Palikusi šeimą dėl kitos moters, lesbietė sulaukė staigmenos

Lucy Voss paliko savo sutuoktinį ir penkis vaikus dėl kitos moters, tačiau prabėgus laikui ir užgijus išsiskyrimo skausmui, buvęs sutuoktinis laimina naująją Lucy santuoką su išrinktąja ir net gi ryžtasi lydėti ją prie altoriaus.

Lucy Voss paliko savo sutuoktinį ir penkis vaikus dėl kitos moters, tačiau prabėgus laikui ir užgijus išsiskyrimo skausmui, buvęs sutuoktinis laimina naująją Lucy santuoką su naująja mylimąja ir net gi ryžtasi lydėti ją prie altoriaus.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Lucy Voss paliko savo sutuoktinį ir penkis vaikus dėl kitos moters, tačiau prabėgus laikui ir užgijus išsiskyrimo skausmui, buvęs sutuoktinis laimina naująją Lucy santuoką su naująja mylimąja ir net gi ryžtasi lydėti ją prie altoriaus.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2014, 6:40 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 10:13 AM

Po 18 bendro gyvenimo metų sutuoktinis Carl'as Vossas iš savo žmonos lūpų išgirdo, jog ji turinti naują mylimąjį. Sužinojęs sukrečiančią naujieną sutuoktinis pareikalavo pasakyti, kas gi tas naujasis mylimasis, tačiau atsakymas buvo šokiruojantis: „Jos vardas Leanne“.

Po to, kai sukrėstas vyras paprašė žmonos palikti namus, Lucy išėjo tik su plastikiniu maišeliu, kuriame tilpo vos keletas drabužių ir apsistojo pas 11 metų jaunesnę merginą, jos tatuiruočių salono klientę.

Praėjus 2 metams nuo skausmingo išsiskyrimo, Lucy (40 m.), turi naują lesbietę draugę. Per šiuos metus ji taip pat susitaikė su Carl'u ir buvęs sutuoktinis žada atlikti gražų gestą – vesti buvusią žmoną prie altoriaus per jos vestuves su nauja mylimąja. Šiuo metu Lucy gyvena su 25-erių metų Selina Atkins, tačiau buvęs mylimasis palaiko jos naujus santykius ir rūpinasi judviejų vaikais.

Carl'o ir Lucy skyrybų procesas tebevyksta. „Kartu mes praleidome daug nuostabių akimirkų, bet Carl'as taip pat supranta, jog sprendimas jį palikti buvo pats sunkiausias mano gyvenime. Mes labai gerbiame vienas kitą, mes vis dar esame geriausi draugai ir aš dėl jo padaryčiau viską. Tačiau daugiau nebegaliu gyventi meluodama ir apsimetinėdama tradicine žmona, nes esu beprotiškai įsimylėjusi Selin'ą“, – teigia Lucy.

Lucy sutiko Carl'ą būdama 18 metų iki tol niekada nebuvo pajutusi potraukio kitai lyčiai. „Su Carl'u buvo labai lengva bendrauti, jis turėjo gerą humoro jausmą, buvo išvaizdus džentelmenas, nuolatos mane lepindavo mažomis dovanėlėmis. Per mūsų pirmąją Valentino dieną jis man padovanojo raudoną rožę. Tai buvo taip romantiška, kad akimirksniu jį beprotiškai įsimylėjau“,– teigė Lucy. Kai Carl'as sužinojo naujieną, jog aš laukiasi, buvo be galo laimingas. Pirmasis sūnus Aaronas (dabar jau 22 metų) buvo dar kūdikis, kai jie tuokėsi 1994 metais. Vėliau gimė dar trys berniukai: Dale'as (19 m.), Joshua (17 m.) ir Luke'as (14 m.).

„Mūsų gyvenimas visuomet buvo chaotiškas. Dviejų miegamųjų name gyvenome su keturiais berniukais. Carl'as visą dieną dirbdavo parduotuvėje, o aš turėjau vakarinę pamainą greitojo maisto restorane. Greitai pamaitinusi vaikus, lėkdavau į darbą tiesiog palikdama vaikus savo vyro rankose“, – pasakojo moteris.   Baigusi studijas moteris atidarė tatuiruočių saloną ir būtent tada ji pirmą kartą suvokė jaučianti trauką tos pačios lyties atstovėms. Moteris atvirauja: „Leanne atėjo kaip klientė, laikui bėgant mes suartėjome seksualiai. Nuo to laiko pradėjau galvoti ar mane visuomet traukė moterys. Norėjau normalaus šeimyninio gyvenimo ir niekada neturėjau minties, jog galiu būti lesbietė. Seksą su Carl'u mačiau tik kaip būdą turėti vaikų, kurių be galo troškau. Žinojau, kad viena iš mano sutuoktinės pareigų yra patenkinti ir jo poreikius. Bet negalėjau pakęsti minties, jog aš jį apgaudinėju su Leanne. Žinojau, kad turiu jam prisipažinti.“

