63 metų modelis atskleidė 3 savo jaunystės paslaptis

Amžius grožiui – ne riba. Tą gerai žino vyresnės gražuolės – 63 m. modelis pasidalijo savo grožio ir jaunystės paslaptimis.

 Modelis teigė dirbsianti iki gyvenimo pabaigos.<br> Instagramo nuotr.
 Modelis teigė dirbsianti iki gyvenimo pabaigos.<br> Instagramo nuotr.
 Savimi rūpintis reikia visapusiškai.<br> Instagramo nuotr.
 Savimi rūpintis reikia visapusiškai.<br> Instagramo nuotr.
 Moteris savo išvaizda ir gyvenimo būdu įkvepia kitas.<br> Instagramo nuotr.
 Moteris savo išvaizda ir gyvenimo būdu įkvepia kitas.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 17, 2018, 12:08 PM, atnaujinta Dec 17, 2018, 12:09 PM

„Amžius tėra skaičius“, – šią frazę tikrai girdėjote ne kartą, rašoma portale „The hearty soul“. Baltaplaukė pavydėtinos figūros gražuolė – maudymosi kostiumėlių modelis Yazemeenah Rossi. 63 m. moteris yra puikus sveikatingumo ir pilnavertiško gyvenimo pavyzdys.

Truputis apie Yazemeenah

Pažvelgę į Yazemeenah pirmiausia pastebėsite jos stulbinančius ilgus sidabrinius plaukus. Kai jai suėjo dešimt metų, plaukai ėmė keisti spalvą ir vos po dešimtmečio mergina jau buvo žila. Yazemeenah kovojo su agentais, idant išlaikytų natūralią savo plaukų spalvą, kuria visi dabar taip žavisi. Ji visada manė, kad tai – dovana ir norėjo būti pavyzdžiu kitiems.

Laisva moters dvasia ir atsipalaidavimas nekelia nuostabos – ji gimė Prancūzijoje, o užaugo Korsikos saloje. Ji visada stengėsi gyventi taip, kad patirtų kuo mažiau streso. Todėl net ir tapus močiute pavyko išsaugoti jaunatvišką natūrą.

Jei lygintume su kitais modeliais, pastebėtume, kad moters karjera prasidėjo gana vėlai – jau buvo 28 m. Rimtai išgarsėjo būdama daugiau kaip 40-ies, o patys svarbiausi – būtent pastarųjų poros metų darbai.

Nuo nepakartojamų plaukų iki beveik raukšlių nepaliesto veido – ši moteris yra tikras įkvėpimo šaltinis kitoms. Ji suteikia vilties tiek jaunoms merginoms, tiek vyresnėms damoms.

Deja – o gal laimei? – nėra jokio pasakiško jaunystės fontano. Tačiau Yazemeenah siūlo kelis praktiškus būdus, kaip sveikai ir širdingai gyventi būnant bet kokio amžiaus.

Darykit, ką mėgstate

„Modeliu dirbsiu iki gyvenimo galo, – žada gražuolė. – Ne dėl paties pozavimo, bet dėl galimybės liudyti grožį ir energijos, kuri suteikia tiek gyvasties. Ką bedarytumėte, turite kiekviena diena vis daugiau mėgautis. Kasryt jaučiuosi taip, lyg mano širdis tuoj sprogtų.“

Koks puikus siūlymas – visko imtis aistringai, energingai ir su meile. Žinoma, ne visuomet paprastai tai padaryti ir gyvenimas nebūtinai klostosi kaip suplanuoji. Bet keliauti per jį pozityviai nusiteikus tikrai gali padėti labiau nei įsivaizduojate.

Sveikai maitinkitės

Vienas iš kasdien Yazemeenah valgomų produktų – avokadas. Moteris pabrėžia sveikos, maistinių medžiagų kupinos mitybos svarbą.

Ji vengia gniuždančių dietų ir tiki, kad pusiausvyra bei disciplina – raktas į gerą savijautą. Taip pat ji stengiasi nevalgyti perdirbto, šaldyto, mikrobangų krosnelėje šildyto maisto.

Beveik kasdien Yazemeenah ruošia ir valgo šviežią organinį maistą: daržoves, vaisius, riešutus ir geros kokybės žuvį bei mėsą.

Rūpinkitės savo oda

Visiems žinomos marketingo strategijos, kuriose moteris seksualizuojama tam, kad būtų parduodama daugiau produktų. Tačiau Yazemeenah jos nepaperka.

„Medija verčia mus tikėti, kad norint džiaugtis puikia oda būtina pirkti vienus ar kitus produktus. Jie niekada nepripažins, kad oda pati geba save apsaugoti.

Nėra jokių grožio priemonių, be kurių negalėčiau gyventi. Visada ir visur randu tai, ko man reikia“, – pasakojo modelis.

Produktas, kurį ji nuo vaikystės naudoja odai ir plaukams puoselėti, veikiausiai yra jūsų virtuvėje. Tai alyvuogių ir beglitimis rapsų aliejai! Yazemeenah alyvuogių aliejumi tepa veidą ir kūną, o rapsų aliejumi – plaukus. Ji taip pat pati gamina šveitiklius ir jais valo odą.

„Geriausia, ką galite padaryti odai – kasdien valgyti užtektinai gerųjų riebalų ir gerai kvėpuoti – apsirūpinti deguonimi – kai sportuojate. Vaikščiojimas ir prakaitavimas taip pat labai sveika odai, kadangi ji – didžiausias mūsų kvėpavimo organas“, – dėstė moteris.

Susiimkite!

Jei jaučiate spaudimą dėl kai kurių norimų ar reikalingų pokyčių – nieko tokio.

„Tai nenutiks per dieną, – užtikrino Yazemeenah. – Pokyčiams būtina disciplina ir atsidavimas. Reikalinga sveika dvasia ir smalsumas.

Įpročius keisti sunku, taigi pradėkite po truputį! Kai trokštate sveikų išorinių ar vidinių pokyčių, prisiminkite, kad nėra svarbiausia būti jaunai ar aukštai. Visiem tai jau pabodo. Mes skirtingo amžiaus, skirtingų dydžių, ir tai – tikrasis grožis. Mes esame tikros moterys.“

Nors iš šono to gal ir nesimato, modelis pripažino, kad matyti žemyn besileidžiančią ir stangrumą prarandančią savo odą – nieko smagaus. Tačiau yra ir kita pusė. Anot Yazemeenah, amžius turi ir įstabių privalumų: iki tol dar nepažintą vidinės jėgos ir galios jausmą.

Atsiminkite tai. Ir jau nuo šiandien galite pradėti gyventi taip, kaip norite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.