Trumpas romanas merginai baigėsi kraupiomis pasekmėmis

Vasaros meilė baigėsi stiklu sužalotu veidu ir siaubingais įvykių pokyčiais. Nuo tos nakties mergina jaučiasi įsibaiminusi.

 Taip mergina atrodė iki siaubingų įvykių.<br> E.Roper nuotr. 
 Taip mergina atrodė iki siaubingų įvykių.<br> E.Roper nuotr. 
 Scottas su Amber susitikinėjo dar iki vasaros romano.<br> Facebook nuotr.
 Scottas su Amber susitikinėjo dar iki vasaros romano.<br> Facebook nuotr.
 Po skyrybų Ellis per daug nesijaudino ir toliau gyveno savo gyvenimą.<br>E.Roper nuotr.
 Po skyrybų Ellis per daug nesijaudino ir toliau gyveno savo gyvenimą.<br>E.Roper nuotr.
 Kai apie įvykį sužinojo policija, Amber buvo sulaikyta.<br> Policijos nuotr.
 Kai apie įvykį sužinojo policija, Amber buvo sulaikyta.<br> Policijos nuotr.
 Merginos sužalojimai buvo siaubingi.<br> E.Roper nuotr.
 Merginos sužalojimai buvo siaubingi.<br> E.Roper nuotr.
 Šis randas jau neišnyks.<br> E.Roper nuotr.
 Šis randas jau neišnyks.<br> E.Roper nuotr.
 Amber visada buvo labai pavydi.<br> Feisbuko nuotr.
 Amber visada buvo labai pavydi.<br> Feisbuko nuotr.
 Nuotrauka daryta taksi, pakeliui į ligoninę.<br> E.Roper nuotr.
 Nuotrauka daryta taksi, pakeliui į ligoninę.<br> E.Roper nuotr.
 Prieš trejus metus mergina dar galėjo nešioti pakaušyje surištus plaukus.<br> E.Roper nuotr.
 Prieš trejus metus mergina dar galėjo nešioti pakaušyje surištus plaukus.<br> E.Roper nuotr.
 Su Scottu jie susitikinėjo tik vieną vasarą.<br> E.Roper nuotr.
 Su Scottu jie susitikinėjo tik vieną vasarą.<br> E.Roper nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Oct 22, 2018, 11:28 AM

Ellis Roper (25 m.) papasakojo portalui „The Sun“, kaip 2014-ųjų vasarą susipažino su Scottu Walshu (28 m.): „Susipažinome bare, per bendrus draugus. Pradėjome šnekėtis ir iškart patikome vienas kitam.“

Vasaros meilė

Per kelis mėnesius jiedu pradėjo susitikinėti, mėgautis vakarais baruose ir naktimis klubuose. Tačiau jų vasaros romanas greitai baigėsi – Scottas metė Ellis dėl savo buvusios mylimosios Amber Flood.

„Scottas susitikinėjo su Amber dar iki mūsų pažinties. Po to, kai mane metė, vėl susiėjo su ja, – paaiškino Ellis. – Jie buvo kartu kelerius metus, bet išsiskyrė prieš pat mudviem susipažįstant. Iki tol nebuvau apie Amber nieko girdėjusi.

Labai nusivyliau, kai jis nutraukė mūsų santykius, bet susitvarkiau su tuo. Susitikinėjome nelabai ilgai, todėl didžiulės tragedijos iš to nedariau.“

Tų metų žiemą Ellis jau buvo seniai susitaikiusi su išsiskyrimu ir pamiršusi Scottą. Ir staiga, šventiniu laikotarpiu, mergina sulaukė anoniminio skambučio.

Jai skambino Amber, Scotto mergina. Norėjo išsiaiškinti trumpo Ellis ir Scotto romano detales.

„Ji sužinojo, kad mudu trumpai susitikinėjome ir dabar norėjo viską apie tai išgirsti. Paklausė, ar tiesa, jog buvau su Scottu. Skambėjo labai susijaudinusi, kas buvo keista, nes juk Scottas tuo metu buvo laisvas. Nebūčiau su juo susitikinėjusi, jei tuo tarpu jis būtų turėjęs kitą!“ – pasakojo Ellis.

Skambutis merginą sunervino, nes ji buvo girdėjusi, kad su Amber geriau nesipykti.

„Iš bendrų pažįstamų išgirdau, kad ji pyksta ant manęs už tuos porą mėnesių su Scottu. Nors jie tada ir nesusitikinėjo! Tačiau tą žinodama supratau, kad geriausia būtų jos vengti bet kokia kaina. Gerai, jog sukomės skirtinguose draugų ratuose ir lankėmės skirtingose vietose, tad tą padaryti nebuvo sunku. Prieš eidama į vakarėlį įsitikindavau, jog nesusidurtume“, – prisiminė mergina.

