Girtų žvaigždžių išsišokimai: mylėjimasis su benamiu – ne riba

Esame įpratę prie girtų žmogelių „žygdarbių“, rodomų per TV ir aprašomų žiniasklaidos puslapiuose. Tačiau galvojame, kad taip gali nutikti tik eiliniams bėdžiams. O štai visuomenės elitui priklausantys žmonės, manome, iki to negalėtų nusiristi.

 Girti „žygdarbiai“ būdingi ne tik Lietuvos, bet ir užsienio „elitui“. <br> LR archyvo ir Scanpix nuotr. 
 Girti „žygdarbiai“ būdingi ne tik Lietuvos, bet ir užsienio „elitui“. <br> LR archyvo ir Scanpix nuotr. 
 P.Hilton.<br> Scanpix nuotr.
 P.Hilton.<br> Scanpix nuotr.
 K.Moss.<br> Scanpix nuotr.
 K.Moss.<br> Scanpix nuotr.
 J.Galliano.<br> Scanpix nuotr.
 J.Galliano.<br> Scanpix nuotr.
 K.Sobčiak.<br> Scanpix nuotr.
 K.Sobčiak.<br> Scanpix nuotr.
 E.Lisauskienė.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Lisauskienė.<br> LR archyvo nuotr.
 L.Lohan.<br>  Scanpix nuotr.
 L.Lohan.<br>  Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Aug 14, 2018, 3:12 PM, atnaujinta Aug 14, 2018, 4:08 PM

Būtent dėl to praėjusią savaitę daugelį šokiravo žinia apie kaunietės atlikėjos Erikos Škudzinskienės (Lisauskienės) išsišokimą – stipriai įkaušusi 52 m. moteris miesto centre mylėjosi su benamiu.

Ir iš tikrųjų, ant raudonų kilimų ir oficialiuose pobūviuose žvaigždės paprastai būna labai kuklios, korektiškai elgiasi, lipšniai šypsosi ir pozuoja fotografams. Tačiau, deja, toks vaizdas yra labai apgaulingas. Kai prasideda uždari vakarėliai, tuomet ir atsiskleidžia tikrasis elito veidas. Siūlome prisiminti užsienio žvaigždes, kurios apgirtusios mėgsta atpalaiduoti vadžias.

Paris Hilton

Mūsų „girtuoklių maratone“ pirmauja vakarėlių liūtė ir skandalingoji dūzginėtoja Paris Hilton (37 m.). Vien tik už Paris pasirodymą vakarėlyje organizatoriai pasirengę sumokėti šimtus tūkstančių dolerių. Juk ten, kur koją įkelia skandalingoji blondinė, tikrai nebus nuobodu. Užtenka jai išgerti – ir iš karto netenka savikontrolės!

Kaip taisyklė, Paris viliotiniai persikelia ant stalo, o po to spaudoje pasirodo nepriderančios jos nuotraukos. Po kelių šimtų panašių atsitikimų Paris atsipeikėjo ir uždraudė žurnalistams lankytis vakarėliuose, kuriuose ir pati dalyvauja.

Nieko nuostabaus, kad savo laiku jos tikras senelis, viešbučių imperijos valdytojas, Barronas Hiltonas (90 m.) atėmė iš Paris jai paskirtus 60 milijonų dolerių, pareikšdamas, kad vaikaitė daro gėdą šeimai.

Ksenija Sobčiak

Ne veltui Kseniją Sobčiak (36 m.), kandidatavusią į Rusijos prezidentus, anksčiau vadino rusiškąja Paris Hilton. Šios žvaigždės išsišokimai ne mažiau įsimintini. Jaunystėje Ksenija ne kartą buvo įsipainiojusi į skandalingas istorijas: gerdama iki sąmonės netekimo, šoko erotinius šokius, pykosi su aviakompanijos darbuotojais ir netgi paskambinusi grasino balerinai Anastasijai Voločkovai (42 m.), kuriai nuo seno jautė neapykantą.

