Moteris leidžia vyrui miegoti su kitomis, kad tik jos nepaliktų

57-erių metų britė Maria-Louise Warne leidžia savo mylimajam miegoti su kitomis moterimis – tik todėl, kad vyras jos nepaliktų. Du kartus išsiskyrus moteris teigia, jog ji neturi kito pasirinkimo, rašo „Daily Mail“.

Maria-Louise jau šešerius metus draugauja su Timu – ir šie santykiai jai labai svarbūs.<br>Youtube nuotr.
Maria-Louise jau šešerius metus draugauja su Timu – ir šie santykiai jai labai svarbūs.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2014, 2:06 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 7:44 PM

„Kai mylimasis pakvietė mane į savo namus, buvau pasiruošus su juo permiegoti, - pasakoja ji. - Greitai persirengiau savo geriausiais šilkiniais apatiniais, tiesiog apsvaigus iš susijaudinimo, įsėdau į mašiną ir po penkiolikos minučių jau buvau prie jo namų.

Su Timu draugavom jau ketverius metus, bet jis dirbo gydytoju, todėl retai galėdavome praleisti naktį kartu.

Trijų kambarių namo duris atidarė jis – mano gražusis 53 metų amžiaus vaikinas plačiai išskėstomis rankomis.“

Pamatė kitą moterį

Visgi ji, įsikabinusi Timui į parankę atėjus į virtuvę, pamatė tai, ko nesitikėjo – ant virtuvės stalo begėdiškai sėdėjo patraukli 20-metė moteris. Maria-Louise tiesiog ramiai atsisėdo ir stengėsi palaikyti malonų pokalbį, kol jie užbaiginėjo vyno butelį. Ji stengėsi nereaguoti į tai, kad jaunoji moteris, Lucy, glostė jos vaikino ranką.

„Kodėl į tai nereagavau? Tiesą sakant, nemanau, kad aš, moteris, kuriai virš penkiasdešimt metų, galiu tai daryti, - prisipažįsta Maria-Louise. - Nenoriu būti vieniša. Turiu priimti santykius tokius, kokie jie yra. Liūdna tiesa ta, kad mano metų moteris negali būti išranki.“

Lucy 2 valandą nakties pareiškė esanti pavargusi ir nužingsniavo laiptais į viršų. Timas paragino savo oficialią merginą irgi ten eiti ir pridūrė, kad jie eis į lovą ir pasikvies jaunąją moterį būti kartu.

„Man to jau buvo gana, - teigia Maria-Louise. - Stengdamasi sulaikyti ašaras vyrui išaiškinau, kad aš, 55 metų moteris, nenoriu tokių neskoningų santykių trise. Iš namų išėjau sunkia širdimi.“

Nuo tos dienos praėjo dveji metai, bet jie vis dar kartu. Maria-Louise jau šešerius metus draugauja su Timu – ir šie santykiai jai labai svarbūs. Jie pora, bet tam, kad galėtų būti kartu, moteris savo mylimajam turi leisti miegoti su kitomis moterimis, kai tik jis užsigeidžia.

Galbūt keista, kad ji, moteris su sėkminga karjera, taikstosi su tokiu pasibaisėtinu vyro elgesiu. Tiesa ta, kad esant 57 metų amžiaus šansai rasti kitą partnerį yra tokie menki, kad nėra kito pasirinkimo, nei susitaikyti su situacija.

Ankstesni vyrai atsisakė sekso

Maria-Louise prarado nekaltybę būdama tik 51-erių – abu vyrai, su kuriais ji susituokė prieš pažintį su Timu, atsisakė su ja užsiimti seksu.

Po dvejų metų pažinties su dabartiniu vaikinu jis moteriai leido suprasti, kad apie ištikimybę negali būti nė kalbos. Jis per visus jų bendravimo metus lytiškai santykiavo su dar trimis moterimis.

„Buvau drovi mergaitė iš kaimo, - pasakoja Maria-Louise. - Mama man įkalė į galvą, kad geros mergaitės „to“ nedaro. Nors ir vaikinai manim domėjosi, atstūminėjau juos iki pilnametystės. Tada pradėjau bendrauti su vienu vietiniu vyru.