Ji sugebėjo išvengti Amber beveik trejus metus ir galiausiai ją pamiršo. Tačiau 2017-ųjų žiemą pora merginų netyčia susidūrė tame pačiame bare.

Martinis į veidą

„Su draugais norėjome pavakaroti bare, Oxforde, – paaiškino Ellis. – Vakaras buvo labai smagus ir ramus, aš dėvėjau labai paprastą palaidinukę, sijoną ir aulinius. Nesiruošėme per daug siausti ir aš nebuvau girta. Šventėme draugės gimtadienį, viskas ėjosi maloniai ir ramiai.“

Ellis su draugėmis linksmai leido laiką, kol pastebėjo bare laiką leidžiančią Amber. Tuo metu išliko rami – juk nuo santykių su Scottu buvo praėję treji metai.

Laimė, nieko ir neįvyko. Po kelių valandų Ellis su draugėmis patraukė į kitą barą. Bet Amber atsirado ir jame.

„Tuo metu ji jau buvo girta. Negalėjau patikėti tuo, kaip viskas pasisuko“, – prisiminė mergina.

Amber vis dar buvo Scotto mergina ir, kaip bebūtų keista, vis dar pyko! Ji priėjo ir pylė savo gėrimą Ellis į veidą. Bet tuo viskas nesibaigė. Ji taip smarkiai tėškė į veidą ir taurę, kad padarytoms žaizdoms susiūti prireikė 30 siūlių.

„Amber sėdėjo kampe, buvo maždaig 23 val. 30 min., todėl įtariau, kad ji jau yra išgėrusi. Nusprendžiau, kad geriausia būtų su draugėmis išsikviesti taksi ir dingti iš ten. Baigėme rūkyti, kai ji staiga priėjo ir supylė gėrimą – ir visą taurę! – man į veidą“, – pasakojo pasakojo Ellis.

Nepaisant siaubingų sužalojimų, mergina iki šiol negali tiksliai atsiminti, kaip viskas įvyko.

„Manau, mane ištiko šokas. Labai keista, bet nieko nejaučiau. Tik mačiau į mane artėjančią martinio taurę, o kitą akimirką jau buvau šlapia. Visur buvo kraujas, bet nesuvokiau, kaip klaikiai esu sužalota. Viskas – lyg per miglą. Amber išlydėjo sargybiniai, o kai grįžau į barą draugės žioptelėjo iš šoko. Pasakė, kad man reikia į ligoninę.

Mačiau kraują, lašantį man nuo veido, bet vis dar nesuvokiau, kaip viskas blogai. Maniau, gal ji įpjovė mane su žiedu ar panašiai“, – prisiminė Ellis.

Taksi ji nuvyko į ligoninę, kurioje atliktos rengeno nuotraukos parodė, kokie gilūs yra sužalojimai. Merginai veidą siuvo trisdešimčia siūlių. Tik kitą rytą ji suvokė sužeidimų dydį.

„Prapliupau verkti. Nuvykau į policiją ir viską jiems papasakojau. Negalėjau patikėti, kad prieš trejus metus megzti santykiai su tuo laiku vienišu vaikinu man kainavo supjaustytą veidą“, – sakė ji.

20 mėnesių kalėjime

Amber buvo sulaikyta ir teisiama už tyčinį kūno sužalojimą. Praeitą mėnesį ji pripažino kaltę, todėl buvo nuteista už netyčinį sužalojimą. Jai skyrė 20 mėnesių kalėjimo ir žalų atlyginimą.

Ellis vis dar jaučiasi sukrėsta išpuolio.

„Praėjo daugiau kaip metai. Man pasisekė, kad turiu purius, storus rudus plaukus, kurie dengia randą. Bet niekada nebegalėsiu nešioti aukštai surištų plaukų – randas būtų pernelyg ryškiai matomas.

Jį turėsiu visada. Nuolatinį priminimą to, ką Amber man padarė. Vien dėl to, kad susitikinėjau su žmogumi, su kuriuo ji tada net nebuvo kartu.

Nuo atakos pasidariau labai jautri, nervinga, ypač kai esu išėjusi į miestą. Labai atsargiai renkuosi, kur eiti ir apsvarstau, kas ten bus. Gerai jaučiuosi tik su artimiausiais draugais.

Nesu agresyvus žmogus, todėl mintis, kad kas nors gali norėti taip mane sužeisti, šokiruoja“, – pripažino ji.

Teisėja Joe Smith pasakė: „Tai buvo siaubingi veido sužalojimai. Įvykis padarė didelę įtaką panelės Roper gyvenimui, sukėlė ir didelę psichologinę žalą. Nuo randų ji kentės visą gyvenimą.“

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.