Artimieji įsiuto: po žmonos mirties našlys susirado jos kopiją

Britas Jake’as Coatesas (33 m.) ir jo dabar jau mirusi žmona Emmy Collett tapo visoje šalyje garsia pora, kai paviešinta jų meilės istorija padėjo labdaringais tikslais surinkti 140 000 svarų sterlingų (157259 eurų).

 Praėjus 6 mėnesiams po Emmy (nuotr. kairėje) mirties ponas Coatesas pradėjo draugauti su renginių planuotoja Jenna (nuotr. dešinėje).<br> Instagram nuotr.
 Praėjus 6 mėnesiams po Emmy (nuotr. kairėje) mirties ponas Coatesas pradėjo draugauti su renginių planuotoja Jenna (nuotr. dešinėje).<br> Instagram nuotr.
 E.Collett, kurią kankino dizenterija, nuovargis ir padidėję limfmazgiai, buvo diagnozuotas retos rūšies vėžys.<br> Instagram nuotr.
 E.Collett, kurią kankino dizenterija, nuovargis ir padidėję limfmazgiai, buvo diagnozuotas retos rūšies vėžys.<br> Instagram nuotr.
 Jenna Elsby išvaizda labai panaši į mirusią Emmy.<br> Instagram nuotr.
 Jenna Elsby išvaizda labai panaši į mirusią Emmy.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 17, 2019, 7:37 AM

Jie susituokė 2016 m. Tačiau, praėjus keliems mėnesiams nuo vestuvių, 2017 m. birželį ponia Collett mirė.

Praėjus dar 6 mėnesiams ponas Coatesas pradėjo draugauti su renginių planuotoja Jenna Elsby, išvaizda panašia į Emmy, ir dėl to užsitraukė mirusios žmonos šeimos pyktį. Emmy sesuo Sophie Collet netgi pareiškė, kad, jei mirusioji sužinotų, būtų „sugniuždyta“.

Coatesas su Elsby apsigyveno name, stovinčiame prabangiame kaime Heršame Surėjaus grafystėje. Tačiau manoma, kad jie išsiskyrė ir iš ten jau yra išsikraustę.

Laikraščio „The Sun“ žiniomis, ponas Coatesas, multimilijonieriaus verslininko Dereko Coateso sūnus, sugrįžo į šeimos namus Monmaute.

Visi užsipuolė

Vyriškio motina Jane Crockford (60 m.) teigė: „Vargšą Jake’ą žmonės kryžiavo, kai mirė Emmy, kryžiavo, kai vėl vedė, o dabar ir vėl kryžiuoja. Neapsikentęs visuomenės dėmesio, jis pasitraukė iš socialinių tinklų“.

Praeitų metų rugpjūtį ponas Coatesas atmetė kritiką dėl jo naujos draugystės. Jis sakė, kad mirusioji žmona „norėjo, kad jis būtų laimingas“.

Menininkas tvirtino, kad jis jautė „nuvylęs“ Emmy šeimą. Tęsdamas jis tvirtino: „Asmeniškai niekada nieko nesu pasakęs prieš Emmy šeimą, tačiau tikrai jaučiu jų nusivylimą manimi. Manau, kad jei būčiau viešai pareiškęs tada, dabar ar praėjus metams nuo šio momento, kad turiu draugę, tai būtų kai kuriems žmonėms karti piliulė“.

Žinute apie naują draugę ponas Coatesas pasidalino Instagrame praeitų metų vasarį. Joje panelę Elsby, turinčią rudus plaukus ir žalias akis kaip ir jo mirusi žmona ir neįtikėtinai panašią į ją, Coatesas apibūdino kaip savo „žavią mielą skudurinukę“. Tačiau iš sekėjų sulaukė nevienareikšmio atsako.

Kai kurie rašė, kad džiaugiasi matydami, jog Coatesas vėl atrado laimę. Tačiau vienas asmuo, kuris parašė, jog Emmy būtų norėjusi, kad jis būtų laimingas, sulaukė triuškinančio Emmy sesers atsako.

Sophie Collet parašė, kad jos sesuo „netektų amo nuo tokio nejautrumo. Galiu jus patikinti, kad tokie žodžiai jai sudaužytų širdį bei sugniuždytų, kaip kad nutiko daugumai mūsų“.

Vedė sužinojęs apie ligą

Prieš susituokdami Jake’as Coatesas ir Emmy Collett mėgo kiekvieną dieną aktyviai bendrauti bei maišė pasaulį skersai ir išilgai, siekdami puoselėti savo santykius.

Pradraugavus šešis mėnesius, po kelionės į Filipinus pora sužinojo baisią naujieną. Collett, kurią kankino dizenterija, nuovargis ir padidėję limfmazgiai, buvo diagnozuotas retos rūšies vėžys.

Coatesas nedelsiant sugrįžo į Jungtinę Karalystę, kad galėtų būti šalia Emmy. O už kelių savaičių paprašė jos rankos.

Porai susiruošus atostogauti, Collett buvo pranešta, kad vėžys jau išplito į stuburą, plaučius, kepenis ir kad ji niekados negalės gimdyti.

Collett buvo nugabenta į Karališkąją Marsdeno ligoninę. Ten moteris sužinojo, kad ligą būtų buvę galima įveikti, jei tik ji būtų buvusi nustatyta anksčiau.

2016 m. duodama interviu „Daily Mail“, Collett sakė: „Mano jausmai Jake’ui prabudo prieš 20 metų, kai mums abiems buvo 11 metų. Mes greitai tapome „įsimylėjusiais angelėliais“ ir, sulaukus 13 metų, jis pasakė, kad aš esu „jo omariukė“. Sulaukę 16 metų, išdrįsome atvirai pripažinti savo jausmus vienas kitam ir pradraugavome trejus metus. Nors studijuodami pasukome savais keliais, tačiau išlikome artimi. Praėjusių metų spalį, po 10 metų nuo mūsų draugystės pradžios, mes atnaujinome romantinius ryšius“.

Atiduodamas pagarbą savo 2017 m. birželį mirusiai žmonai ponas Coatesas socialiniuose tinkluose rašė: „Niekada nebus taip, kad man jos netrūktų. Ji buvo mano šiaurė, mano pietūs, mano rytai, mano vakarai. Priežastis, dėl kurios aš norėjau prabusti kiekvieną rytą ir būti geresniu žmogumi. Mano bendražygė ant dviračio. Mano geriausias draugas. Mano žmona. Ir mano tikroji didvyrė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.