Jūreivio žmona mėgavosi tobula santuoka, kol sužinojo 4 metus jo saugotą paslaptį

Tobula pažintis, tobula santuoka ir netikėtas smūgis – šiais trimis punktais galima apibūdinti skaudžią meilės istoriją. Karinio jūrų laivyno pareigūną įsimylėjusi moteris tik po daugelio metų santykių sužinojo bjaurią paslaptį.

 Poros santykiai klostėsi, atrodytų, tobulai.<br> Feisbuko nuotr.
 Poros santykiai klostėsi, atrodytų, tobulai.<br> Feisbuko nuotr.
 Angelos teigimu, jūroje dar daug žuvų ir po skyrybų ji džiaugiasi gyvenimu.<br> Feisbuko nuotr.
 Angelos teigimu, jūroje dar daug žuvų ir po skyrybų ji džiaugiasi gyvenimu.<br> Feisbuko nuotr.
Per pirmus pasimatymus Angela jautėsi kaip pasakoje.<br> Feisbuko nuotr.
Per pirmus pasimatymus Angela jautėsi kaip pasakoje.<br> Feisbuko nuotr.
 Sužinojusi apie 4 metus trukusį romaną, moteris liepė Colinui susikrauti daiktus.<br> Feisbuko nuotr.
 Sužinojusi apie 4 metus trukusį romaną, moteris liepė Colinui susikrauti daiktus.<br> Feisbuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2018-09-27 07:56

Tačiau dabar, portalui „The Sun“ pasakodama savo istoriją, Angela Neary (48 m.) teigė besidžiaugianti gyvenimu. Pasak jos, išsiskyrus su jūrininku Colinu (46 m.) gyvenimas tapo daug geresnis.

Svajonių jūreivis

“Kol stoviniavau, kantriai laukdama taksi, pastebėjau netoliese patrauklų nepažįstamąjį. Jis mane užkalbino. Pasiūlė užkandžių, kuriuos pats valgė, ir prisistatė – Colinas.

Rausdama pasakiau savo vardą. Buvo 3 val. ryto, aš buvau šiek tiek išgėrusi, bet aiškiai mačiau, jog priešais mane – nepaprastai patrauklus vyras. Plepėjome ir staiga pajutau, kaip mums lengva bendrauti. Colinas buvo Karališkojo laivyno jūreivis, tikrai charizmatiškas ir turėjo puikų humoro jausmą.

Prieš pat įsėsdama į taksi padariau tai, ko praktiškai niekada nedarydavau – daviau jam savo telefono numerį“, – prisiminė Angela.

Pirmajam pasimatymui pora susitarė eiti pavakarieniauti į itališko maisto restoraną. Pasimatymas buvo toks puikus – Angelai net norėjosi, jog vakaras niekada nesibaigtų.

„Užsibuvome, žaidėme pulą, truputį išgėrėme, o kai atsisveikinau – jis mane pabučiavo. Ilgai netrukus tapome rimta pora.

Colino darbo pobūdis reiškė, jog dažnai nesimatysime – jis išvykdavo mėnesiui ir keliems. Tačiau matydavomės tiek, kiek tik galėjome ir po metų, romantiškai vakarieniaujant, aš jam pasipiršau.

Beprotiškai jaudinausi. Perspėjau restorano darbuotojus ir pasiūlymą tuoktis įdėjau į Colino meniu. Kai jis jį atsivertė, priklaupiau ant vieno kelio ir paklausiau, ar ves mane. „Be abejonės“, – atsakė Colinas. Jaučiausi nežmoniškai laiminga ir neilgai trukus iškėlėme vestuves 42 svečiams.

Niekada lig tol nesu buvusi tokia laiminga. Iškart po vestuviu su Colinu ėmėme kurti šeimyninį gyvenimą“, – pasakojo moteris.

Juokiasi puodas, kad...

Kadangi vyras ilgam išplaukdavo į jūrą, Angela dažnai būdavo viena. Išsiskyrimai keldavo liūdesį, tačiau ji neprieštaravo dėl tokios padėties – kaip teigė moteris, atstumas padėjo santykiuose išlaikyti jaudulį. Kaskart Colinui grįžus namo kelioms savaitėms, jiedu keliaudavo į romantiškas keliones, atostogaudavo ir kone kiekvieną vakarą eidavo vakarieniauti į miestą.

Angela visą energiją nukreipė į naujų namų kūrimą: sutaupė pakankamai pinigų depozitui ir po poros metų jie nusipirko namą.

„Buvome tokie laimingi. Kol aš buvau susitelkusi į namų rengimą, Colinas sunkiai dirbo jūroje. Karinio jūrų laivyno pareigūnai mėgo ne tik sunkų darbą, bet ir stiprų poilsį – dažnai iš vyro gaudavau nuotraukų, kuriose būdavo užfiksuoti jo ir kolegų vakarėliai krante.

Bet net kai jis pasakė man, jog dauguma pareigūnų išplaukę išduoda savo žmonas, žinojau, kad mano vyras ištikimas.

„Tie vyrukai – idiotai, – sakydavo jis man. – Nevertina to, ką turi namuose. Kam valgyti mėsainį, jeigu gali palaukti gero kepsnio?“

Dar po kelerių metų Colinas išėjo į pensiją, liovėsi plaukiojęs ir įsidarbino biure. Iš džiaugsmo šokinėjau iki lubų! Tačiau užuot įsijautęs į naują gyvenimo būdą vyras tapo šaltesnis, irzlus.

