Kūną dailinanti stilistė jau pretenduoja tapti lietuvių Kim Kardashian

Jungtinėje Karalystėje įsikūrusi stilistė Agnė Stumbrė (29 m.) pastaruoju metu tapo grožio chirurgų paciente, nes jai nebepatiko po trijų gimdymų gerokai pasikeitusi figūra. Lietuvoje emigrantė jau dailino krūtinę, pilvą, pasmakrę ir sėdmenis. Ar neseniai su dainininku Ernestu Urbonu (25 m.) susižadėjusi A.Stumbrė nebesiruošia daugiau gimdyti?

Po trijų nėštumų gerokai savo kūną pakoregavusi A.Stumbrė dabartiniam draugui E.Urbonui pažadėjo ateityje operacijų vengti.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Po trijų nėštumų gerokai savo kūną pakoregavusi A.Stumbrė dabartiniam draugui E.Urbonui pažadėjo ateityje operacijų vengti.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
 VidaPress nuotr.
 VidaPress nuotr.
 VidaPress nuotr.
 VidaPress nuotr.
 VidaPress nuotr.
 VidaPress nuotr.
Agnė Stumbrė su sužadėtiniu Ernestu<br>Ramūnas Danisevičius
Agnė Stumbrė su sužadėtiniu Ernestu<br>Ramūnas Danisevičius
Agnė Stumbrė su sužadėtiniu Ernestu<br>Ramūnas Danisevičius
Agnė Stumbrė su sužadėtiniu Ernestu<br>Ramūnas Danisevičius
Agnė Stumbrė su sužadėtiniu Ernestu<br>Ramūnas Danisevičius
Agnė Stumbrė su sužadėtiniu Ernestu<br>Ramūnas Danisevičius
Agnė Stumbrė su sužadėtiniu Ernestu<br>Ramūnas Danisevičius
Agnė Stumbrė su sužadėtiniu Ernestu<br>Ramūnas Danisevičius
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

May 16, 2017, 11:19 AM, atnaujinta May 16, 2017, 1:37 PM

Kadangi Agnė ir Ernestas draugauja nuo praėjusių metų rugpjūčio, o susižadėjo šiemet vasario mėnesį, vestuvių ir kūdikio pora dar neplanuoja.

Londone grožio saloną besiruošianti atidaryti A.Stumbrė pastaruoju metu dėjo nemažai pastangų, kad pagražintų savo kūno linijas – mat grožio srityje besisukanti emigrantė norėtų atrodyti dar dailiau.

Tėvynėje gražintis pigiau

Tačiau grožio chirurgų paslaugų Agnei teko ieškoti tėvynėje, nes tai pigiau negu Londone. Stilistė ne kartą savo kūną dailino vienoje Kauno klinikoje, iš kurios programišiai neseniai pavogė garsių klientų asmens duomenis ir nuotraukas, po to griebėsi šantažo.

Dėl to nemalonumų turėjo ir A.Stumbrė – jos vardu internetu buvo ketinama Londone paimti paskolą.

„Tačiau bankas tam užkirto kelią“, – dėl incidento pernelyg nesinervino Vilniuje gimusi ir prieš penkerius metus į Londoną išvykusi A.Stumbrė.

Makiažo ir kosmetologijos kursus baigusi Agnė, jei ne tėvų parama, vargiai galėjo išlaikyti du vaikus, todėl galiausiai nutarė palikti gimtinę.

Londone lietuvė truputį ragavo padavėjos duonos, tačiau neleido sau ilgai ja dirbti. Vėliau ji įsidarbino administratore dantų klinikoje, viešbutyje.

Agnė Londone susilaukė trečio vaiko, todėl išlaikyti atžalas tapo dar sunkiau.

12 metų dukrą, 8 ir 3 metų sūnus auginanti moteris įsiklausė į savo širdies balsą: „Nors buvau vizažistė ir kosmetologė, mane traukė aukštesnis laiptelis.

Londone baigiau stilistų kursus ir įstojau į koledžą studijuoti verslo vadybos. Kai baigiau mokslus, pradėjau dirbti su drabužiais – esu ne tik stilistė, bet ir dizainerė, nes kuriu apdarus.“

Užmezgė tarnybinį romaną

A.Stumbrė kūrė sceninius kostiumus dainininkės Dainos Bilevičiūtės suburtai grupei „XL Plus“, taip pat ir vaikinų grupei „Husarai“.

