Davido Beckhamo meilės skandalus labiausiai slepia jo žmona

Naujas garsenybių romanas ar vėl atsitiktinis susitikimas? Tai vis dėlto byra vienos garsiausių Didžiosios Britanijos porų Victorios (44 m.) ir Davido (43 m.) Beckhamų santuoka ar legendinis britų futbolininkas vėl išsisuks iš meilės pinklių? Ar Davidas iš tikrųjų žmoną, buvusią dainininkę, o dabar pripažintą dizainerę iškeitė į perpus jaunesnę manekenę Bellą Hadid (22 m.)?

 Victoria dėl byrančių santykių su sutuoktiniu draugams skundžiasi jau ne vienus metus. <br>„Scanpix” nuotr.
 Victoria dėl byrančių santykių su sutuoktiniu draugams skundžiasi jau ne vienus metus. <br>„Scanpix” nuotr.
Victoria dėl byrančių santykių su sutuoktiniu draugams skundžiasi jau ne vienus metus.<br>„Scanpix” nuotr.
Victoria dėl byrančių santykių su sutuoktiniu draugams skundžiasi jau ne vienus metus.<br>„Scanpix” nuotr.
Britų futbolo legenda D.Beckhamas ir olandų bei palestiniečių kraujo turinti manekenė B.Hadid neseniai vėl drauge pastebėti Japonijoje vykusiame šou.<br>„Scanpix” nuotr.
Britų futbolo legenda D.Beckhamas ir olandų bei palestiniečių kraujo turinti manekenė B.Hadid neseniai vėl drauge pastebėti Japonijoje vykusiame šou.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 16, 2018, 3:03 PM

Tokie klausimai pabiro, kai vienu seksualiausių laikomas vyras ir supermodelis B.Hadid neseniai ir vėl drauge pastebėti Japonijoje vykusiame „Dior Homme“ šou.

Pirmoje eilėje itin glaudžiai vienas šalia kito įsitaisę kompanionai fotografuojami atrodė keistai įsitempę.

Neįprastos pozos tarsi sufleravo, kad kažkas čia ne taip.

Kūno kalbos specialistai iš karto puolė aiškinti neįprastas garsenybių pozas ir teikti savo versijas apie galimą jų romaną.

Galbūt į šį karjerą baigusio futbolininko ir manekenės susitikimą niekas nebūtų kreipęs daug dėmesio, jeigu ne prieš pusmetį įvykęs ankstesnis bičiulių susitikimas, sukėlęs tikrą apkalbų audrą.

Kovo mėnesį juodu fotografų buvo pagauti drauge stebintys futbolo rungtynes Paryžiuje. Pora per rungtynes visą laiką juokėsi, o buvęs futbolininkas negalėjo atitraukti akių nuo gražuolės Bellos.

Niujorke (JAV) gyvenanti olandų ir palestiniečių kraujo turinti Bella ir Londone (Didžioji Britanija) su žmona Victoria ir 4 jų atžalomis dažniausiai būnantis Davidas tąkart tvirtino, kad „Paris Saint-Germain“ ir Madrido „Real“ klubų mače susitiko netikėtai.

Panašu, kad po šio skandalo bičiuliai vengė vienas kito draugijos viešumoje.

Netrukus po šio susitikimo ryškiai žibančios žvaigždės statusą turinti manekenė B.Hadid po dvejų metų pertraukos susitaikė su savo buvusiu širdies draugu dainininku, žinomu kaip The Weeknd, kurio tikrasis vardas – Abelis Tesfaye (28 m.).

Kalbama, kad porelė netrukus turėtų ir susižieduoti.

Davidas irgi stengėsi nekreipti dėmesio į pasklidusius gandus ir toliau gyventi savo bent jau socialiniuose tinkluose tobulai atrodantį šeiminį gyvenimą.

Liepos mėnesį juodu su žmona Victoria romantiškai atšventė 19-ąsias santuokos metines. Keturių vaikų – 19-mečio Brooklyno, 16-mečio Romeo, 13-mečio Cruzo ir 7-metės Harper – tėvai socialiniuose tinkluose dalijosi savo šventinėmis asmenukėmis ir vienas kitam dėkojo už nuostabius drauge praleistus metus.

Prieš pat šią šventę visą pasaulį buvo apskriejusi žinia apie galimas poros skyrybas. Tiesa, ne dėl Bellos, o dėl kitos moters. Futbolo legenda buvo viešai apkaltintas turėjęs romaną su savo jauniausios atžalos – dukters Harper mokytoja. Maža to, buvo kalbama, kad moteris laukiasi.