Susituokėm tada, kai mano buvo 20 – dabar suprantu, kad tai padariau tikrai per anksti. Išsiskyrėm po penkerių metų.

Iškart po skyrybų sutikau savo antrą vyrą Carolą. Jis buvo 22 metais už mane vyresnis, atrodė labai mandagus ir rimtas. Mes susituokėme 1995-aisiais.

Dėl darbo pardavimų srityje daug keliavau, turėjau ne vieną progą romanams su kitais vyrais, bet likau ištikima.“

Jų vedybinis gyvenimas nebuvo labai sėkmingas – jie nė karto neužsiėmė seksu.

Carolas sirgo širdies ligomis. 2005-ųjų liepą jį ištiko širdies smūgis. Septyniasdešimtmetį paguldė į ligoninę, jis po trijų savaičių atsigavo. Gydytojas, paskirtas jam prižiūrėti, buvo Timas.

Susižavėjo vyro gydytoju

„Pirmoji mintis pamačius Timą buvo tik viena – koks jis dieviškai gražus, - sako Maria-Louise. - Stengiausi nepasiduoti vilionėms.

Visgi jis buvo gražiausias vyras iš visų mano pažįstamų. Nors iš pradžių su juo kalbėjausi tik apie vyro sveikatą, po kelių mėnesių vis labiau ir labiau laukiau tų susitikimų. Jie tapo laukiamiausiu savaitės įvykiu. Džiaugiausi galėdama bendrauti su savo amžiaus žmogumi, net jei tai vyko mano namuose, matuojant vyro kraujo spaudimą. Mums patiko ta pati muzika, filmai, turėjom panašų humoro jausmą.“

Iš pradžių tarp jų nieko nevyko. Jis buvo neseniai išsiskyręs su savo žmona.

„Carolo sveikata pagerėjo, - pasakoja Maria-Louise. - Pakvietėm Timą į namus vakarienės. Jis per daug išgėrė, todėl pasisiūliau jį parvežti namo. Prieš išlipdamas iš mašinos Timas mane pabučiavo.

Kad ir kaip jį mylėjau, stengiausi save įtikinti, kad jis taip kalbėjo tik dėl vyno. Aišku, mano vedybinis gyvenimas nebuvo geras, bet nenorėjau, kad viena iš problemų taptų neištikimybė. Buvau pasirengusi rūpintis Carolu jo sunkiausiais metais.“

Carolas po šešių mėnesių nei iš šio, nei iš to pareiškė, jog palieka savo žmoną ir nori likusį gyvenimą nugyventi su savo dviem dukrom. Maria-Louise jautė ir liūdesį, ir palengvėjimą.

„Susituokėm, kai man buvo 25-eri, - pasakoja moteris. - Po 24 metų rūpinimosi juo likau nejauna moterimi, kurios laukia vienišas gyvenimas. Visgi vėl pajaučiau ir laisvę.

Mažiau nei po mėnesio Timas mane pakvietė vakarienės. Atmosfera buvo nuostabi, išgėrėm butelį šampano. Jau po valandos mylėjomės ant jo sofos.

Tai buvo geriausia naktis mano gyvenime. Pasakiau jam, kad jį labai myliu ir dar niekada taip nesijaučiau.

Į klausimą „Kodėl aš?“ jis atsakė, kad aš ne tik graži, bet ir nuoširdi, ištikima, gal kiek naivi, bet ir verta pasitikėjimo moteris. Man ausyse jau skambėjo būsimų vestuvių varpai, įsivaizdavau mūsų tolesnį gyvenimą.“

Draugė pasakė tiesą

Praėjus šešiems mėnesiams Maria-Louis sužinojo, kad jis permiegojo su kita moterimi. Su jų bendra drauge, kuri nežinojo, kad jie su Timu draugauja. Būtent ji paklausta ir pasakė visą tiesą.

