Girtuokliui pražudžius mylimąjį, mergina ryžosi jaudinančiam žingsniui

Jessica Padgett nesvyruodama apsirengė savo vestuvinę suknelę pozuoti fotosesijoje, kuri įvyko rugsėjo 29 d. – dieną, kai ji ir ugniagesys savanoris Kendallas Jamesas Murphy turėjo ištarti „Sutinku“.

 Jaudinantis renginys buvo sumanytas atminti Murphy.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Jaudinantis renginys buvo sumanytas atminti Murphy.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 11, 2018, 11:01 AM

Jaudinantis renginys buvo sumanytas atminti Murphy, kuris tragiškai žuvo 2017 m. lapkritį atvykęs į autoavarijos vietą Jungtinių Valstijų Montgomerio mieste, Indianos valstijoje.

Ugniagesys žuvo parblokštas kolegos vairuojamo automobilio. Pastarajam po įvykio pareikšti kaltinimai vairavus išgėrus.

Padgett pagerbė savo vyrą keletu nuotraukų, kuriose ji pozuoja prie jo kapo, su jo batais, su jo ugniagesio kostiumu bei su jo portretu.

Nuotraukomis, kurios paviešintos „Facebook“ paskyroje „Loving Life Photography“ (Mylinti gyvenimą fotografija), pasidalinta daugiau nei 21 tūkstantį kartų.

Fotografė Mandi Knepp teigė, kad fotografavimas nepriminė jokių ankstesnių jos rengtų fotosesijų.

M.Knepp sakė: „Niekada anksčiau man neteko organizuoti tokios sesijos. Tačiau jaučiau pareigą viską padaryti kuo geriau, kad padėčiau Jessicai. Aš įmažinau jų sužadėtuves. Taip pat į savo darbų sąrašą buvau įtraukusi ir jų vestuves. Deja, vietoj vestuvių teko darbuotis šioje fotosesijoje. Visą dieną jausmai liejosi per kraštus. Visi labai juokėsi, o dar daugiau – verkė“.

Vienoje nuotraukoje šalia Jessicos buvo įkomponuotas Murphy. Po ja buvo parašyta: „Palaužtą žvilgsnį ji pavertė gražiu, o stiprų žvilgsnį – nenugalimu. Ji nešė ant savo pečių visą pasaulį ir atrodė kaip turinti porą sparnų“.

Iš daugelio nuotraukų matosi, kad skausmą išgyventi jaunajai padėjo giminaičiai.

„Nepaprastai nuostabi palaikymo komanda“, – parašė fotografė po kita nuotrauka, vaizduojančioje didelę grupę žmonių, dalyvavusių atminimo renginyje.

Dar kitoje nuotraukose matosi Padgett, rankose laikanti tris pluoštus laiškų, perrištus raudonu kaspinu.

Teigiama, kad Murphy pražudęs vyras, Colby Blakeʼas, du kartus viršijo leidžiamą promilių ribą. Įvykio metu jis nė kiek nenukentėjo.

Tą naktį, kai žuvo Murphy, pastarasis, Blakeʼas ir dar vienas ugniagesys buvo iškviesti į autoavarijos vietą. Automobilyje buvo užspaustas ir negalėjo išlipti vairuotojas.

Blakeʼas įvažiavo į sunkvežimio galą, o po to atsitrenkė į Murphy automobilį. Tuo metu šis vilkosi ugniagesio kostiumą.

Blakeʼas buvo suimtas ir apkaltintas tuo, kad, vairuodamas apgirtęs, pražudė žmogų.

Kol kas byla dar nepasiekė teismo.

Nacionalinė žuvusių ugniagesių asociacija Kendallą apibūdino kaip „nesavanaudį dievobaimingą žmogų, mėgusį leisti laiką su šeima ir draugais“.

Spalio 7 d. Kendallo ir Jessicos šeimos aplankė Nacionalinį ugniagesių memorialą, esantį Merilende.

„Facebook“ Jessica parašė: „Koks pilnas išgyvenimų gražus savaitgalis buvo! Nacionalinė žuvusių ugniagesių asociacija ne tik pagerbė mano Kendallą, tačiau ir mus priėmė kaip šeimos narius. Tai galiausiai nebuvo tai, ko norėjome, bet bent jau žinosime, kad niekados nebūsime palikti vieni“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.