Garsenybių poros atstovai viešai paneigė bet kokius gandus apie skyrybas ir išvadino juos visiška nesąmone. Vėliau ir mokytojos tėvas paneigė tokius gandus, aiškindamas, kad tai – netikros naujienos.

Tačiau bene labiausiai savo vyro nuklydimus nuo visuomenės slepia pati Victoria.

Kiekvieną kartą paklausta apie asmeninį gyvenimą mados dizainerė V.Beckham giria savo vyrą kaip nuostabų tėvą ir tikrą savo ramstį.

Vis dėlto artimi dizainerės draugai išdavė, kad viskas yra šiek tiek kitaip. Victoria dėl byrančių santykių su sutuoktiniu draugams skundžiasi jau ne vienus metus.

Dėl to daugiausia kaltas Davidas – jį nuolat persekiojantys kaltinimai neištikimybe savo žmonai veikia ne tiktai Victorią, bet ir jų atžalas.

Manoma, kad Beckhamų santykių griūtis prasidėjo 2003-iaisiais, kai futbolo superžvaigždė atstovavo Madrido „Real“ komandai.

Būtent tais metais Davidas viename naktiniame klube buvo pastebėtas su kita moterimi, kaip vėliau paaiškėjo, savo asistente, buvusiu modeliu ir televizijos žvaigžde Rebecca Loos (41 m.).

Tuomet žiniasklaidoje pirmą kartą pasipylė žinutės apie iki tol tobula laikytos Beckhamų poros santykių krizę.

Žinoma, pats D.Beckhamas visus gandus paneigė.

Kai skandalas, rodos, buvo aprimęs, po metų Rebeccos brolis viešai pareiškė, kad jo sesuo tikrai buvo užmezgusi kelių mėnesių romaną su garsiuoju futbolininku. Vėliau apie tai atvirai prisipažino ir olandų kilmės modelis R.Loos.

Tais pačiais metais ir Malaizijoje gimusi australų manekenė Sarah Marbeck (43 m.) pareiškė, kad juodu su D.Beckhamu 2 metus siejo itin artimi santykiai.

Moteris atviravo, kad su tuo metu Anglijos futbolo rinktinės kapitonu romaną užmezgė praėjus vos keturioms valandoms nuo jų pažinties vakarėlyje 2001-ųjų liepą.

Davidas ir Sarah istoriją pavadino absurdiška.

O Victoria iš karto su vaikais persikėlė gyventi į Ispaniją – šalia savo vis galimai nuklystančio sutuoktinio.

Tačiau, atrodo, ir tai nepadėjo. Tais pačiais metais apie romaną su garsiu futbolininku prabilo ir grožio specialistė Danielle Heath. Sutuoktiniai nedelsdami pareiškė, kad dėl neteisingų kaltinimų kreipsis į teisininkus.

Dar po metų, 2005-aisiais, futbolininkas buvo apkaltintas apgaudinėjęs žmoną su savo vaikų aukle.

Davidas ir vėl visus kaltinimus neigė.

2010-aisiais D.Beckhamo pavardė ir vėl buvo linksniuojama ne iš pačios geriausios pusės. Tuo metu pasklido gandai apie jo intymius santykius su Bosnijoje gimusia prostitute Irma Nici. Kalbėta, kad viename Londono viešbučių 2007-aisiais jiedu buvo susitikę penkis kartus.

Futbolininkas dievagojosi niekuomet nesutikęs I.Nici ir niekuomet jai nemokėjęs pinigų už seksą.

Po poros metų D.Beckhamas ir vėl turėjo teisintis dėl tariamos neištikimybės savo žmonai. Tuokart socialinėje erdvėje pasirodė pranešimai apie jo romaną su velsiete dainininke Katherine Jenkins (38 m.).

Tiesa, šį kartą pati K.Jenkins paneigė tokius pranešimus. Futbolininkas tąkart atsitvėrė tylos siena.

Kalbama, kad futbolo legenda panašiems gandams neigti yra pasamdęs net tris ryšių su visuomene komandas, o garsioji dizainerė Victoria kasdien sulaukia savo asistentės skambučio su žiniasklaidos apžvalga šia subtilia tema.

Tad kodėl po tiek daug įvairių skandalų jiedu nepasuka skirtingais keliais? Nors daugelis neabejoja, kad bandymas vaidinti darnią porą – įvaizdžio dalis, kiti sako, jog sutuoktiniai yra sudarę keistą sutartį.

Kalbama, kad abipusiu susitarimu Beckhamai yra įsipareigoję nesiskirti tol, kol jųdviejų dukteriai Harper nesukaks 11 metų. Iki to laiko jiedu sutarę viešumoje rodytis kaip darni šeima.

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.