Agnė užmezgė tarnybinį romaną – buvęs „husaras“ E.Urbonas po kurio laiko tapo jos mylimuoju.

Tuo metu, kai ji, kaip stilistė, talkino lietuviams dainininkams, A.Stumbrei buvo atliktos ir grožio operacijos. Į plastinės chirurgijos kliniką Kaune emigrantė pirmąkart atvyko prieš pusantrų metų.

Tuomet jai buvo atlikta pilvo sienos plastikos operacija, vėliau ji buvo daroma dar kartą. Galiausiai chirurgas klientei pakelti sėdmenis.

„Juosmuo buvo sutvarkytas ratu – skalpeliu nuimti riebalai nuo pilvo, šonų, todėl buvo galimybė pakoreguoti ir sėdmenis“, – apie kūno dailinimą po pastarojo gimdymo, po kurio liko nukarusi pilvo oda, pasakojo A.Stumbrė.

Pasigražino prieš Motinos dieną

Šį pavasarį, prieš Motinos dieną, Agnė vėl grįžo į Kauną gražinti savo kūno – stilistei prireikė pakeisti krūtų implantus ir pakelti krūtinę.

Pirmąkart moteris krūtinės didinimo operaciją darė po antrojo nėštumo. Bet stilistei nebepatiko po trečios atžalos žindymo likusios nukarusios krūtys, todėl reikėjo vėl kreiptis pagalbos į plastikos chirurgus.

Vienu kartu emigrantė nušovė du zuikius – jai ne tiktai pakelta krūtinė, bet ir patobulinta pasmakrė – nuo jos nusiurbti riebalai.

„Visas operacijas darausi dėl savęs – buvo 3 nėštumai, kabėjo pilvas, dėl to jaučiausi blogai. Jei pilvas atrodo blogai, jį reikia tvarkyti“, – įsitikinusi A.Stumbrė.

Emigrantė dabar turi ne tiktai dailų pilvą, bet ir riestesnį užpakaliuką.

„Buvo pasiūlyta ratu pašalinti tai, kas nereikalinga, kad gražiai pasitemptų oda. Jeigu būtų buvęs pašalintas riebalų perteklius tik nuo šonų, nebūtų viskas taip gražiai atrodę.

Todėl ne implantai, o riebalų sluoksnis buvo „įdėtas“ į sėdmenis, kad jie būtų riestesni ir gražesni“, – atvirai savo grožio paslaptimis dalijosi A.Stumbrė.

Agnė negaili nei laiko, nei lėšų savo grožiui ir tam turi priežastį: „Pirmiausia turi mylėti save. Tada įvyksta visa kita.

Šiuos metus skyriau tam, kad iki galo susitvarkyčiau savo išvaizdą – juk ruošiuosi atidaryti grožio saloną, todėl norisi atrodyti taip, kaip man patinka.“

Agnė tikino išsprendusi savo grožio ir sveikatos problemas – daugiau jokia kūno dalis jos neerzina. Ji pamiršo ir pooperacinius nemalonumus – skausmą, odos tempimą.

Jei neturėtų sužadėtinio, šeimos narių ir draugų palaikymo, gijimas po operacijų jai būtų sunkesnis: „Teko spręsti, ko labiau reikia: ar visą gyvenimą atrodyti blogai, ar pasiryžti nuo to pasveikti.

Pasirinkau savaitę, per kurią pasveikau. Nenorėjau visą gyvenimą vaikščioti nukarusia krūtine, dėl to man būtų buvę nepatogu.“

Neseka Kim Kardashian

Lietuvės emigrantės sėdmenys dydžiu neprilygsta realybės šou žvaigždės Kim Kardashian užpakaliui, bet A.Stumbrė ir neturėjo tikslo būti panaši į amerikietę.

Tai buvo tik gydytojo pasiūlymas, o pati Agnė tikino nesekanti K.Kardashian.

„Ji – rinkodaros dalis. Su ja pramogų pasaulyje lyginamos kitos moterys, tegul ir lygina, kas nori“, – šyptelėjo Agnė.

Tačiau A.Stumbrė pajuto, kad sėdmenų didinimo operacija buvo kone skausmingiausia iš visų. Po operacijos Agnė dvi savaites negalėjo pasilenkti, net pati apsiauti batų.

