Studentė suviliojo savo dėstytoją ir labai pasigailėjo

Molly Willows iš JAV buvo tokia pat, kaip ir daugybė kitų studenčių – kaip neretai nutinka, ji vieną dieną įsimylėjo savo dėstytoją. Skirtumas tas, kad ji su juo ir mylėjosi. M.Willows tai darė gana dažnai. Jų santykiai truko kelerius metus. Tai įvyko prieš 10 metų. Merginai tuo metu buvo 17, o profesoriui – 40.

Mergina kelerius metus leidosi į seksualinius nuotykius su savo dėstytoju.<br>123rf nuotr.
Mergina kelerius metus leidosi į seksualinius nuotykius su savo dėstytoju.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-26 14:23, atnaujinta 2017-10-13 14:37

Viskas prasidėjo gana nekaltai, rašo theguardian.com. Mergina dėstytojo per pertrauką paprašė cigaretės, ir jie šnekučiavosi apie Gilgamešo epą ir kitus literatūros kūrinius.

„Nekaltai flirtavome apie metus, iki vieno vakaro, kai profesorius kelis studentus pasikvietė į savo kabinetą – jaukią palėpę virš universiteto sporto salės, – prisiminė M.Willows. – Gėrėme, rūkėme marihuanos, tada išgėrėme dar.

Galiausiai su profesoriumi likome dviese, ant jo šiurkščios sofos, tuščių vyno butelių apsuptyje. Tikriausiai galite įsivaizduoti, kas vyko toliau.“

Neslėpė savo santykių

Mergina dar kelerius metus leidosi į seksualinius nuotykius su savo profesoriumi. Jie sukdavo butelį universiteto patalpose, dėstytojas ateidavo į savo draugės organizuojamus vakarėlius ir net nakvodavo jos namuose.

„Susidraugavau su jo sūnumis, – pasakojo ji. – Susipažinau su jo mama. Rengdavau vakarinius pasibuvimus jo namuose, į kuriuos būdavo kviečiami jo kolegos ir studentai.

Dėstytojas kartą areštuotas, nes vairavo girtas. Tą naktį ant priekinės sėdynės sėdėjau aš.

Santykių neslėpiau nuo šeimos ar draugų. Mano ramaus būdo tėtis atvažiavo susitikti su dėstytoju ir pasakė, kad panašu, jog jis – geras žmogus. Mama su juo visiškai nesutiko ir pareiškė, kad jis yra pavojingas šunsnukis.

Mano draugų nuomonės irgi išsiskyrė. Vieni manė, kad mūsų santykiai yra žavūs, o kiti – kad atstumiantys.

Santykiai man pačiai suteikė drąsos: aš suviliojau suaugusį, įtakingą vyrą.“

Viskas buvo tik žaidimas

Vieną naktį po sekso jie nuogi gulėjo lovoje, valgė skrudintus riešutus ir gėrė raudoną vyną. Dėstytojas merginos paklausė, ar ji mačiusi filmą „Manhetenas“. M.Willows atsakymas buvo ne.

Woody'as Allenas filme vaidina suaugusį, du kartus išsiskyrusį vyrą, kuris draugauja su 17-mete mergina.

Kai vyras merginą pristatė savo draugams, jis prisipažino, jog yra vyresnis už jos tėvą, tačiau neturi ko slėpti – bet gailisi kelių bjaurių dalykų.

„Pamenu, kad per nugarą nubėgo šiurpas, – prisipažino M.Willows. – Tuo metu nesupratau, kodėl pasijutau taip blogai, kai pažiūrėjau tą filmą. Tačiau dabar žinau, kad iš filmo suvokiau, jog pagyvenusiam, neatsakingam profesoriui buvau tik žaislas, skirtas įdomesniam laiko leidimui.

Jo požiūrį atskleidė vien pats faktas, kad jis man parodė tą filmą. Viskas buvo tik žaidimas. Tačiau mūsų santykiai tęsėsi.“

Paskutiniais jos metais universitete profesorius įtikino merginą užsirašyti į jo dėstomą kursą apie knygą „Džentelmeno Tristramo Šendžio gyvenimas ir mintys“.

„Tai yra 1000 puslapių ilgumo knyga apie pamišusį lunatiką, kurį buvo apakinęs jo apgailėtinas ego, – sakė M.Willows. – Tačiau tai nebuvo priežastis, dėl kurios neatlikdavau namų darbų. Taip buvo todėl, kad naktį prieš paskaitą būdavau pernelyg užsiėmusi intymiais reikalais su profesoriumi.

Būtent tada pradėjo keistis mano nuomonė apie tuometinius santykius. Buvo pernelyg sunku, kai supratau, kad tas vyras vertins mano pasiekimus. Žaidimas nebebuvo smagus. Turėjau nutraukti santykius.

Tiesa, jie baigėsi ne iš karto – kartais girti ir vėl puldavome vienas kitam į glėbį, susirašinėjome elektroniniu paštu. Galiausiai persikraustėme į skirtingas vietas ir daugiau nebebendravome.

Tačiau po šių santykių visam gyvenimui išmokau pamoką. Žaidimas su seksu ir galia gali jaudinti, bet gali likti įskaudinta.“

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.