Kartą, dalyvaudama filmavimuose viename iš Prancūzijos miestų, K.Sobčiak surengė striptizą kartu su Olimpinių žaidynių prizininku dziudo meistru Dmitrijumi Nosovu (38 m.). Ir taip į jį įsitraukė, kad užmiršo patvirtinti bilietų į Maskvą rezervaciją.

Britney Spears

Visiems žinoma pop princesės Britney Spears (36 m.) aistra alkoholiui. Išsiskyrusi su Kevinu Federlineʼu (40 m.) dainininkė susidraugavo su Paris Hilton. Blondinės dažnai kartu lankėsi klubuose ir linksminosi iki nukritimo. Paris įtaka buvo tokia stipri, kad netgi dainininkės artimieji nepajėgė jos įkalbėti kreiptis į reabilitacijos centrą.

2007 m. po visą internetą pasklido žinia, kad Britney klipo „Give Me More“ filmavimo metu suviliojo masinėse scenose dalyvavusį vaikiną. Dainininkė tiesiog nusimetė drabužius ir kartu su naujuoju draugu patraukė į baseiną gerti kokteilių, o vėliau jie ir iš viso persikraustė į numerį.

2008 m. Britney buvo sulaikyta už vairavimą išgėrus. Už tai netgi buvo uždaryta į areštinę.

Johnas Galliano

Visi pamena skandalingą istoriją, nutikusią britų dizaineriui Johnui Galliano (57 m.). Būdamas stipriai išgėręs, viename iš Paryžiaus barų dizaineris leido sau laidyti antisemitines replikas lankytojų atžvilgiu. Už tai jis neteko „Dior“ mados namuose kūrybos direktoriaus pareigų ir asmeninio prekės ženklo „John Galliano“.

Ilgi mėnesiai aiškinimųsi, reabilitacijos centras, 6 tūkstančių eurų bauda ir išvarymas iš mados verslo – tiek girtos „kvailystės“ kainavo J.Galliano.

Kate Moss

Gera Johno Galliano draugė modelis Kate Moss (44 m.) taip pat mėgo pasėdėti prie butelio. Jos skambūs romanai su Pete Doherty (39 m.) ir Johnny Deppu (55 m.) įsiminė svaiginimosi maratonais ir skandalais. Kartą J.Deppas rado ją vonioje nusigėrusią iki sąmonės netekimo ir pragulėjusią ten keletą valandų.

Būdama ištekėjusi už muzikanto Jamie Hinceʼo (49 m.), žvaigždė toliau skambinėjo buvusiam širdies draugui Pete Doherty. Leido sau K.Moss ir kitokius nederamus dalykus. Pavyzdžiui, 2012 prekės ženklo „Topshop“ vakarėlyje dainininkui Enrique Iglesias (43 m.) nuo scenos prisipažinus, kad vaikystėje buvo iki ausų įsimylėjęs K.Moss, pastaroji jam į veidą šliūkštelėjo stiklinę vandens ir apmėtė bandelėmis.

Lindsay Lohan

Nė dienos be skandalo – tokiu devizu vadovaujasi aktorė Lindsay Lohan (32 m.). Sulaukusi 26 metų mergina iš sėkmingos ir perspektyvios aktorės virto lėbautoja ir vagile. Jai ne kartą buvo pateikti kaltinimai vairavus išgėrus, skirtas namų areštas, aktorė netgi buvo nusiųsta plauti tualetų į morgą.

Nepaisant to, kad gauna padorius honorarus, Lindsay nuolat įsigudrina nesumokėti už patikusius daiktus ar iš parduotuvės išsinešti kokias nors brangenybes. Gali būti, žvaigždė tiesiog serga kleptomanija, o svaigalai ir narkotikai, kurie jai yra pirmos būtinybės daiktai, dar labiau sunkina situaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.