33-ejų J.Bieberio gerbėjas išleido 250 tūkst. dolerių tam, kad atrodytų kaip popmuzikos dievukas

Dainininko Justino Bieberio gerbėjų rate gausu įvairaus amžiaus žmonių – pradedant klykiančiomis paauglėmis, baigiant brandaus amžiaus damomis. Ir štai 33-ejų Toby Sheldonas tapo vienas iš jų. Tik šį kartą ne dėl lyriškų atlikėjo baladžių, o dėl švelnių jo veido bruožų. T.Sheldonas išleido daugiau nei 250 tūkst. litų plastinėms operacijoms, tik tam, kad supanašėtų su savo dievuku.

33-ejų J. Bieberio gerbėjas išleido 250 tūkst. dolerių tam, kad atrodytų kaip popmuzikos dievukas.<br>"Odditycentral" nuotr.
33-ejų J. Bieberio gerbėjas išleido 250 tūkst. dolerių tam, kad atrodytų kaip popmuzikos dievukas.<br>"Odditycentral" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2013, 4:43 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:46 PM

Toby buvo tiesiog apsėstas noro pasitobulinti. Būdamas vos 23-ejų jis pastebėjo, kad jo plaukai tampa vis retesni ir silpnesni, tad ryžosi plaukų persodinimo operacijai, ši procedūra jam atsiėjo net 20 tūkst. litų. Tačiau tikroji grožio manija prasidėjo 2008 metais, kai pasaulinio garso žvaigžde tapo jaunasis dainininkas J.Bieberis. Būtent Justino iškilimas popmuzikos pasaulyje pastūmėjo Toby į chirurginių skalpelių gniaužtus.

„Kai Justino veidas ėmė puikuotis ant žurnalų viršelių, supratau, kad noriu atrodyti taip pat, kaip ir jis. Aš nesidomėjau jo muzika, vienintelis dalykas, kas mane traukė – jo veido bruožai. Būtent pagal juos ir buvo atliktos visos plastinės operacijos, kurias pasidariau“, – teigia T.Sheldonas.

33-ejų vyrukas beveik 50 tūkst. litų išleido plaukų augimo linijos korekcijai, kad ataugus plaukams galėtų puikuotis vizitine JAV popmuzikos žvaigždės kortele tapusia vešlia šukuosena.

Lyg to būtų negana, vis dar savo išvaizda nepatenkintas ir baimės pasenti kaustomas Toby griebėsi botulino toksino injekcijų ir ryžosi akių vokų pakėlimo procedūrai.

„Kuo daugiau analizavau Justino veido bruožus, tuo labiau norėjau pakeisti savuosius. Žvelgdamas į jo nuotraukas supratau, kad viena iš jo grožio ir jaunystės paslapčių yra ne kas kita, kaip šypsena. Tad vieną dieną pasiryžau lūpų kampučių pakėlimo operacijai, ji padovanojo man amžinai laime spinduliuojantį veidą“, – teigia T.Sheldonas.

Per pastaruosius 5 metus Tony Bieberis (taip draugai vadina T.Sheldoną) iškentė galybę plastinių operacijų. Jis puikiausiai pamena, kad po lūpų kampučių pakėlimo procedūros siaubingi skausmai jį kankino net mėnesį, o štai po akių vokų operacijos atmerkti akių jis negalėjo kone savaitę. Nepaisant to, Tony nesitveria džiaugsmu, kad pagaliau atrodo taip, kaip jo dievukas.

„Žinau, kad prireiks dar daugybės operacijų, jog tapčiau J.Bieberio kopija. Štai, reikėtų pakoreguoti nosį ir sumažinti žandikaulį“, – teigia sustoti neketinantis ir lyg 15-metis berniukas dabar atrodantis T.Sheldonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.