Pati baisiausia išdavystė: moteris nubudo savo lovoje lyg siaubo filme

Partnerio, draugo, sutuoktinio išdavystė – didelis smūgis kiekvienam žmogui. Tačiau priklausomai nuo įvairių aplinkybių jis gali būti didesnis ar mažesnis. Katie (22 m.) iš Jungtinės Karalystės, Mančesterio patyrė, ko gero, didžiausią, kokią tik įmanoma, dabar jau buvusio sužadėtinio išdavystę.

 Kai Katie susipažino su Jacku per savo draugą, iš karto įsimylėjo.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Kai Katie susipažino su Jacku per savo draugą, iš karto įsimylėjo.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 21, 2018, 2:52 PM, atnaujinta Oct 17, 2019, 5:58 PM

Vaiko auginimą namuose vietoj darbo pasirinkusi Katie nuoširdžiai pasitikėjo savo sužadėtiniu Jacku. Ir juo pasitikėjo iki tos nakties... Kas tada įvyko, Katie nusprendė papasakoti detaliau.

Pasipiršo per antrą pasimatymą

Kai Katie susipažino su Jacku per savo draugą, iš karto įsimylėjo. Jackas jai pasirodė labai mielas, malonus ir linksmas. Jų pirmasis pasimatymas įvyko vienoje kavinėje. Ten jie susitiko ir antrą kartą. Tą kartą jis jai ir pasipiršo. Mergina pamanė, kad jis juokauja. Tačiau supratusi, kad jis kalba rimtai, pasakė „taip“.

Katie suprato, kad viskas įvyko per greitai, tačiau jis jai labai patiko. Jis pasukdavo ją į save, jie apsikabindavo ir bučiuodavosi. Jų draugai ir šeima buvo apstulbę. Visi kalbėjo, kad jie per menkai vienas kitą pažįsta. Tačiau jiems jų kalbos nerūpėjo. Jie pradėjo gyventi kartu ir buvo nepaprastai laimingi.

Po trijų mėnesių Katie suvokė, kad kažkas atsitiko. Ji buvo nėščia. Apie tai pasakė Jackui. Jis jautėsi taip pat kaip ir ji: truputį susirūpinęs, truputį susinervinęs, tačiau laimingas.

Po kelių mėnesių jie buvo pasirengę kūdikio gimimui. Abu išvyko į Liverpulį, arčiau jo darbo. Įrengė vaiko kambarį.

Gimus sūnui Jackas palaikė Katie. Ji buvo labai patenkinta. Jis buvo tiesiog tobulas. Jos širdis tiesiog salo.

Grįžę namo jie paniro į naują rutiną. Jackas padėdavo visada, kai tik nebūdavo darbe. Iš tos laimės Katie galvojo, kad kartu su juo praleis visą gyvenimą.

Nauji draugai

Jackas jai dažnai pasakojo apie savo darbo draugą Pete'ą (vardas pakeistas).

Kartą Pete'as ir jo žmona pakvietė Jacką ir Katie kartu su vaiku į svečius. Pete'as pasirodė draugiškas. Jis pristatė Katie savo žmonai Ameliai (vardas pakeistas). Jos gerai sutarė. Amelia pasirodė Katie labai miela ir jos turėjo apie daug ką paplepėti. Dažnai užsukdavo viena pas kitą kavos, eidavo kartu apsipirkti, Katie stumiantis vežimėlyje gulintį sūnų. Katie buvo labai patenkinta, kad taip visiems keturiems sekasi draugauti.

Kartais Jackas eidavo pas naujuosius draugus į svečius vienas. Katie manė, kad jis eina pas Pete'ą. Tačiau kartą Katie suprato, kad Jackas eina į svečius ir tuomet, kai Pete'o nebūdavo namuose, o tik Amelia. Tai moteriai sukėlė įtarimus. Tačiau Jackas pasakė jai nebūti kvailai. Juk Amelia yra jo draugo žmona.

Katie stengėsi nusiraminti ir nebūti tokia įtari. Tačiau pastebėjo juos flirtuojant, kai Amelia apsilankydavo ir Jackas būdavo namuose. Jie apsikeisdavo trumpais žvilgsniai, kai manydavo, kad Katie nemato.

Lemtingoji naktis

Vieną dieną Amelia atėjo susikrimtusi, kadangi susipyko su Pete'u. Šeimininkai ją pasodino ant sofos, įpylė vyno. Amelia ašarojo ir skundėsi Pete'u. Tuo metu Jackas kažkur dingo. Grįžęs pasakė, kad paskambino Pete'ui ir pranešė, kad Amelia yra pas juos ir jai viskas gerai.

Netrukus Amelia pralinksmėjo. Jie visi toliau plepėjo ir juokavo. Ir taip tęsėsi, kol nepavargo. Tada nusprendė miegamajame pažiūrėti filmą „Me Before You“ (Aš prieš tave).

Visi įsitaisė milžiniškoje lovoje. Jackas per vidurį tarp Katie ir Amelios. Lova buvo erdvi, todėl nekėlė trikdančių jausmų ir visi jautėsi patogiai.

Katie jautėsi pavargusi po dienos rūpesčių prižiūrint sūnų. Buvo vėlu. Ji pajuto kaip merkiasi akys. Staiga po keturių valandų pabudusi Katie pasišlykštėjo supratusi, kas vyksta. Girdėjosi, kaip šalia jos lovoje sužadėtinis ir draugė užsiima seksu. Iš pradžių Katie sutrikusi nežinojo, ką daryti. Tačiau praėjus pirmam šokui ji suriko: „Ką, po velnių, čia jūs darote?!“ Jackas ir Amelia atšoko vienas nuo kito. Sužadėtinis buvo visiškai nuogas, o draugė beveik su visais drabužiais.

Iš namų kartu su Amelia išėjo ir Jackas. Katie prisiekė, kad jiems niekada to neatleis. Sumetusi patalynę į skalbyklę, Katie nuėjo pranešti šeimai ir draugams, kas atsitiko. Visi buvo pasibaisėję ir palaikė ją.

Vėliau Amelia paskambino Katie ir pasakė, kad iki tos įsimintinos nakties jie jau keletą kartų buvo pasimylėję su Jacku.

Šeima palaikė

Katie išgyveno sunkų metą. Jei ne draugų ir šeimos palaikymas, nežinia, kaip jį būtų ištvėrusi.

Po metų Katie susitaikė su Jacku ir jie tapo tik draugais. Ji sutiko kitą vyrą. Jis nuostabus ir Katie su juo labai gera.

Naujajam savo vaikinui Katie papasakojo apie Jacko neištikimybę ir susvyravusį pasitikėjimą vyrais. Tačiau naujasis vaikinas labai stengėsi pateisinti jos pasitikėjimą – ir jam pavyko. Katie su juo jaučiasi kuo nuostabiausiai.

Katie vis dar negali patikėti tuo, kas įvyko tą naktį. Ji nesupranta, kaip Jackas galėjo su ja taip pasielgti. Pradėjo romantine komedija, o pabudo siaubo filme.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų rugpjūčio 21 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.