Biseksualią anūkę gynęs senelis sukėlė dar didesnes aistras

Netikėtas Monikos Miller (23 m.) prisipažinimas, kad yra biseksuali, ne tik sukėlė katalikiškos Lenkijos visuomenės pasipiktinimą, bet ir išmušė iš vėžių jos senelį Leszeką Millerį (72 m.), kuris daug metų vadovavo Kairiųjų demokratų sąjungai (KDS) ir ėjo ministro bei premjero pareigas keliose vyriausybėse.

M.Miller į visuomenės akiratį pateko prieš metus, kai jos nuotrauką savo „Twitter“ paskyroje įdėjo pats senelis buvęs Lenkijos premjeras L.Milleris.<br>„Wikipedia“ nuotr.
M.Miller į visuomenės akiratį pateko prieš metus, kai jos nuotrauką savo „Twitter“ paskyroje įdėjo pats senelis buvęs Lenkijos premjeras L.Milleris.<br>„Wikipedia“ nuotr.
Buvęs Lenkijos premjeras L.Milleris
Buvęs Lenkijos premjeras L.Milleris
Daugiau nuotraukų (2)

Specialiai LR, Varšuva

Aug 19, 2018, 6:44 PM

Lenkijos ekspremjeras suskubo pareikšti, kad jo anūkė nėra netradicinės seksualinės orientacijos.

L.Milleris užtikrino gerai pažįstąs anūkę ir iki šiol matė ją vien su vaikinais, o šiuo metu ji esą kaip tik išgyvena išsiskyrimą su partneriu.

„Monika yra normali, heteroseksuali moteris ir iki šiol turėjo tik sužadėtinius, bet ne sužadėtines“, – pareiškė ekspremjeras.

Buvusio kairiųjų lyderio žodžiai papiktino naujuosius partijos vadus. Jie siekia lygiuotis į liberalius Vakarų Europos kairiuosius, dalyvauja gėjų paraduose ir remia seksualinių mažumų norus legalizuoti homoseksualų vedybas bei įsivaikinimą.

Kairieji, tarp kurių yra įvairios seksualinės orientacijos narių, atsiprašė už L.Millerio žodžius, kad normali yra tiktai heteroseksuali moteris.

„Stengsimės, kad mūsų nariai labiau įsisąmonintų lyčių lygiateisiškumo principą“, – pareiškė KDS spaudos atstovė Anna Zukowska.

Varšuvos dailės akademijoje grafiką studijuojanti M.Miller į visuomenės akiratį pateko prieš metus, kai jos nuotrauką savo „Twitter“ paskyroje įdėjo pats senelis.

Jis pasigyrė anūkės grožiu, tačiau socialinio tinklo lankytojus labiausiai sudomino Monikos kūno puošmenos.

Tai, kad ekspremjero anūkė kūną nuo kojų pirštų iki galvos išmargino tatuiruotėmis ir keliolika auskarų, pribloškė vyresnius tautiečius ir sužavėjo jaunimą.

Iki tol plačiajai visuomenei nežinoma mergina atsidūrė žurnalų viršeliuose, ją ėmė kviesti televizijos.

M.Miller prisipažino nesitikėjusi tokio populiarumo, nes save laikė bjauria, o dėl klasės draugų patyčių mokykloje nuolat išgyveno depresiją, sirgo bulimija.

Dėl to, kad mergaitės senelis buvo kairiųjų lyderis, dalis dešiniųjų pažiūrų mokytojų bei moksleivių ir netgi jų tėvų atvirai rodė panieką Monikai.

Iš moksleivės buvo tyčiojamasi ne tik žodžiais – ją apspjaudydavo, sumušdavo, net aplaidydavo akmenimis. Ypač sunkiai tokias patyčias mergina išgyveno brendimo laikotarpiu, nes tuo metu sustambėjo ir patyrė dar daugiau patyčių.

Išsigydyti nuo depresijos ir bulimijos padėjo įsiplieskusi meilė, kūno rengybos treniruotės ir senelio patarimai. Jis mergaitei parodė, kiek daug negatyvių žinučių ateina į jo mobilųjį telefoną, ir pamokė, kad į tokias šiukšles neverta kreipti dėmesio.

Nuo depresijos išsigydyti esą padėjo ir tatuiruotės. Piešimo kursus nuo vaikystės lankiusi Monika pirmai tatuiruotei ryžosi sulaukusi vos penkiolikos metų.

Tatuiruotė suteikė pasitikėjimo savimi, ir mergina nusprendė jų darytis daugiau. Ji nutarė tatuiruotėmis įamžinti kiekvieną svarbų savo gyvenimo įvykį, todėl piešinius ant kūno dabar laiko neatskiriama savo asmenybės dalimi.

Seneliui toks anūkės pomėgis iš pradžių nepatiko, tačiau jis su tuo greitai susitaikė. Blogiau į tatuiruotes reagavo mokytojai ir klasės draugų tėvai.

Pastarieji įtarinėjo, kad M.Miller yra narkomanė arba prostitutė, kad susidėjo su mafija. Plūdo ir kai kurie gatvės praeiviai, tramvajų keleiviai, kelis kartus dėl tokios išvaizdos ji nebuvo įleista į restoraną ir diskoteką.

Užtat dabar originali M.Miller išvaizda tapo jauku televizijoms, modelių agentūroms, sporto klubams. Išpopuliarėjo ir jos „Instagram“ paskyra.

Joje mergina dalijasi patirtimi apie tatuiruočių darymąsi, kūno rengybą ir kaip numesti antsvorį, išsigyti bulimiją ir depresiją.

Monika tikino, kad kūno rengyba jai padėjo atsikratyti net 17 kilogramų antsvorio, įgyti pasitikėjimo savimi, išsigyti ligas.

Prieš keletą mėnesių prisipažinusi, kad turi partnerį teniso trenerį, M.Miller neseniai pareiškė, jog vėl yra laisva.

Po ekspremjero anūkės prisipažinimo, kad yra biseksuali, vienas seksualinių mažumų klubas atsiuntė merginai nemokamą bilietą į rengiamą diskoteką.

Žinantys Monikos charakterį spėja, kad ji nustebins dar ne kartą, o ateityje gali sekti senelio pėdomis – ryžtis politinei karjerai. Galbūt netradicinės seksualinės orientacijos atskleidimas ir yra pirmas žingsnis tuo keliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.