Moteris juto stiprų odos tempimą, bet kai viskas sugijo, nemalonūs pojūčiai atslūgo. O gijimo laikotarpį batus mylimajai apaudavo ir juos užrišdavo Ernestas.

„Lietuvos pajūryje surengėme grupės fotosesiją su Agnės kurtais švarkais.

Nuo to laiko pradėjau bendrauti su Agne, atsirado daug daugiau planų.

Nusprendžiau išeiti iš grupės ir dainuoti vienas. Išleidau pirmą solinę dainą, kuriu antrą“, – apie tai, kad A.Stumbrė paskatino žengti solinės karjeros link, pasakojo E.Urbonas.

Mylima moteris rūpinasi Ernesto įvaizdžiu, padeda jam surengti koncertų Londone.

Juodu kartu gyvena Didžiosios Britanijos sostinėje, tačiau su naujomis dainomis atlikėjas nori įsitvirtinti ir Lietuvoje, mat dainuoja lietuviškai. Į jo koncertus Londone ateina tik tautiečiai emigrantai.

Pasipiršo per filmavimą

Bet E.Urbonas stilistei pasipiršo ne ten, kur juodu suka savo lizdą, o Vilniuje, per vienos pramoginės laidos filmavimą.

Agnė apie tokius vyro ketinimus nieko neįtarė, bet Ernestas jau keletą dienų nešiojosi sužadėtuvių žiedą.

Dainininkas buvo pakviestas į televizijos laidą duoti interviu ir paprašė, kad Agnė sutartu laiku atvyktų į studiją.

Moteris manė, kad ją laidos vedėjas pakalbins kaip dainininko mylimąją, nesitikėjo, jog įvyks sužadėtuvės.

Kai ji įžengė į studiją, atlikėjas priklaupė ir paprašė rankos.

„Ją ištiko lengvas šokas“, – pasakodamas apie piršlybas nusijuokė Ernestas.

A.Stumbrė nė karto nebuvo ištekėjusi, nors ir augina tris atžalas. Jų tėvai – skirtingi.

Tačiau stilistei vyrai, ir nebūtinai vaikų tėvai, piršosi jau tris kartus. Vestuvės neįvykdavo, nes santykiai iširdavo.

„Labai sunku sugrįžti į tas situacijas, kai man kas nors piršosi. Ne visada viskas buvo gerai, ne visada – lengva. Atkenti tą momentą ir judi į priekį.

Gal daug kas norėtų kapstyti, kaip viskas vyko, kodėl aš tiek daug kartų skyriausi, kodėl ką nors operuojuosi ar veikiu.

Atsakysiu – darau taip dėl to, kad ne egzistuoju, o gyvenu – dirbu, mėgaujuosi santykiais, viskuo, kas vyksta aplinkui, todėl džiaugiuosi kiekviena diena.

Nėra laiko liūdėti ar verkti, yra beprotiškai daug darbo, yra šeima: vaikai, vyras šalia“, – optimistiškai kalbėjo seksualioji stilistė.

Anksčiau Agnė turėjo Stumbraitės pavardę, bet pasikeitė į moters šeiminio statuso neapibrėžiančią sutrumpintą Stumbrės pavardę.

Nežinojo, kad turi vaikų

Kai E.Urbonas susipažino su A.Stumbre, nežinojo, kad ji turi vaikų. Dainininkas iš pradžių nė neįtarė, kad simpatiška moteris, kurią iškart įsimylėjo, – net trijų atžalų mama.

Ernestą patraukė energinga, optimizmu trykštanti ir nemenkos gyvenimo patirties turinti moteris.

Įprastoje kasdienybėje atlikėjas būna ramus, atrodo tarsi apsnūdęs, bet scenoje visiškai pasikeičia. Tačiau jam jau reikėjo tokio postūmio, kuris pakeistų jo gyvenimą.

Dainininkas norėjo pradėti solinę karjerą, bet ilgokai nesiryžo. O sutikęs Agnę tarsi gavo jos spyrį į sėdynę – į sceną žengė kaip solistas. Po pusmečio draugystės vyras neabejojo savo jausmais, todėl nutarė pasipiršti.

