Svajonės dainuoti Monika Marija Paulauskaitė neatsisakytų net ir dėl meilės

Muzikinis projektas Monikai Marijai Paulauskaitei (20 m.) dovanojo ne tik pripažinimą scenoje, bet ir meilę. Nors dainininkei pasirodymuose neprireikė šokėjo Vladislavo Volkovo (19 m.) pagalbos, užkulisiuose susipažinusi pora jau pusmetį puoselėja šiltus jausmus.

Monika Marija su šokėju V.Volkovu mėgsta lankytis renginiuose.<br>T.Bauro nuotr.
Monika Marija su šokėju V.Volkovu mėgsta lankytis renginiuose.<br>T.Bauro nuotr.
Nuotr. iš asmeninio albumo
Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-11-18 18:54

Prancūzų filologiją Vilniaus universitete studijuojanti M.M.Paulauskaitė į muzikos padangę įskriejo kaip ryški kometa.

Šių metų pradžioje M.M.Paulauskaitė tapo projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtoja ir yra laukiama viešnia televizijos laidose, koncertuose.

Daugelį muzikos mėgėjų žavi ne tik stiprus Monikos Marijos balsas, bet ir daili išvaizda, juosmenį siekiantys stori plaukai.

Iš kur atsiranda tokie scenos perlai? Kas ši žavi ilgaplaukė?

Nors M.M.Paulauskaitė mokyklą baigė Vilniuje, iki šešioliktojo gimtadienio gyveno su tėvais Kelmėje.

„Atvažiavau čia į dešimtą klasę, džiaugiuosi, kad tėvai pasitikėjo manimi ir išleido. Vilnius – nuostabus miestas su daug galimybių, niekada nekeisčiau savo pasirinkimo!“ – džiaugėsi sostinėje įsikūrusi dainininkė.

Gali būti, kad žemaitiškas užsispyrimas viską daryti gerai Moniką Mariją ir atvedė į „Lietuvos balso“ finalą, o vėliau jai uždėjo ir nugalėtojos karūną.

Monika Marija augo dainingoje šeimoje – puikius balsus turi jos tėvas, sesuo, seneliai. Tad ši šeima dažnai dainuoja.

Lankyti muzikos mokyklą Monika Marija pradėjo būdama šešerių metų, bet įstojo į fortepijono specialybę, dainavimas atsirado kiek vėliau.

„Tiesa, dainavimą pradėjau lankyti būtent savo fortepijono mokytojos pastūmėta, tad iki šiol esu jai dėkinga.

Muziką aplinkui girdėjau nuo gimimo, nors šeimoje nebuvo nė vieno profesionalaus muzikanto, grojo ir dainavo visi“, – pasakojo atlikėja.

Kad dukra lankytų muzikos mokyklą, nusprendė tėvai. Monika Marija turi seserį, kuri mokėsi muzikos mokykloje 12 metų, todėl šeima norėjo, kad tuo užsiimtų ir jaunesnė dukra.

„Fortepijonas, nuo kurio pradėjau ir kurį perprasti taip pat puikiai sekėsi sesei, nebuvo mano stiprioji sritis, tačiau būtent per šias pamokas atradau dainavimą“, – pasakojo mergina.

Vėliau ji dar pradėjo mokytis groti kitais instrumentais – gitara, būgnais. Monika Marija suprato, jog nori pabandyti viską tam, kad turėtų stipresnius muzikos pagrindus, galėtų geriau suprasti muzikantus ir gilintis į savo mėgstamiausią sferą – dainavimą.

Bet šiuo metu M.M.Paulauskaitė studijuoja ne muziką, o prancūzų kalbą ir literatūrą.

„Dievinu prancūzų kultūrą – Prancūzija visada mane traukė, kiekvienais metais stengiuosi ten nuvykti ir aplankyti savo mėgstamiausias vietas. Tačiau yra dar daug kitų specialybių, kurias ateityje norėčiau studijuoti.

Nemanau, kad įgijusi vieną profesiją nustosiu mokytis“, – tikino mokslų ir muzikinės karjeros siekianti M.M.Paulauskaitė.

Daili ilgaplaukė dainininkė, puikiai besijaučianti scenoje, galėtų dirbti ir modeliu, žengti mados podiumu.

Nors vaikystėje ją kažkodėl labai žavėjo šis darbas, modeliu ji niekada nėra dirbusi.

„Esu gavusi porą kvietimų, tačiau iki šiol modelio karjera išliko tik vaikystės svajonė“, – neslėpė atlikėja.

Be to, Monika Marija ne visada buvo ilgaplaukė, kokią ją matome šiuo metu.

„Jei būtumėte mane sutikę, kai man buvo 3–4 metukai, ko gero, būtumėte pamanę: „Koks žavus berniukas!“ – juokdamasi tikino mergina.

Ji nuo mažens norėjo turėti ilgus plaukus, būdama moksleivė juos augino, tik truputį pakirpdavo galiukus, prižiūrėdavo, kad toliau augtų sveiki.

„Kartais būdavo minčių, kad norėčiau nusikirpti, tačiau tik dėl to, kad, kaip ir viskas atėjus laikui, atsibosdavo. Vis dėlto dabar esu patenkinta plaukais ir turiu savo kirpėją, kuris myli ir prižiūri mano plaukus ne mažiau nei aš pati!“ – patikino pašnekovė.

Vienoje televizijos laidoje Monika Marija prisipažino, kad jai žinomas paliktos merginos jausmas. Net laidos vedėja nusistebėjo, kaip tokia daili atlikėja galėtų būti vieniša.

Bet ar žinomumas išgarsėjus „Lietuvos balse“ dainininkei netapo ir santykių išbandymu?

„Ne, projekto laimėjimas niekaip nepakeitė mano bendravimo su žmonėmis, kurie visada buvo svarbūs gyvenime. Visas negandas palikau už savęs ir pati nusprendžiau, kad tai bus nauja era!“ – apie pažintį su V.Volkovu užsiminė dainininkė.

Sausio mėnesį „Lietuvos balso“ nugalėtoja tapusi Monika Marija juokavo, kad dešimt savaičių trukusių repeticijų metu vietos meilei nebuvo – mat dirbant su žinomu atlikėju ir tuomečiu jos mokytoju Donatu Montvydu neįmanoma turėti vaikino.

Vis dėlto situacija netrukus pasikeitė. Monika Marija prieš pusmetį renginiuose pasirodė susikibusi už rankų su vaikinu.

Su Vladislavu ji susipažino „Lietuvos balso“ finale – jis finalininkams talkino kaip šokėjas.

„Tiesa, aš buvau vienintelė atlikėja, kuri per visą sezoną šokėjų savo pasirodymuose neturėjo, tačiau, matyt, turėjome susipažinti. Po kiek laiko pradėjome draugauti ir iki šiol esame kartu“, – apie pusmetį trunkančią draugystę pasakojo M.M.Paulauskaitė.

Nors dainininkė jau ne vieniša, ji neabejojo, kad visi santykiai turi būti pagrįsti palaikymu ir pasitikėjimu.

„Jei taip nebūtų, nesiruošiu dėl to atiduoti savo svajonių ir nustoti dainuoti“, – patikino žavingoji atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.