Nutariau, kad tikriausiai jam sunku prisitaikyti prie pasikeitusių gyvenimo aplinkybių. Bet kai Colinas ėmė slėpti savo telefoną ir prarado susidomėjimą seksu, ėmiau įtarinėti“, – prisiminė Angela.

Tik seksas!

Kai vieną naktį vyras vėl atstūmė jos mėginimą suartėti, Angela tiesiai paklausė, kas nutiko – ar jis jos nebenori?

„Žinoma, noriu. Tiesiog esu pavargęs, štai ir viskas“, – atsakė Colinas. Moteris vėl ir vėl mėgino paklausti, kas vyksta, išsiaiškinti, kas vyrui negerai. Tačiau jis visada tik trūktelėdavo pečiais ir pratylėdavo.

„Bandžiau įsiteigti, jog viskas gerai. Bet laikui bėgant įsitikinau, kad kažkas ne taip – tik jis man nesakė, kas. Taigi nusprendžiau užsiimti detektyviniu darbu. Bandžiau panaršyti vyro telefone, bet jis buvo užrakintas su slaptažodžiu.

Kaskart, kai Colinas paimdavo telefoną, akies krašteliu mėgindavau įžiūrėti jo vedamą kodą. Po kurio laiko sugebėjau jį įsiminti.

Sulaukiau palankios galimybės ir išnaudojau ją Naujųjų Metų dieną. Kai po šventinės dienos Colinas „smigo“ girtas, ėmiausi naršyti jo žinutes. Iš pradžių nepastebėjau nieko įdomaus, bet prieš pasiduodama dar nusprendžiau peržiūrėti jo įsirašytas programėles.

Tada ir pastebėjau programėlę „WhatsApp“. Tai, ką joje radau, mane sustingdė. Juodu ant balto – nesuskaičiuojamas kiekis žinučių, didžiausias susirašinėjimas su moterimi, vardu Penny. Seksualus susirašinėjimas truko visus metus. Colinas rašė, kad nekantrauja su ja pasimatyti. Penny pasiūlė susitikti kitą dieną ir patarė jam pasakyti žmonai, kad išvyksta darbo reikalais...

Drebėdama nusprendžiau paskambinti Penny. Pokalbį pradėjau žodžiais: „Kaip suprantu, miegi su mano vyru.“

Iš pradžių – tyla, o paskui ji paklausė, kas čia skambina. Prisistačiau, tada Penny paklausė, kaip sužinojau apie jų santykius.

„Ar tik tiek tegali pasakyti? – apstulbau aš. – Miegi su mano vyru jau metus ir net neketini atsiprašyti?“

„Tiesą sakant, jau ketverius metus, – kirto ji. – Ir taip, žinojau, kad jis vedęs. Apgailestauju, kad šitaip viską išsiaiškinai. Neturėjai likti įskaudinta – tarp mūsų tik seksas.“

Ketverius metus? Mano širdis kaip kūjis daužėsi krūtinėje, o toji moteris papasakojo jų istoriją. Jie susipažino dveji metai po to, kai įsigijome namą. Penny sakė žinojusi apie mane ir žinojusi, kad tarp jos ir Colino – tik seksas, nieko daugiau. Ji tikino, kad vyras mane myli ir niekada neplanavo manęs palikti“, – pasakojo Angela.

Jūroje – daug žuvų

Moteris negalėjo patikėti meilužės arogancija – kaip lengvai ji pasakojo apie tą „sekso susitarimą“ su Colinu!

„Ji kalbėjo, o aš jutau, kaip aplink dūžta visas mano ligtolinis pasaulis. Užplūdo didžiulis gedulas ir skausmas.

Kai kitą rytą vyras pabudo, mečiau į jį telefoną ir sušukau, kad jis pasišlykštėtinas. Šaukiau, kad žinau apie meilužę, kad mačiau visas žinutes. Jis atsisėdo trindamasis akis ir dar nesuprato, ką turiu omenyje. Kai pasakiau, kad sužinojau viską apie Penny, Colino veidas tapo baltas kaip paklodė.

Iš pradžių jis neigė romaną ir tikino, kad tarp jų nebuvo nieko, tik žinutės. Taigi papasakojau jam viską. Pasakiau, kad kalbėjausi su Penny, todėl jam nėra reikalo meluoti. Pasakiau, kad žinau, jog tai truko 4 metus.

Colinas atsikėlė ir užsirakino tualete. Jis nė negalėjo pažiūrėti man į akis. Kai galiausiai grįžo, viską pripažino. Atsiprašė, sakė, kad susimovė. Atsakiau, kad gali susirinkti daiktus ir dingti. Nenorėjau jo matyti. Jis padarė, ko prašomas“, – santykių baigtį prisiminė moteris.

Po kelių dienų Colinas dar susisiekė su žmona klausdamas, ar ši kada galėtų jam atleisti. Tačiau atsakymas buvo neigiamas. Angela žinojo, kad nepaisant vyro meilės priesaikų ir maldavimo suteikti antrą šansą, pasitikėjimas buvo sunaikintas.

„Negali ketverius metus išdavinėti žmogaus, o po to tikėtis, kad jis priims tave atgal. Akivaizdu, jog Colinas tikėjosi išsisukti žaisdamas dvigubą žaidimą.

Teisiškai mudu vis dar susituokę, šiuo metu taupau skyryboms. Tačiau mano gyvenimas eina pirmyn ir atsikračius sėklingojo jūreivio jis daug geresnis! Kaip bebūtų, jūroje dar daug žuvų“, – juokavo Angela.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.