„Jaučiau, kad reikia tai padaryti. O kada bus vestuvės, dar neplanuojame“, – pasakojo geltonojo ir baltojo aukso žiedą su gilės kepurėlės formos akute, kurioje pūpso briliantas, įteikęs E.Urbonas.

Išskirtinį žiedą dainininkas užsakė pas juvelyrę Kristiną Sinkevič, nes žinojo, kad mylimajai patinka netradiciniai papuošalai. Juvelyrė įsimylėjėliui patarė rinktis žiedą su neįprasta ąžuolo gilės kepurėlės akute.

„Sukūrusi tokį žiedą menininkė ruošia papuošalų kolekciją gilės tematika“, – patikino sužadėtuvių žiedą kasdien nešiojanti A.Stumbrė.

Nors pora nesirenka datos vestuvėms kelti, tikisi, kad šventė gali įvykti neplanuotai.

„Geriausi dalykai nutinka per daug negalvojant“, – įsitikinęs E.Urbonas.

Agnė savęs taip pat nespraudžia į standartinės moters rėmus.

„Visi bando prikišti, kad gyvenu vienaip ar kitaip. Gyvenu taip, kaip noriu ir kaip pavyksta.

Todėl su Ernestu džiaugiamės kiekviena diena, nežinome, kaip bus rytoj.

Mums gerai taip, kaip yra“, – sakė A.Stumbrė.

Stilistės atžalos jos mylimąjį priėmė draugiškai, dėl to moteris tik džiaugėsi.

„Vyresnieji vaikai su Ernestu bendrauja kaip su draugu, mažylis jį pripažįsta kaip tėtį“, – patikino Agnė.

Pažintis su Agnės vaikais įvyko ne per prievartą.

„Draugiškai bendraudami savaime tapome gerais draugais. Vaikai aprūpinti, lanko mokyklas, būrelius. Jie – šaunūs“, – įsitikinęs E.Urbonas.

Ar jam patinka, kad Agnė vieną po kitos darosi grožio operacijas ir vis tobulina savo kūną?

„Agnei sakau, kad ji ir taip graži. Kiek galima gražintis?

Ji lyg ir prižadėjo, kad daugiau nieko nebedarys.

Keletas operacijų tikrai buvo būtinos, kartu šiek tiek pasitobulino sėdmenis.

Aš ją palaikiau dėl to, kad reikėjo tų operacijų.

Jeigu man reikėtų, manau, ji mane irgi visiškai palaikytų.

Teko ją slaugyti po operacijų, bet tai nebuvo sunku“, – sakė E.Urbonas.

Užsienio žvaigždės pamišo dėl įspūdingų sėdmenų

Įspūdingų kūno formų K.Kardashian (36 m.) nepaliauja tikinti, kad jos sėdmenys natūralūs. Tačiau socialinių tinklų žvaigždė vengia nuotraukų iš nugaros. Ją lydi apsaugininkas ir stebi, kad kas nors neįamžintų įspūdingo užpakaliuko, bet paparacams yra pavykę padaryti slaptų kadrų. Dažnai realybės šou žvaigždės drabužiai iš priekio atrodo puikiai, o iš nugaros verčia abejoti, ar iš viso tinka. Daugelis pastebi, kad Kim sėdmenys neproporcingai dideli. Todėl sklinda gandai, jog garsenybei buvo pašalinta pora šonkaulių, o silikoniniai implantai įsiūti į sėdmenis, kad būtų sukurta ideali smėlio laikrodžio figūra, arba vadinamasis vapsvos liemens įspūdis.

Amerikietė reperė, dainų autorė, modelis Nicki Minaj (34 m.) prieš keletą metų taip pat pasidailino sėdmenis. Tačiau kalbama, kad riestą užpakaliuką ji turi ne dėl to, kad liejo prakaitą sporto salėje, o dėl to, jog sėdmenis tobulino silikoniniais implantais.

Aktorė ir dainininkė Jennifer Lopez (47 m.) prieš porą metų buvo tituluojama brangiausio pasaulyje užpakaliuko turėtoja – jos sėdmenys įvertinti beveik 25,4 mln. eurų. Tačiau garsios amerikietės kūno linijos akivaizdžiai keitėsi tik pastaruoju metu, o labiausiai didėjo seksualioji kūno dalis – sėdmenys. Manoma, kad irgi ne be plastikos chirurgų pagalbos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.