Užsispyrusi paauglė verslą perpirko iš savo viršininko

Neseniai 18 metų sulaukusi Molly Clegg tikrai turi kuo pasigirti – kai jos amžiaus merginos dar tik kloja pamatus savo būsimai karjerai, Molly mokosi, kaip tvarkytis su savo nuosavu verslu.

Molly Clegg.
Molly Clegg.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 19, 2013, 4:06 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:48 AM

O štai linksmiausia dalis yra ta, kad Molly verslas – ne turtingų tėvelių palikimas, o pačios merginos nuopelnas. Paauglė ilgai taupė pinigus ir, šiek tiek padedama tėvų, visai neseniai įsigijo juvelyrinių dirbinių parduotuvę, kurioje anksčiau dirbdavo pati.

Mergina dar neseniai puoselėjo viltis mokytis universitete, tačiau paaiškėjus, kad įmonė, kurioje ji dirbo pastaruosius metus, yra parduodama, nusprendė surizikuoti ir perpirkti parduotuvę iš savo viršininko. Apie darbą šioje juvelyrinių dirbinių parduotuvėje Molly svajojo jau nuo 10-ties, kai dar būdama visai maža mergina išleisdavo savo ilgai taupytus pinigus auskarams ar kitiems papuošalams, blizgantiems prabangiose parduotuvės vitrinose.

„Jaučiuosi tikru laimės kūdikiu ir tiesiog dievinu savo verslą. Negraužiu savęs dėl to, kad universitetą nustūmiau į antrą planą. Tiesą pasakius, daug ko išmokstu ir čia – dabar jau man priklausančioje parduotuvėje“, – teigia M.Clegg.

Savo parduotuvėje Molly prekiauja ir savo pačios kurtais juvelyriniais dirbiniais, kurie jau pelnė pripažinimą tarp vietos gyventojų. Nuo pat mažumės mergina įspūdingus papuošalus pagal užsakymą gamino savo draugams ir artimiesiems – taip susitaupydavo pinigų pramogos. M.Clegg įrodė, kad kai kurios vaikystės aistros išties gali tapti pelningu verslu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.