Krokodilų medžiotojo šeimoje laukiami dvejų vestuvių maršai

Ar garsusis „gladiatorius“, aktorius Russellas Crowe (52 m.) pagaliau ves gamtininko Steve’o Irwino (1962–2006) našlę Terri Irwin (52 m.)? Šis klausimas pastaruoju metu vėl iškilo bene garsiausio Australijos aktoriaus gerbėjams.

Ilgamečius draugus R.Crowe ir T.Irwin suartino skaudžios netektys.<br>ViDA Press nuotr.
Ilgamečius draugus R.Crowe ir T.Irwin suartino skaudžios netektys.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2016-12-19 12:32, atnaujinta 2018-02-09 21:48

Jųdviejų romantiški santykiai į dienos šviesą išlindo dar metų pradžioje, bet garsenybių atstovai užtildė visus gandus. Bet dabar vėl įsižiebė kalbos apie planuojamą santuoką.

Kalbama, kad prieš 4 metus išsiskyręs su Australijos aktore ir dainininke Danielle Spencer (47 m.) Russellas ilgai liūdėjo dėl žlugusios santuokos.

Ilgakojė blondinė amerikietė Terri po vyro žūties taip pat ilgus metus negalėjo rasti tokio vyro, kuris atstotų buvusįjį.

Būtent skaudžios netektys labiau suartino ilgamečius šeimos draugus Russellą ir Terri. Juos abu sieja daug dalykų – meilė vaikams, šlovė, sėkmingai besiklostanti karjera ir skausmas.

Lyg bandydama paneigti gandus apie naują romaną ir būsimas vestuves, garsiojo gamtininko, krokodilų medžiotojo žmona per Amerikoje švenčiamą Padėkos dieną praėjusį ketvirtadienį savo „Twitter“ paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje ji – su savo vyru ir jųdviejų vaikais Bindi Sue ir Robertu Clarencu.

Šalia nuotraukos Terri prirašė esanti dėkinga savo vyrui už 14 nuotykių kupinų metų ir du gražius vaikus.

Būdamas 44-erių garsusis krokodilų medžiotojas lygiai prieš dešimt metų žuvo po vandeniu filmuodamas dokumentinį filmą. Šalia gimtosios Australijos krantų nardančiam S.Irwinui į krūtinę įdūrė raja.

Gamtininko žmona ir buvusi verslo partnerė, su kuria jis dažnai kartu pasirodydavo televizijos laidose, net ir praėjus dešimtmečiui po vyro žūties tvirtina iki šiol jį mylinti.

Vasaros pabaigoje duodama interviu vienam Australijos moterų žurnalui amerikietė tikino, kad po vyro mirties ji nebuvo nė viename pasimatyme.

Tuomet Terri sakė, kad jos gyvenimas su vaikais per daug geras, kad ji ieškotų kito žmogaus. Kalbėdama apie žuvusį sutuoktinį moteris tvirtino, kad jei nebūtų sutikusi Steve’o, greičiausiai nebūtų iš viso kada nors ištekėjusi ir sukūrusi šeimos.

„Mūsų santykiai buvo ypatingi. Tai, kas mus siejo, buvo nuostabu“, – ne kartą yra kartojusi amerikietė, mylimajam ištarusi „taip“ vos po aštuonių mėnesių draugystės.

Susitaikyti su vyro žūtimi jai nebuvo lengva. Terri ne vienus metus saugojo mylimojo daiktus tose pačiose vietose, kur jis juos palikęs. Net ir nusikirpti plaukus po Steve’o mirties jai atrodė nepakeliama.

Mat Steve’ui patiko, kai Terri nešiojo ilgus plaukus.

Tik prieš trejus metus moteris ryžosi pagaliau perstatyti jųdviejų trijų miegamųjų namą šalia šeimai priklausančio zoologijos sodo „Australia Zoo“.

Tiesa, name iki šiol liko Steve’o darbo kambarys, kuriame kabo daugybė gamtininko nuotraukų su pačiais įvairiausiais pasaulio gyvūnais.

Vyro ir vaikų tėvo netektis Terri dar labiau suartino su atžalomis. Jie stengiasi kuo daugiau laiko praleisti kartu.

Be to, šeima tęsia Steve’o pradėtus darbus.

Kasmet rengiamoje S.Irwinui atminti skirtoje šventinėje vakarienėje Terri su vaikais šlovina vyro pasiekimus ir darbus.

Taip nutiko ir praėjusį šeštadienį Australijos uostamiestyje Brisbane.

Pasipuošę ir gražūs Irwinai dalijosi prisiminimais apie bebaimį krokodilų medžiotoją, ragino prisidėti prie nykstančių gyvūnų rūšių išsaugojimo.

Pokylyje dalyvavo ir į Australiją savo dvidešimtojo gimtadienio švęsti atvykęs gamtininko dukters Bindi Sue (18 m.) širdies draugas, amerikietis vandensvydininkas Chandleris Powelas.

Australų spauda suskubo pranešti ir apie artėjančias jųdviejų vedybas ir netgi Bindi Sue nėštumą.

Tačiau aktorė, dainininkė, rašytoja ir televizijos žvaigždė Bindi Sue paneigė tokias kalbas sakydama, kad juodviem tiesiog gera kartu, o jai dar tiktai aštuoniolika.

Buvusio bene garsiausio šių laikų gamtininko sūnus Robertas (12 m.) taip pat jau pripratęs prie spaudos dėmesio.

Prieš ketverius metus jis pirmą kartą publikos akivaizdoje šėrė krokodilus šeimai priklausančiame zoologijos sode „Australia Zoo“.

Iš karto pasaulį apskriejo nuotraukos su mažamečiu, šeriančiu pavojingus gyvūnus. Tačiau jo motina Terri nė kiek nesijaudino, kad jos jauniausia atžala renkasi velionio tėvo kelią.

Atvirkščiai. Ji tvirtino, kad labai didžiuojasi sūnumi, vis labiau panašėjančiu į savo tėvą.

Tad dabar visa Australija stebi, ar garsiojo gamtininko vaikai turės ne mažiau garsų patėvį.

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.