„One Direction“ narys L.Payne'as degantį draugo kūną gesino rankomis

„One Direction“ nario Liamo Payne'o geriausias draugas galop prabilo apie tai, kaip žvaigždė kaip įmanydamas stengėsi savo rankomis užgesinti ant draugo kūno įsiplieskusią ugnį. Praėjus mėnesiui po siaubingo incidento, Andy Samuelsas teigia tikintis, kad tik dėl dainininko greitos reakcijos jis vis dar gali mėgautis savo gyvenimu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-08 21:01, atnaujinta 2018-02-21 08:40

21-erių Andy buvo skubiai nugabentas į ligoninę po to, kai dėl nelaimingo incidento jis vos nežuvo ugnies liepsnose. Incidentas įvyko Liamo namuose per dainininko gimtadienį. Nelaimėlis patyrė 3 laipsnio nudegimus ir ištvėrė net 7 odos transplantacijas per vieną naktį.

Ir dabar, rodydamas savo siaubą keliančius randus, Andy teigia: „Užsimerkęs vis dar matau Liamo rankas, bandančias užgesinti liepsnas ant mano kūno. Visas mano kūnas degė – vienintelis žodis, kuris galėjo apibūdinti tai, kaip tuo metu jaučiausi, yra „siaubas“. Skausmas ir panika, kurią jaučiau – nelinkėčiau to net didžiausiam priešui.

Andy teigia, kad tuomet, kai jo kūnas užsidegė, laikas, atrodė, sustojo – jis teigia manęs, kad dega amžinybę. Vaikinas prisipažino netikėjęs, kad neišgyvens.

„Bėgiojau ratais ieškodamas, kaip užsigesinti, galų gale atsidūriau Liamo duše. Pažiūrėjau į savo ranką – odos tiesiog nebebuvo, ji kabėjo atplaišomis. Nelabai ką pamenu iš tos nakties, išskyrus tai, kaip galvojau, kad mano gyvybė po truputį gęsta. Jeigu Liamo vietoje būčiau buvęs aš – man būtų plyšusi širdis“, – teigia A.Samuelsas.

Andy papasakojo ir apie operaciją. Vaikinas atskleidė, kad nudegė jo kairė ranka, kairė krūtinės dalis ir dešinė kulkšnis. Oda buvo transplantuota, paėmus sveikus odos lopinėlius nuo vaikino šlaunies.

„Savaitė intensyvios terapijos skyriuje praėjo lyg per miglą. Atrodžiau taip prastai, kad tėvai galvojo, jog niekuomet nebebūsiu panašus į ankstesnįjį save. Mano mama ir mergina buvo šalia manęs 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Liamo ir kitų mano draugų palaikymas taip pat padėjo man šiuo sunkiu metu.

Liamas – geriausias mano draugas, ir šis įvykis tik dar kartą tai patvirtino. Jis kasdien susisiekia su manimi, net ir dabar, kai yra Australijoje, mes nuolat kalbame. Manau, kad šis incidentas jį taip pat paveikė. Jis vis kartoja, kad viskas bus gerai. Ir iš tiesų, jo žodžiai pasitvirtino – praėjo jau 4 savaitės ir aš vis dar kvėpuoju“, – susijaudinimo neslėpė Andy.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.