa, o kas - melas“, - teigia pirkinių maniakė.

Panelė Wrenn tiki, kad finansinės bėdos ją lydi nuo pat vaikystės. Ji tapo tokia išlepinta po tėvų skyrybų, kuomet sąžinės graužatį jautę tėvai kaltę išpirkti bandė apipildami P.Wrenn dovanomis ir pirkdami jai viską, ko ji troško. Ji niekuomet neklausė tėvų iš kur šie gavo tiek pinigų, kad aprūpintų mergaitę.

Laisvai samdoma rašytoja teigia, kad šiuo metu yra įsiskolinusi net 2 tūkst. dolerių (maždaug 5 tūkstančius litų) ir visuomet vėluoja susimokėti mokesčius. Labiausiai P.Wrenn pergyvena dėl to, kad motina nuolat, lyg nujausdama, slapčia perveda šiek tiek pinigų į jos sąskaitą.

Moteris teigia, kad meluoja tam, kad apsaugotų savo tėvus. „Jau esu vieną kartą nuvylusi savo tėvus, nenorėčiau to pakartoti dar kartą.. Žinau, jog nevalia meluoti tėvams, tačiau kitos išeities tiesiog nematau. Niekuomet negalėsiu su jais turėti tokių santykių, apie kokius visuomet svajojau“, - teigia P.Wrenn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.