„Grįžusi namo apsiverkiau, - pasakoja moteris. - Nežinojau, ką daryti. Jei imčiau jam priekaištaut, likčiau viena. Nenorėjau ir grasinti jam. Sekimas irgi nebūtų atnešęs jokios naudos – nemaniau, kad tokia sena moteris kaip aš gali ką nors padaryti.

Man jau buvo prasidėjus menopauzė, o jis – vyras jėgų žydėjime. Maniau, kad dėl bet kokių priekaištų jis mane paliktų. Todėl tylėjau.

Praėjus metams nuo draugystės pradžios įtikinau jį aptarinėti mūsų ateitį. Užsiminiau apie ištikimybę ir tai, kokia ji man svarbi. Gailiuosi to.

Pasak Timo, jis turėjo teisę užsiimti seksu su tuo, kuo nori. Slėpiau šoką ir paaiškinau, kad intymūs santykiai yra artimumo apraiška, ir kad mylėdamasi parodau savo jausmus jam. Jis tiesiog atsakė, kad bus geriau, jei žinosiu, kaip viskas bus. Jis laimėjo – aš sutikau tai priimti. Neturėjau kito pasirinkimo.“

Visgi jų gyvenimas po to pokalbio atrodė nuostabus. Jie kartu praleido ilgas naktis, valgė skanų maistą ir klausėsi džiazo. Maria-Louise buvo tokia laiminga, kad net ignoravo tiesą apie savo vyro naktinį gyvenimą.

Tačiau jai nebuvo lengva. Buvo momentų, kai moteris sekso metu save mintyse lygino su kitomis moterimis, kurios tenkino jos vyrą.

Maria-Louise nustūmė baimę šalin ir tyliai planavo ateitį. Timas turėjo du vaikus su buvusia žmona, ir moteris norėjo, kad jie būtų jų tolesnio gyvenimo dalis.

Negali kęsti vienatvės

„Visgi ta naktis, kai jis norėjo įtikinti mane miegot su juo ir kita moterimi, vos visko nesugriovė, - teigia Maria-Louise. - Aiškiai suvokiau realybę: partneris man neištikimas. Nuėjau atlikti ŽIV testo, kas labai gėdinga esant 55-erių.

Neskambinau jam kelis mėnesius. Kai nebegalėjau savęs versti su juo nebendrauti, jis neatsiliepė į mano skambučius ir atsisakė susitikti.

Mes vėl susitikome praėjusių metų vasarį. Pasakiau jam, kad jį myliu, ir prašiau apsvarstyti jo nuomonę dėl ištikimybės.

Jis atsakė, kad apie tai negali būti nė kalbos – pasak jo, seksas yra panašus į apsipirkinėjimą: vieną dieną jis gali norėti kepsnio, kitą – skrudintos vištienos. Sprendimą priima jis pats.“

Moteris išėjo su ašaromis akyse. Ji jautėsi labai vieniša. Prieš užmigdama verkė galvodama apie namą, kurį buvo suplanavusi ateičiai. Maria-Louise sulig kiekvienu išaušusiu rytu suprato, kad jos 60-as gimtadienis vis arčiau ir arčiau.

Jos draugės stengėsi padėti jai pralinksmėti, aiškino, jog Maria-Louise gyvenimas daug geresnis be neištikimo vyro, bei kad yra daugybė kitų. Visgi moteris taip nemanė.

Ji šių metų gegužę, būdama 57 metų amžiaus, ji nusprendė, jog negali daugiau kęsti vienatvės. Moteris paskambino Timui ir maldavo priimti ją atgal.

„Nors draugės susirūpinusios dėl mūsų santykių, aš tiesiog priverčiau save susitaikyti su tuo, kad mano mylimasis užsiima seksu su kitomis, - prisipažįsta ji. - Jam 55 metai, tiesa, dabar jis gražus, bet tai netruks amžinai. Moterys anksčiau ar vėliau nebenorės santykių su juo.

Mūsų santykiai dabar normalūs. Džiaugiuosi, kad turiu kažką, kas laiko mano ranką ir sako, kad myli. Nė nenoriu žinoti, ką jis veikia nebūdamas su manim.

Aš žiūriu į ateitį.“

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.