Po jų išsiskyrimo pasakyti visą tiesą vaikams buvo patikėta vyrui. „Nenorėjau, kad vaikai kentėtų dėl mano veiksmų. Jie nebuvo kalti dėl to. Tačiau po 4 mėnesių mano nauji santykiai suprastėjo, nes jutau didelį spaudimą iš savo vaikų pusės, o ir Carl'as jautė man pyktį“, – teigia Lucy. Po sunkaus periodo moteriai pavyko atkurti gerus santykius su vaikais. Ji tvirtina, kad nenori suardyti šeimos, mat jie to nenusipelnė.

Po išsiskyrimo su Leanne, Lucy buvo supažindinta su 25-erių metų Selina. Jos akimirksniu patraukė viena kitos dėmesį, tačiau į romaną stačia galva nesinėrė.

„Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad galiu bendrauti su žmogumi, kuris už mane jaunesnis 15 metų. Selina buvo tik trejais metais vyresnė už mano vyriausią sūnų, bet ji neketino pasiduoti. Mes nuolat susitikdavome, nes vietinė gėjų bendruomenė pakankamai maža ir glaudi. Ji kviesdavo mane į pasimatymus, bet paskutinę minutę aš vis tiek atsisakydavau.

Vedžiau Seliną iš proto, bet kažkas manyje tvirtino, jog darau klaidą. Galiausiai, po Kalėdų dienos, praleistos su vaikais ir vyru, trumpam apsilankiau pas bičiulius ir čia sutikau Seliną. Ji manęs laukė. Mes kartu ėjome link mano namų ir nuo to laiko ji mano paliko tik vieną vienintelį kartą, tam kad pasiimtų savo lagaminus kartu su savimi ir persikeltų į mano namus“.

Dabar Lucy į tėvų susirinkimus mokykloje kviečiasi tiek savo buvusį vyrą, tiek naują draugę. „Direktorius paaiškino, jog aš nesu tokia neįprasta, kaip maniau save esant. Jis sakė, jog mokykloje buvo daugybė tos pačios lyties šeimų, tačiau jam tai nė kiek nerūpėjo. Dabar lesbietės gyvenimas man atrodo įprastas. Selina ir aš esame viena kitai atsidavusios. Netgi savo telefone esu ją įsivedusi slapyvardžiu „būsima žmona“.

Selina yra įsitikinusi, kad turi nuostabius santykius tiek su savo būsimos žmonos vaikais, tiek su jos buvusiu vyru. „Aš gerbiu Carl'ą už jo stiprybę ir už tai, kad jis yra nuostabus tėvas. Vaikai jiems yra pirmoje vietoje. Kad esu lesbietė, suvokiau, kai man tebuvo devyneri. Mano mama visad mane palaikė, o dabar aš noriu palaikyti Lucy ir be galo laukiu, kada ji taps mano žmona“.

Tuo tarpu Carl'as (46 m.) per šį laiką susitaikė su šia situacija: „Po dvidešimties santuokos metų, kai stengėmės taip sunkiai išlaikyti sukurtą šeimą, negalėjau suprasti kaip Lucy visa tai galėjo sugriauti dėl kitos moters. Ši naujiena buvo tarsi žaibas iš giedro dangaus. Mano pasaulis buvo sukrėstas.

Jeigu jos gyvenime būtų atsiradęs kitas vyras, būčiau padaręs viską, kad tik ją susigrąžinčiau, bet kai sužinojau, kad tai yra moteris, supratau, kad viskas prarasta. Tuo metu negalėjau viso to suprasti, tačiau dabar esu patenkintas matydamas ją tokią laimingą ir kad jos santykiai su vaikais ir vėl yra puikūs.

Lucy yra nuostabus žmogus. Ji maloni ir atidi, dėl kito žmogaus padarytų viską. Kartu mes turėjome du dešimtmečius nuostabaus vedybinio gyvenimo. Turime penkis vaikus ir aš visuomet būsiu šalia jos, pasirengęs jai padėti. Jeigu po penkerių metų ji ateis ir pasibels į mano duris sakydama, jog visa tai buvo didelė klaida, aš ją visuomet priimsiu atgal. Apie šia akimirką aš svajojau daugybę kartų, tačiau manau, kad dabar tai tikrai neįvyks“, – pasakojo Carl'as.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: VSD pranešėjo komisijos išvados toliau kelia aistras